koks ten daugiau.. kmu pvz stipke 130lt, o dar ir ta nelengva gaut... pvz, odontologai gauna tik mazdaug nuo 9to velesniuose kursuose
nes jie visi auksciausiais balais sustoje ir labai gerai mokos.

QUOTE(muscata @ 2008 06 28, 16:20)
dėl stipendijų tai tikrai liudnokai čia, mokais, stengies - vidurkis virš 9, o gauni kaip gauni 110lt
univeruose tikrai daugiau duoda
dėl to ir yra kolegija.. 

na tai jei vidurkis virs 9 tai gausi apie 200lt jei gerai atsimenu didziausia stipke yra kazkur 350...
o jei vidurkis apie 8 tai ir atitinkamai ir stipendija mazesne
Sveikos
Bandau šiais metais stoti į multimedijos technologijas, gal kas mokinatės šios specialybės? Paskaičius čia jau išsigandau kad neįstosiu.. Prieš tris metus bandžiau stoti į kolegiją bet nepamenu kokias specialybes dieniniu bet neįstojau, tai gal sakau pasiseks šiais metai į neakivaizdinį įstoti
Beje gal žinot ten tikiuosi ne vien bernai studijuoja
Ir kaip ten kasmet praktikos būna, čia kažką skaičiau? Kažin kaip čia su darbu reikėtų susiderinti dar ir tas praktikas

Ir kaip ten kasmet praktikos būna, čia kažką skaičiau? Kažin kaip čia su darbu reikėtų susiderinti dar ir tas praktikas

QUOTE(ingakyca @ 2008 05 29, 19:48)
Sveikute

Kaip sekesi tau su egzaminu?As jau gavau diploma

QUOTE(DarkMind @ 2008 07 15, 14:30)
Sveikos
Bandau šiais metais stoti į multimedijos technologijas, gal kas mokinatės šios specialybės? Paskaičius čia jau išsigandau kad neįstosiu.. Prieš tris metus bandžiau stoti į kolegiją bet nepamenu kokias specialybes dieniniu bet neįstojau, tai gal sakau pasiseks šiais metai į neakivaizdinį įstoti
Beje gal žinot ten tikiuosi ne vien bernai studijuoja

Sveika

Pernai įstojau į multimedijos technologiją, šiemet būsiu jau antram kurse. Laukiu nesulaukiu sesijos

Įstojau gan lengvai, nors vid egzaminai visi buvo mokykliniai.
Mums pirmama kurse buvo 2 praktikos: programavimo ir IT leidyboje. Po vieną savaitę. Šiaip dėstytojai geri, jei iš darbo niekaip negali ištrūkti, atkelia vėlesniam laikui atsiskaitymą (buvo keliems grupiokams). Man ten patinka

Jei kas daugiau domina ir galėsiu padėti - klausk

Beje pas mus visi bernai, tik mes 2 panelės

QUOTE(zmonele @ 2008 08 11, 19:02)
Sveikos,
palnuoju istoti i neakivaizdines studijas. Tik iskylo klausimas kiek reiks moket uz jas. Ziurejau, kad mano specialybe kainuos apie 2765 litus, bet gal kaip nors imanoma ten maziau moket? Girdejua, kad kiti moka tik 500 litus i semestra
palnuoju istoti i neakivaizdines studijas. Tik iskylo klausimas kiek reiks moket uz jas. Ziurejau, kad mano specialybe kainuos apie 2765 litus, bet gal kaip nors imanoma ten maziau moket? Girdejua, kad kiti moka tik 500 litus i semestra

