Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(saulesmamyte @ 2008 05 19, 23:26)
Ir tau viskas bus gerai mirksiukas.gif Islaikysi egzamina ir viskas thumbup.gif Nedekosiu uz palinkejima,kai rytoj apsigynsiu ir gausiu pazymi,tai ir padekosiu mirksiukas.gif Mums abiems viskas bus gerai drinks_cheers.gif

Tai kaip tau sekėsi? Tikiuosi viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ketinu siemet vel stoti i kauno kolegija,ir renkuosi tarp keleto specialybiu ax.gif gal ten besimokancios galetu papasakoti,ar idomu...

taigi planuoju duot i tris spec : Finansus,imoniu ir istaigu administravima ir prekybos vadyba ax.gif nezinau ar apsimoka duot i turzima,kazin ar darba poto rasiu verysad.gif nors sita spec visada buvo mano svajone..

laukiu atsiliepomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 29 gegužės 2008 - 23:21
QUOTE(Celeste @ 2008 05 30, 00:20)
sveikos  4u.gif
ketinu siemet vel stoti i kauno kolegija,ir renkuosi tarp keleto specialybiu  ax.gif  gal ten besimokancios galetu papasakoti,ar idomu...

taigi planuoju duot i tris spec : Finansus,imoniu ir istaigu administravima ir prekybos vadyba  ax.gif  nezinau ar apsimoka duot i turzima,kazin ar darba poto rasiu  verysad.gif  nors sita spec visada buvo mano svajone..

laukiu atsiliepomu  ax.gif

sveika
siulau issirinkti viena specialybe ir i ja bandyti stoti,nes praktiskai nera sansu istoti antru preoritetu irasyta specialybe.
jei neklystu i turizma buna vieni is didziausiu konkursu.o del darbo tai nemanau kad nuo specialybes priklauso..geriem darbuotojiems visada atsiras vieta. na cia bent mano nuomone.
as pati mokaus buhalterine apskaita
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 05 30, 01:20)
sveikos  4u.gif
ketinu siemet vel stoti i kauno kolegija,ir renkuosi tarp keleto specialybiu  ax.gif  gal ten besimokancios galetu papasakoti,ar idomu...

taigi planuoju duot i tris spec : Finansus,imoniu ir istaigu administravima ir prekybos vadyba  ax.gif  nezinau ar apsimoka duot i turzima,kazin ar darba poto rasiu  verysad.gif  nors sita spec visada buvo mano svajone..

Teisybę pasakė tatli girl 4u.gif Nerašyk daugiau nei vienos specialybės tik sumokėsi pinigus, o jie vistiek į pačią pirmą parašytą paskirs tave mirksiukas.gif
Atsakyti
gal yra administravimo spec. ketvirtakursiu?
as 3 kurse ir dabar reik padaryt praktikos darba blush2.gif sedziu su mazule namie, gal kuri turi savo darbeli? atsiskaityciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 05 30, 00:20)
sveikos  4u.gif

Sveika,

siais metais baigineju Turizmo ir viesbuciu vadyba. Tai irgi buvo mano svajone, o kas del darbo tai as pati jau metus dirbu kelioniu agenturoj, pasilikau po praktikos rolleyes.gif ir nemazai mano grupioku dirba pagal specialybe, todel jei tikrai manai, kad tai tavo sritis - pirmyn! Entuziastingiems zmonems sioje srityje visada atsiras vietos drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamyciukes:)
man labai reikia jusu nuomoniu,noriu siais metais stoti i biomedicina,siaip ji mane lb traukia wub.gif ,pasiskaiciau studijuojamus dalykus,tai lb idomios paskaitos turetu buti:)gal yra tarp jusu studijuojanciu o gal jau baigusiu sia specialybe.idomi bet kokia info sia tema;) smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas galite papasakoti išsamiau apie leidybą ir poligrafiją?
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 06 11, 13:36)
sveikos  4u.gif

mano klasioke studijavo ten,bet katik mete..sake nuobodziau nebuna doh.gif

as dabar galvoju,ar perspektyvi specialybe : imoniu istaigu administravimas? g.gif
Atsakyti
idomu, kokia stipendija kauno kolegijoj, nes kaip tik ketinu stot...
Papildyta:
o gal kam teko studijuoti dantu technologija, patiko? sunku istot buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyjalelijom: 22 birželio 2008 - 23:31
QUOTE(Gardee @ 2008 06 11, 13:36)
sveikos  4u.gif

As kaip tik neseniai baigiau sia specialybe.. nubodu? blink.gif sunku, bent is pradziu, o tikrai nenuobodu, jei esi linkusi prie meno. siaip tai nesigaliu, kad stojau, bet nuotaika subjuro, nes komisija mums balus numuse uz.. ekonominius skaiciavimus.. doh.gif taigi. Linkiu sekmes, jei stosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lyjalelijom @ 2008 06 23, 00:33)
idomu, kokia stipendija kauno kolegijoj, nes kaip tik ketinu stot...
Papildyta:
o gal kam teko studijuoti dantu technologija, patiko? sunku istot buvo?

stipendija priklauso nuo vidurkio. pradedant nuo 6. mano vidurkis buvo daznai apie 8, tai as gaudavau apie 100 lt. Siaip pirmais metais mes gavom daug daugiau uz ta pati vidurki, taciau musu neatkrito, todel ir stipkes numuse.
Atsakyti
dėl stipendijų tai tikrai liudnokai čia, mokais, stengies - vidurkis virš 9, o gauni kaip gauni 110lt g.gif univeruose tikrai daugiau duoda unsure.gif dėl to ir yra kolegija.. unsure.gif
Atsakyti