Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Pie @ 2007 08 22, 19:57)
lyg ir žada atvėsimą ant savaitės galo  g.gif
Tai jei penktadienį vakare susileidai, tai "dirbt" reikėjo sekmadienį ryte ir pirmadienį ryte smile.gif Mums daktariukas sakė, kad spermiukai geriausi per parą pasigamina ir užtenka kartą per parą "pasidarbuot" g.gif

SVEIKUTES
pasidarbavom tik sekmadieni ryte ir pirmadieni vakare - jauciu busiu praleidus proga g.gif nu ka padarysi gi ne paskutinis ciklas mirksiukas.gif bet paslapcia tikiuosi kad ten kad nors jau vyksta i gera puse wub.gif MB nori vaziuot i varzybas kroso - sakau sedesiu namie ir pilva glostysiu - kad jei yra kam implantuotis lengviau butu bigsmile.gif
Aile : aciu uz palinkejima, labai tikiuosi kad abi turesim po geguziuka wub.gif
Meskute - brrr kokios naujienos verysad.gif
Tarskaliuk, ir pas mane apie bamba riebaliukai sukas, MB sako reik pilvo presa patreniruot kaip tu vaikus gimdysi - as sakau - cezari darysiu! o jei rimtai merginos - kaip jus gimdysit kai pastosit?
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 08 23, 11:35)
sveikutes  4u.gif  Jau siandien kaip pilva skaudena  doh.gif  matyt organizmas reaguoja, kad labai trumpa pertrauka tarp Clost gerimu buvo  unsure.gif

drinks_cheers.gif kazkas vyksta ir aisku organizmui nelabai i gera tie vaistukai unsure.gif man po sprogdinanciu po siai dienai paskauda tai viena tai kita sona g.gif gal dabar sprogineja visi is eiles uzauge ir neuzauge lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 13:00)

Aile : aciu uz palinkejima, labai tikiuosi kad abi turesim po geguziuka wub.gif
Meskute - brrr kokios naujienos verysad.gif
Tarskaliuk, ir pas mane apie bamba riebaliukai sukas, MB sako reik pilvo presa patreniruot kaip tu vaikus gimdysi - as sakau - cezari darysiu! o jei rimtai merginos - kaip jus gimdysit kai pastosit?

As gimdysiu kaip visos gimdo. Nereikia dabar cia isterikuot del to svorio, raumenu tvirtumo. Niekas nezino gal lengvina gimdyma. Pilna teoriju bet ne vienos neirodytos. Mano manymu svarbiausia nebijot, nes baime visus raumenis sutraukia ir snipstas gaunas. Na bus matyt kiek as nebijosiu. lotuliukas.gif

Siaip jau esu nusprendus kur gimdysiu ir kas mano gydytoja bus. Tad pirmiausia mano uzduotis pastoti. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 14:00)
kaip jus gimdysit kai pastosit?

arba su nuskausminamais i stubura, arba cezari - antra karta pakartoti to kosmaro nenoriu...bbrrrr....o ir vaikas mano nukentejo... unsure.gif tai kam taip kankintis abiem? cia kiekvienam individualiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 23, 13:07)
As gimdysiu kaip visos gimdo. Nereikia dabar cia isterikuot del to svorio, raumenu tvirtumo. Niekas nezino gal lengvina gimdyma. Pilna teoriju bet ne vienos neirodytos. Mano manymu svarbiausia nebijot, nes baime visus raumenis sutraukia ir snipstas gaunas. Na bus matyt kiek as nebijosiu. lotuliukas.gif

Siaip jau esu nusprendus kur gimdysiu ir kas mano gydytoja bus. Tad pirmiausia mano uzduotis pastoti.  nestuke.gif

ir as taip sakau - jei jau ilindo tures kaip nors is islyst lotuliukas.gif bet as tai bijau ir ziauriai, nes kai buvo tie skausmai spazminiai tai eina sau kaip bloga buvo doh.gif
Meskute- geriau visiska nejautra butu taikoma g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau visos bijo. Kitos labiau kitos maziau. As tai irgi nuskausminima imsiu. Nereikia cia didvyres vaidint. Bet dabar galiu tik pasvajoti apie busima gimdyma. verysad.gif

