QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 18:38)
QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 19:03)
laukiu vizito rytojaus pas gydytoja. Manau viskas spresis.
Editana tau turetu but pats darbymetis
Editana tau turetu but pats darbymetis
man pats darbymetis buvo savaitgali
QUOTE(editana @ 2007 08 22, 19:31)
dar atidirbau pirmadieni, vakar nuluzau labai anksti tai nieko nespejom
siandien gal dar reiktu
. o kiek laiko reikia dirbt o vaistuku suleidimo - man suleido penktadieni vakare.. nebesuprantu kiek kada ir kaip reikia 
vadinas savaite nuo taves atsilieku. Linkiu kad uzkibtu. Man jei viskas ok tai si savaitgali bus darbymetis
QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 18:38)
lyg ir žada atvėsimą ant savaitės galo
QUOTE(editana @ 2007 08 22, 19:31)
siandien gal dar reiktu
. o kiek laiko reikia dirbt o vaistuku suleidimo - man suleido penktadieni vakare.. nebesuprantu kiek kada ir kaip reikia 
Tai jei penktadienį vakare susileidai, tai "dirbt" reikėjo sekmadienį ryte ir pirmadienį ryte
QUOTE(editana @ 2007 08 22, 18:31)
siandien gal dar reiktu
labas meskute, kaip tu laikaisi
O as jau katyte siandien parsiveziau
jetau, kokia mazyte...

Papildyta:
liaaaaba
laukiu mmm ir darysiu gimdos foto
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:11)
liaaaaba
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:15)
tai pas jus atsirado naujas šeimos narys
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:16)
ar ilgai dar laukti mmm
agaaaa
abai gera
o kaip jus mergaites, kaip tu viliuosi ?
amade, laukiam gero derliaus
Papildyta:
liepos men 31d susirgau, tai manau dar savaite lauksiu, nes jau ir papukai jautrus...
Papildyta:
geguziuku skyrelyje tragedija, maziukas berniukas (1m 3 men) paspringo obuoliu - 1,5 val gaivino, bet...tai asaras sluosciau, net is vidaus susuka pagalvojus, kokia klaiki tagedija...likimas...
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:17)
liepos men 31d susirgau, tai manau dar savaite lauksiu, nes jau ir papukai jautrus...
Papildyta:
geguziuku skyrelyje tragedija, maziukas berniukas (1m 3 men) paspringo obuoliu - 1,5 val gaivino, bet...tai asaras sluosciau, net is vidaus susuka pagalvojus, kokia klaiki tagedija...likimas...
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:19)
agaaaa
abai gera
o kaip jus mergaites, kaip tu viliuosi ?
na aš šioje temoje nelabai į temą, nes dabar pas mus prasideda natur produkt bandymo metas. Baigiau gerti KT, jau mmm pasibaigė, tai dabar reikėtų pradėti stebėti savo kūną, t.y. temperatūrą, dar turiu Arborg mikroskopą, tai gal reikėtų pasispjaudyti, gal kartais O atsirastų, bet kažkaip šis KT gėrimo laikas toks smagus buvo, nieko galvoti, skaičiuoti, nerimauti, o gal jau, nereikia nusivilti kai ateina nelauktosios mmm. žodžiu patiko man vasara be skaičiavimo ir nusivylimo, nes kai žinai kad tikrai nieko tai ir nusivylimo nėra. Tai va tiek tų mano nuotaikų
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:22)
Papildyta:
Papildyta:
nebeilgai jau laukti
oi kokia baisi tragedija. Kai mano mažiukas nustojo vystytis, tai maniau kad išverksiu visas ašaras, dar tiek verkusi nebuvau per savo 31 metus, bet mano uošvė, kuri turi gerą savybę neleisti sau pačiai savęs per daug gailėtis, už ką jai esu labai dėkinga, pasakė, kad geriau jau šiuo momentu atsitiko kas atsitiko, negu kad atsitiktų su jau gimusiu ir augintu vaikeliu kas nors. taigi pagalvojau ir negalėjau su ja nesutikti. neduok dieve tokia nelaimė
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:27)
na aš šioje temoje nelabai į temą, nes dabar pas mus prasideda natur produkt bandymo metas. Baigiau gerti KT, jau mmm pasibaigė, tai dabar reikėtų pradėti stebėti savo kūną, t.y. temperatūrą, dar turiu Arborg mikroskopą, tai gal reikėtų pasispjaudyti, gal kartais O atsirastų, bet kažkaip šis KT gėrimo laikas toks smagus buvo, nieko galvoti, skaičiuoti, nerimauti, o gal jau, nereikia nusivilti kai ateina nelauktosios mmm. žodžiu patiko man vasara be skaičiavimo ir nusivylimo, nes kai žinai kad tikrai nieko tai ir nusivylimo nėra. Tai va tiek tų mano nuotaikų 
na tada as cia visai kaip grybas - isvis atideti planavimai
O apie tas nelaimes, tai cia daug minciu...
oi kaips as cia liudnai....sorry...