Sveiki, gal yra studijuojanciu neakivaizdziai specialybe "Želdiniai ir jų dizainas"

QUOTE(zmonele @ 2008 08 22, 23:08)
as irgi pagaliau istojau

kiek fuksių atsirado
jau baigėsi priėmimai ane?

jau baigesi priemimas, neilgai fuksemis busim tik vienerius metus 
tikiuosi kad atsiras kas istojo i "Želdinius ir jų dizainą" neak.sk.

tikiuosi kad atsiras kas istojo i "Želdinius ir jų dizainą" neak.sk.

O žėkit, jei stojant po aukštojo, kaži užskaitytų sutampančius dalykus, a ?

As, kai rasiau laiska i kolegija ir klausiau ar uzskaitys balus sutampanciu dalyku, kuriuos studijavau kitoj kolegijoj, tai sake, kad uzskaitys. Dabar eisiu pasiimt akademine pazyma apie praietus dalykus ir su ja zygiuosi i Kauno kolegija, kad man uzskaitytu tuos balus. Juk reiks maziau mokintis ir maziau moket

tikrai uzskaito tik reikia pateikti akademine pazyma arba diplomo prieda kaip irodyma

QUOTE(zmonele @ 2008 08 23, 14:40)
As, kai rasiau laiska i kolegija ir klausiau ar uzskaitys balus sutampanciu dalyku, kuriuos studijavau kitoj kolegijoj, tai sake, kad uzskaitys. Dabar eisiu pasiimt akademine pazyma apie praietus dalykus ir su ja zygiuosi i Kauno kolegija, kad man uzskaitytu tuos balus. Juk reiks maziau mokintis ir maziau moket 

Eik eik.. nori pasakyti, kad ir kaina net nuo to kinta..??

Gaila, kad aš tik vakar susimąsčiau apie kolegiją..

Kažkokio kitoj mačiau tai iki rugsėjo kažkelintos net priima.. o šioj ryškiai jau psio..

na moket tai tikrai maziau neteks, o dalykus uzskaitys ir nereikes del ju galvos sukti
Vasaroti, dar gali bandyti stoti jei bus papildomas priemimas likus laisvoms vietoms, bet turi pasidometi ar is tikro
tik manau, bu visos mokamos vietos like

Vasaroti, dar gali bandyti stoti jei bus papildomas priemimas likus laisvoms vietoms, bet turi pasidometi ar is tikro

QUOTE(Demokratija @ 2008 08 23, 16:32)
na moket tai tikrai maziau neteks, o dalykus uzskaitys ir nereikes del ju galvos sukti
tik manau, bu visos mokamos vietos like 

Na aš į neakivaizdinį norėčiau, tai ten įtariu visos mokamos būtų..