Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:50)
na tada as cia visai kaip grybas - isvis atideti planavimai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ale kaip minejau, mergaites man taip prie sirdies, kad negaliu jau be jusu...  blush2.gif

O apie tas nelaimes, tai cia daug minciu... g.gif  vat verkiam kad pabego, o musu draugai po pirmo persileidimo antra labai labai saugojo, vis gelbejo irgi nuo gresiancio persileidimo, ir gime dauniukas...ir nezinai, kur cia suo pakastas  verysad.gif  verysad.gif  niekada nebijojau mirties, bet kai pries pora metu 16 metu vaikinuka laidojom, kur mirtis tokia apsurdiska buvo, tai tada ir ne juokais issigandau...o toks geras vaikas buvo... verysad.gif 
oi kaips as cia liudnai....sorry... unsure.gif

na tikrai tokios žinios labai jau liūdnai nuteikia. Man išvis nesuprantamos tokios mažų ar jaunų mirtys. Atrodo taip neturėtų būti, bet deja, ne viskas pagal mūsų norus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 22, 23:55)
na tikrai tokios žinios labai jau liūdnai nuteikia. Man išvis nesuprantamos tokios mažų ar jaunų mirtys. Atrodo taip neturėtų būti, bet deja, ne viskas pagal mūsų norus  doh.gif

neverta apie liudnus dalykus doh.gif o tau va is sirdies linkiu sekmes, kad ir tu stimuliaciju neprireiktu 4u.gif aga, ir dar - kad iskart du uzkibtu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 22, 22:57)
neverta apie liudnus dalykus  doh.gif  o tau va is sirdies linkiu sekmes, kad ir tu stimuliaciju neprireiktu  4u.gif  aga, ir dar - kad iskart du uzkibtu  nestuke.gif  biggrin.gif

oi labai, labai ačiū. Būtų gerai ir du, kad tik būtų. Anksčiau sakydavau, kad gal dviejų tai nenorėčiau, sunku, bet dabar matau, kad sunkiau, kai išvis sunku pastoti doh.gif
Papildyta:
Na viskas mergytės, einu į lovytę, nes maniškis jau niurzga, kad per ilgai čia su jumis sėdžiu lotuliukas.gif Rytoj nauja diena ir nuotaikos bus kur kas skaidresnės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Net didžiausei priešei nelinkėčiau išgyventi vaikelio mirtį, o dar ypač tokią absurdišką doh.gif doh.gif

O man dar iškilo toks klausimas: kiek laiko išbūna gyvybingas kiaušinėlis po ovuliacijos ir kiek laiko spermiukai g.gif Jei susileidau ovitrelį antradienį 18 val., tai pagal mane ovuliacija turėjo būti šiandien 6 val. ryto, o jei smileysex.gif buvo vakar vakare ir bus tik šiandien vakare, ar nepražiopsosim tos progos g.gif gal reikia bėgt namo rytmetinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 08 23, 08:06)
Labas rytas.
Net didžiausei priešei nelinkėčiau išgyventi vaikelio mirtį, o dar ypač tokią absurdišką  doh.gif  doh.gif

O man dar iškilo toks klausimas: kiek laiko išbūna gyvybingas kiaušinėlis po ovuliacijos ir kiek laiko spermiukai  g.gif Jei susileidau ovitrelį antradienį 18 val., tai pagal mane ovuliacija turėjo būti šiandien 6 val. ryto, o jei  smileysex.gif buvo vakar vakare ir bus tik šiandien vakare, ar nepražiopsosim tos progos  g.gif gal reikia bėgt namo rytmetinio  4u.gif

Spermiukai praktiškai gyvybingi būna iki 3 parų, nors rašo, kad ir iki 5 gali ax.gif , o kiaušialąstė, tai tik 24 valandas. Tai rytmetinis būtų ne pro šalį biggrin.gif
Oi, pamiršau pasisveikinti blush2.gif
Labutis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 08 23, 09:06)
Labas rytas.
Net didžiausei priešei nelinkėčiau išgyventi vaikelio mirtį, o dar ypač tokią absurdišką  doh.gif  doh.gif

