Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

Sveiki, gal yra studijuojanciu neakivaizdziai specialybe "Želdiniai ir jų dizainas" smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
as istojau i neakivaizdini siemet. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2008 08 22, 23:08)
Sveikos,
as istojau i neakivaizdini siemet. thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi pagaliau istojau biggrin.gif irgi neakivaizdziai smile.gif i kokia spec jus?
Atsakyti
Istojau i finansus. Gal yra dar kas studijuoja sia specialybe?
Atsakyti
kiek fuksių atsirado biggrin.gif jau baigėsi priėmimai ane? wink.gif
Atsakyti
jau baigesi priemimas, neilgai fuksemis busim tik vienerius metus smile.gif
tikiuosi kad atsiras kas istojo i "Želdinius ir jų dizainą" neak.sk. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 23 rugpjūčio 2008 - 13:25
O žėkit, jei stojant po aukštojo, kaži užskaitytų sutampančius dalykus, a ? g.gif
Atsakyti
As, kai rasiau laiska i kolegija ir klausiau ar uzskaitys balus sutampanciu dalyku, kuriuos studijavau kitoj kolegijoj, tai sake, kad uzskaitys. Dabar eisiu pasiimt akademine pazyma apie praietus dalykus ir su ja zygiuosi i Kauno kolegija, kad man uzskaitytu tuos balus. Juk reiks maziau mokintis ir maziau moket biggrin.gif
Atsakyti
tikrai uzskaito tik reikia pateikti akademine pazyma arba diplomo prieda kaip irodyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2008 08 23, 14:40)
As, kai rasiau laiska i kolegija ir klausiau ar uzskaitys balus sutampanciu dalyku, kuriuos studijavau kitoj kolegijoj, tai sake, kad uzskaitys. Dabar eisiu pasiimt akademine pazyma apie praietus dalykus ir su ja zygiuosi i Kauno kolegija, kad man uzskaitytu tuos balus. Juk reiks maziau mokintis ir maziau moket biggrin.gif

Eik eik.. nori pasakyti, kad ir kaina net nuo to kinta..?? blink.gif

Gaila, kad aš tik vakar susimąsčiau apie kolegiją.. doh.gif Būčiau gal net bandžius šiemet stot.. bet jaučiu jau baigėsi lygtai priėmimas, ane? g.gif

Kažkokio kitoj mačiau tai iki rugsėjo kažkelintos net priima.. o šioj ryškiai jau psio.. dry.gif
Atsakyti
na moket tai tikrai maziau neteks, o dalykus uzskaitys ir nereikes del ju galvos sukti smile.gif
Vasaroti, dar gali bandyti stoti jei bus papildomas priemimas likus laisvoms vietoms, bet turi pasidometi ar is tikro smile.gif tik manau, bu visos mokamos vietos like smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 08 23, 16:32)
na moket tai tikrai maziau neteks, o dalykus uzskaitys ir nereikes del ju galvos sukti smile.gif
Vasaroti, dar gali bandyti stoti jei bus papildomas priemimas likus laisvoms vietoms, bet turi pasidometi ar is tikro  smile.gif tik manau, bu visos mokamos vietos like smile.gif

Na aš į neakivaizdinį norėčiau, tai ten įtariu visos mokamos būtų.. smile.gif
Atsakyti