Žiūrint kokia specialybė

Sveikos,
palnuoju istoti i neakivaizdines studijas. Tik iskylo klausimas kiek reiks moket uz jas. Ziurejau, kad mano specialybe kainuos apie 2765 litus, bet gal kaip nors imanoma ten maziau moket? Girdejua, kad kiti moka tik 500 litus i semestra g.gif
Būtent zmonele @ viskas priklauso nuo specialybės, o be to yra galymybių kolegijoje pasiimti paskolą.
NaiLi teisi visą dominančią informaciją gali rasti kauko.lt puslapyje.
Sveikos,
palnuoju istoti i neakivaizdines studijas. Tik iskylo klausimas kiek reiks moket uz jas. Ziurejau, kad mano specialybe kainuos apie 2765 litus, bet gal kaip nors imanoma ten maziau moket? Girdejua, kad kiti moka tik 500 litus i semestra g.gif
QUOTE(NaiLi @ 2008 08 11, 21:26)
Žiūrint kokia specialybė
Pvz aš moku 1200lt į semestrą, nes mano spec nefinansuojama valstybės. Būna dalinai finansuojamų, tai moki apie 500lt.
O šiaip pažiūrėk kauko.lt turi būti surašytos kainos.

Būtent zmonele @ viskas priklauso nuo specialybės, o be to yra galymybių kolegijoje pasiimti paskolą.
NaiLi teisi visą dominančią informaciją gali rasti kauko.lt puslapyje.
Sveikos,

aš moku 650lt, bet aš iš dieninio perėjau, manau kad 500lt moka tik dieniam, gal?Bet tiksliai tai sužinosi kiek mokėt arba kauko.lt arba pačioj kauno kolegijoj

Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 02 05, 16:43)
aš taip pat noriu nuo rudens teisę arba vadybą Kauno kolegijoje studijuot
beje, ar tikrai į šias ir vadybai panašias profesijas stojant nereik anglų egzamino tik metinio pažymio?
Papildyta:
labuka
mano draugė nori ten studijuot, tačiau jos balai labai žemi
ar didelis konkursas į šią specialybę?

beje, ar tikrai į šias ir vadybai panašias profesijas stojant nereik anglų egzamino tik metinio pažymio?

Papildyta:
labuka

mano draugė nori ten studijuot, tačiau jos balai labai žemi

ar didelis konkursas į šią specialybę?
kad man kaitik atrodo kad juokas ten įstot, nes ir specialybė tokia..bet aš seniai stot ėjau gal prieš tris metus tai konkursas mažas buvo, bet aš tai ne ten m

Papildyta:
aš studijuoju maisto pramonės verslo vadybą šiemet būsiu 3 kurse (neakvaizdiniam skyriuj)
Papildyta:

Pernai i vadybą buvo labai didelis konkursas, del zmoniu kiekio tai nežinau, bet kad prieme tik su aukstais balai tai tikrai, atsimenu net buvau lengvam šoke, kaip visi dar tos vadybos istroske
, i buhalterija ir finansus įstojau lengvai, o vadyda tikrai nebutų priėmę manęs. Nors kaip bus siemet tai neaisku.
Papildyta:
p.s. aš čia apie dienines studijas

Papildyta:
p.s. aš čia apie dienines studijas
QUOTE(tatli_girl @ 2008 06 30, 08:15)
na tai jei vidurkis virs 9 tai gausi apie 200lt jei gerai atsimenu didziausia stipke yra kazkur 350...
Man tai atrodo,kad kiekvienoj specialybej skiriasi tos stipendijos ir dar atsizvelgia i tai,kiek zmoniu jas gauna. Pas mus grupes vidurkis yra labai geras,vos keletas zmoniu moka,todel ir stipendijos nedideles. As su 9,8 gaudavau 180lt.
tai v dabar visi aukšto mokslo ištroškę, nu jo aš nustebau, kad į tokią kaip mano specialybę tokio balo reikia
nes aš tai į dieninį įstojau,ir bėja su valstybiniais egzais, gaila kad į univerą nepriėmė
, o po akademinių grįžau į neakivaisdinį, nes dėstytojs nebuvo kuri pasirašyt turėjo dėl laisvo grafiko
ir būtų nereikėją už studijas mokėt, tai perėjau ir mokėt turėjau