Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 18:38)
mus nuo karscio visos padvesom smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gryna tiesa lotuliukas.gif ir kodel zmonem viskas blogai: kai lyja -blogai ; kai salta-blogai; kai karsta blogai..o kada buna gerai g.gif
Atsakyti
laukiu vizito rytojaus pas gydytoja. Manau viskas spresis.
Editana tau turetu but pats darbymetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 19:03)
laukiu vizito rytojaus pas gydytoja. Manau viskas spresis.
Editana tau turetu but pats darbymetis smile.gif

man pats darbymetis buvo savaitgali ax.gif dar atidirbau pirmadieni, vakar nuluzau labai anksti tai nieko nespejom doh.gif siandien gal dar reiktu g.gif . o kiek laiko reikia dirbt o vaistuku suleidimo - man suleido penktadieni vakare.. nebesuprantu kiek kada ir kaip reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 22, 19:31)
man pats darbymetis buvo savaitgali ax.gif dar atidirbau pirmadieni, vakar nuluzau labai anksti tai nieko nespejom doh.gif siandien gal dar reiktu g.gif . o kiek laiko reikia dirbt o vaistuku suleidimo - man suleido penktadieni vakare.. nebesuprantu kiek kada ir kaip reikia  g.gif

vadinas savaite nuo taves atsilieku. Linkiu kad uzkibtu. Man jei viskas ok tai si savaitgali bus darbymetis smile.gif Vyras bus laimingas lotuliukas.gif (nors ir siaip nesiskundzia)
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 18:38)
mus nuo karscio visos padvesom smile.gif

lyg ir žada atvėsimą ant savaitės galo g.gif

QUOTE(editana @ 2007 08 22, 19:31)
man pats darbymetis buvo savaitgali ax.gif dar atidirbau pirmadieni, vakar nuluzau labai anksti tai nieko nespejom doh.gif siandien gal dar reiktu g.gif . o kiek laiko reikia dirbt o vaistuku suleidimo - man suleido penktadieni vakare.. nebesuprantu kiek kada ir kaip reikia  g.gif

Tai jei penktadienį vakare susileidai, tai "dirbt" reikėjo sekmadienį ryte ir pirmadienį ryte smile.gif Mums daktariukas sakė, kad spermiukai geriausi per parą pasigamina ir užtenka kartą per parą "pasidarbuot" g.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 22, 18:31)

smileysex.gif: juk siaip geras dalykas, taip kad po ''darbadieniu'' atsigriebkit romantiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas meskute, kaip tu laikaisi 4u.gif
Atsakyti
O as jau katyte siandien parsiveziau thumbup.gif jetau, kokia mazyte... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:11)
labas meskute, kaip tu laikaisi  4u.gif

liaaaaba ax.gif laukiu mmm ir darysiu gimdos foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:15)
O as jau katyte siandien parsiveziau  thumbup.gif  jetau, kokia mazyte...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai pas jus atsirado naujas šeimos narys wub.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:16)
Oliaaaaba  ax.gif  laukiu mmm ir darysiu gimdos foto  unsure.gif

ar ilgai dar laukti mmm
Atsakyti
agaaaa wub.gif wub.gif wub.gif abai gera bigsmile.gif o kaip jus mergaites, kaip tu viliuosi ? ax.gif
amade, laukiam gero derliaus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:17)
tai pas jus atsirado naujas šeimos narys  wub.gif
Papildyta:

ar ilgai dar laukti mmm

liepos men 31d susirgau, tai manau dar savaite lauksiu, nes jau ir papukai jautrus... blush2.gif
Papildyta:
geguziuku skyrelyje tragedija, maziukas berniukas (1m 3 men) paspringo obuoliu - 1,5 val gaivino, bet...tai asaras sluosciau, net is vidaus susuka pagalvojus, kokia klaiki tagedija...likimas... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:19)
agaaaa  wub.gif  wub.gif  wub.gif  abai gera  bigsmile.gif  o kaip jus mergaites, kaip tu viliuosiax.gif
amade, laukiam gero derliaus  drinks_cheers.gif

na aš šioje temoje nelabai į temą, nes dabar pas mus prasideda natur produkt bandymo metas. Baigiau gerti KT, jau mmm pasibaigė, tai dabar reikėtų pradėti stebėti savo kūną, t.y. temperatūrą, dar turiu Arborg mikroskopą, tai gal reikėtų pasispjaudyti, gal kartais O atsirastų, bet kažkaip šis KT gėrimo laikas toks smagus buvo, nieko galvoti, skaičiuoti, nerimauti, o gal jau, nereikia nusivilti kai ateina nelauktosios mmm. žodžiu patiko man vasara be skaičiavimo ir nusivylimo, nes kai žinai kad tikrai nieko tai ir nusivylimo nėra. Tai va tiek tų mano nuotaikų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:22)
liepos men 31d susirgau, tai manau dar savaite lauksiu, nes jau ir papukai jautrus...  blush2.gif
Papildyta:
geguziuku skyrelyje tragedija, maziukas berniukas (1m 3 men) paspringo obuoliu - 1,5 val gaivino, bet...tai asaras sluosciau, net is vidaus susuka pagalvojus, kokia klaiki tagedija...likimas... cray.gif

nebeilgai jau laukti mirksiukas.gif
oi kokia baisi tragedija. Kai mano mažiukas nustojo vystytis, tai maniau kad išverksiu visas ašaras, dar tiek verkusi nebuvau per savo 31 metus, bet mano uošvė, kuri turi gerą savybę neleisti sau pačiai savęs per daug gailėtis, už ką jai esu labai dėkinga, pasakė, kad geriau jau šiuo momentu atsitiko kas atsitiko, negu kad atsitiktų su jau gimusiu ir augintu vaikeliu kas nors. taigi pagalvojau ir negalėjau su ja nesutikti. neduok dieve tokia nelaimė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:27)
na aš šioje temoje nelabai į temą, nes dabar pas mus prasideda natur produkt bandymo metas. Baigiau gerti KT, jau mmm pasibaigė, tai dabar reikėtų pradėti stebėti savo kūną, t.y. temperatūrą, dar turiu Arborg mikroskopą, tai gal reikėtų pasispjaudyti, gal kartais O atsirastų, bet kažkaip šis KT gėrimo laikas toks smagus buvo, nieko galvoti, skaičiuoti, nerimauti, o gal jau, nereikia nusivilti kai ateina nelauktosios mmm. žodžiu patiko man vasara be skaičiavimo ir nusivylimo, nes kai žinai kad tikrai nieko tai ir nusivylimo nėra. Tai va tiek tų mano nuotaikų  blush2.gif

na tada as cia visai kaip grybas - isvis atideti planavimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale kaip minejau, mergaites man taip prie sirdies, kad negaliu jau be jusu... blush2.gif

O apie tas nelaimes, tai cia daug minciu... g.gif vat verkiam kad pabego, o musu draugai po pirmo persileidimo antra labai labai saugojo, vis gelbejo irgi nuo gresiancio persileidimo, ir gime dauniukas...ir nezinai, kur cia suo pakastas verysad.gif verysad.gif niekada nebijojau mirties, bet kai pries pora metu 16 metu vaikinuka laidojom, kur mirtis tokia apsurdiska buvo, tai tada ir ne juokais issigandau...o toks geras vaikas buvo... verysad.gif
oi kaips as cia liudnai....sorry... unsure.gif
Atsakyti