O man dar iškilo toks klausimas: kiek laiko išbūna gyvybingas kiaušinėlis po ovuliacijos ir kiek laiko spermiukai  g.gif Jei susileidau ovitrelį antradienį 18 val., tai pagal mane ovuliacija turėjo būti šiandien 6 val. ryto, o jei  smileysex.gif buvo vakar vakare ir bus tik šiandien vakare, ar nepražiopsosim tos progos  g.gif gal reikia bėgt namo rytmetinio  4u.gif

Labas rytas ax.gif sutinku su agnesse, kad "rytinukas" butu ne pro sali, o ir siaip visai smagu toki reikaliuka nuveikti pabegus is darbo... flirt.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Tai ir aš turiu šokių tokių naujienų blush2.gif , ypač gal toms, kurios geria Br
Vakar pasidariau prolaktino tyrimą, nes 1,5 mėn. negėriau Br, tai rezultatas - 237,1 (norma 56-511), lyg ir telpu į normas, bet iš vienos krūpies tai pienas skverbiasi jei paspaudi blink.gif . tai nežinau nuo kada pradėti gerti Br, ar nuo šiandien, ar nuo ciklo pradžios, ir po kiek, ar po pusę, ar po visą blush2.gif O pas ginį tai tik kitą ciklą eisiu, nesinori mokėti 120 Lt, vien už tai, kad sužinočiau kiek man gerti blush2.gif , po vasaros ir taip su pinigėliais striuka blush2.gif
Ir dar dėl įdomumo progesteroną pasidariau ( 18 c.d.) - tai rezultatas - 4,7 - tai jokių O pėdsakų schmoll.gif šį ciklą nerasta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 23 rugpjūčio 2007 - 09:23
QUOTE(editana @ 2007 08 21, 16:15)
man tai zinok per pirma irgi 1liepe gert - uzaugo, per antra po 1tab. niekas neuzaugo blink.gif per trecia 2tab - uzaugo bigsmile.gif ginius sako kudom ir aukstom atseit dozes didesnes reikia blink.gif  g.gif
Papildyta:
Aile, mes veik ta pacia diena zenijomes bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, aš vadinasi giltinė lotuliukas.gif nes man niekas nesureagavo lotuliukas.gif o šiaip ten tų lašinukų sočiai turiu....ir niekaip svorio prisiauginto nenumetu verysad.gif

beje, mergytės, kurios dovanojate tabletes...o virusus be tablečių galima? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man jų labai reiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 23, 10:21)
Tai ir aš turiu šokių tokių naujienų blush2.gif , ypač gal toms, kurios geria Br
Vakar pasidariau prolaktino tyrimą, nes 1,5 mėn. negėriau Br, tai rezultatas - 237,1 (norma 56-511), lyg ir telpu į normas, bet iš vienos krūpies tai pienas skverbiasi jei paspaudi blink.gif . tai nežinau nuo kada pradėti gerti Br, ar nuo šiandien, ar nuo ciklo pradžios, ir po kiek, ar po pusę, ar po visą blush2.gif O pas ginį tai tik kitą ciklą eisiu, nesinori mokėti 120 Lt, vien už tai, kad sužinočiau kiek man gerti blush2.gif , po vasaros ir taip su pinigėliais striuka blush2.gif

Šiaip tai pats normos vidurys g.gif Tai po daug Br tikrai negerk, gal ir po pusę užtektų, ir man atrodo, kad neturi įtakos kada tu pradėsi gerti: ciklo pradžioj ar vidury.

Aš dar kažkaip galvoju, kad man būtent todėl šį ciklą ir užaugo tokie dideli folikulai ir taip greitai, nes prolaktinas matyt nukrito, reiks eit pasidaryt ax.gif

Ir kad jūs žinotumėt kaip man pilvą skauda doh.gif Ryškiai ovuliacija vyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junetė: 23 rugpjūčio 2007 - 10:22
QUOTE(Junetė @ 2007 08 23, 11:12)
Ir kad jūs žinotumėt kaip man pilvą skauda  doh.gif Ryškiai ovuliacija vyksta  ax.gif

Skambink brangiajam, lėkit pietinuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 23, 11:29)
Skambink brangiajam, lėkit pietinuko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ech, kad viskas taip būtų paprasta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Jau siandien kaip pilva skaudena doh.gif matyt organizmas reaguoja, kad labai trumpa pertrauka tarp Clost gerimu buvo unsure.gif
Atsakyti