Siandien man vizitas pas daktaryte. Bus matyt kaip toliau
Atsakyti
Aš tai apie gimdymą DABAR tai net nenoriu galvoti schmoll.gif , nes net neįsivaizduoju kaip reiks tokius skausmus iškęsti doh.gif , jei aš net gimdos nuotrauką dariau su narkoze blush2.gif , pas stomotologą net apžiūrai be nuskausminamųjų nesileidžiu doh.gif Jau tokia bailė ant to kantu esu, kad šakės blush2.gif blush2.gif
Bet ir aš taip galvoju, kad pirmiasia reikia nestuke.gif, gal tas noras turėti leliuką ir nestuke.gif psichologija pasikeis ir visai nebijosiu gimdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 14:16)
ir as taip sakau - jei jau ilindo tures kaip nors is islyst lotuliukas.gif bet as tai bijau ir ziauriai, nes kai buvo tie skausmai spazminiai tai eina sau kaip bloga buvo doh.gif
Meskute- geriau visiska nejautra butu taikoma g.gif  lotuliukas.gif

nezinau, bet man gimymas psichologine trauma paliko, isgyvenau depresija 2 metus....manau tai prisidejo prie seimos griuvimo... verysad.gif zinoma PIRMAS tikslas - pastoti, bet gimdymas irgi svarbus vaikeliui, jei jis patiria fizines ir psichines traumas, tai tikrai atsiliepia ateiciai...dabar ziuriu reklamuojama akcija per TV apie vaikus sergancius cerebraliniu paralyzium, tai net drebeti pradedu, kaip baisu, o juk dauguma tokiu ligu - blogo gimdymo pasekme... unsure.gif
na zodziu - gimdysim VISOS, bet ir rimtai tam pasiruosim 4u.gif
Atsakyti
as kai gimiau turiu gimdymo trauma. du kart virkstele buvo apsisukisi aplink kakla, gaivino puse valandos mane. Dabar turiu des. ausies kurtuma ir nevalgau darzoviu (dinges skonio pojutis)
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 12:00)
drinks_cheers.gif kazkas vyksta ir aisku organizmui nelabai i gera tie vaistukai unsure.gif man po sprogdinanciu po siai dienai paskauda tai viena tai kita sona g.gif gal dabar sprogineja visi is eiles  uzauge ir neuzauge lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif nu isvis tie stimuliuojantys turbut ne i sveikata unsure.gif Bet mano gine i ta reikala atsargiai ziuri ir dar jos nuomone nei karto nereikejo nei sprogdinanciu, nei didesnes Clost dozes... Sako, nereikia sokiruot organizmo... kad paskiau viskas neissproginetu tongue.gif Nors as kiekviena karta klausiu, ar tikrai nereikia ovitrelio, estrofemo, gonalio ir visu is eiles hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 23, 15:34)
as kai gimiau turiu gimdymo trauma. du kart virkstele buvo apsisukisi aplink kakla, gaivino puse valandos mane. Dabar turiu des. ausies kurtuma ir nevalgau darzoviu (dinges skonio pojutis)

tai nelengva - mano mama po avarijos nejaute nei skonio nei kvapo, tai labai didelis diskomfortas... verysad.gif tik kazkokiu stebuklu pasveiko po keliu metu, nors daktarai pranasavo iki grabo lentos.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 23, 10:31)
beje, mergytės, kurios dovanojate tabletes...o virusus be tablečių galima? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man jų labai reiktų lotuliukas.gif

Na tarškaliuk, tik pasakyk kada ir kur tau jų paberti, tai visą glėbį tų virusiukų padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 23, 15:15)
tai nelengva - mano mama po avarijos nejaute nei skonio nei kvapo, tai labai didelis diskomfortas... verysad.gif  tik kazkokiu stebuklu pasveiko po keliu metu, nors daktarai pranasavo iki grabo lentos.... schmoll.gif

Man tai iki grabo lentos garantuotai. Bet siaip tai nenusiminu, jei tik zmones nesupratingi nepradeda manes prievartauti su tom darzovem ar kito grusti i gerkle. Bjaurus skonis.
Biski bijau del to nestumo, nes rieks ryti cheminius vitaminus ir kitokius papildus, kad organizmas nenusilptu ar kitos ligos neisitaisytu.
Atsakyti