Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

as studijuoju iki mokyklini ugdyma, neakivaizdinis, istojau gan lengavai pries 3 metus, stojo gal 50, preme 30, mokintis nera sunku, svarbu viska laiku atlikti, tik su praktikom sunkiau, nes visa menesi reikai atsedeti, na jei dirbi darzeli tai tada viskas ok, nes praktika uzsiskaito smile.gif
Atsakyti
sveikos, studentes wink.gif

ne per seniausiai studijavau KK verslo vadyba neakivaizdziai, metus praktiskai. Dabar magistre man noretu iskaityti vadybos dalyka, bet reikia tiksliai zinoti, kiek kreditu turejo verslininkystes ivadas, mikro-makro ekonomika bei imoniu ekonomika.
Perverciau studiju planus, ir ten radau parasyta, kad 20 ar 24 valandos skiriamos kazkaip, bet kreditu neraso wink.gif

gal kas tiksliau zinot, kiek kreditu sitie dalykai neakivaizdinese studijose? wink.gif
nenoriu bereikalingai vazineti i KK pazymu, su pilvuku jau vis sunkiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 05 08, 13:12)
sveikos, studentes wink.gif

ne per seniausiai studijavau KK verslo vadyba neakivaizdziai, metus praktiskai. Dabar magistre man noretu iskaityti vadybos dalyka, bet reikia tiksliai zinoti, kiek kreditu turejo verslininkystes ivadas, mikro-makro ekonomika bei imoniu ekonomika.
Perverciau studiju planus, ir ten radau parasyta, kad 20 ar 24 valandos skiriamos kazkaip, bet kreditu neraso wink.gif

gal kas tiksliau zinot, kiek kreditu sitie dalykai neakivaizdinese studijose? wink.gif
nenoriu bereikalingai vazineti i KK pazymu, su pilvuku jau vis sunkiau sad.gif

nežinau, kaip verslo vadyboje, bet šiap dažniausiai prie atsiskaitymų yra parašyta kiek buvo skirta kreditų, pasiskambink į sekretorei ir tikrai suteiks visą info.
KK tinklalapyje tirai rašoma apie dalykui skirtus kreditus, o ne valandas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mam2ka: 08 gegužės 2009 - 19:00
Sveikutes 4u.gif ! Gal kuri rasete lietuviu kalbos uzduoti - sakinius su imoniu ir ju padaliniu pavadinimais? Gal negaila butu atsiusti blush2.gif ? Uzstrigau su tais sakiniais ir nebespeju nieko doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra tokiu, kurie stojo i dienini ir gavo laisva paskaitu lankyma? Kaip tada sekesi mokintis?
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas zino jei istoji i kauno kolegija butent i farmacija, veliau igyji vaistininko padejejo diploma, galima stoti i kauno universiteta, bet kai baigsiu ta universiteta busiu vistiek vaistiniko padejeja ar jau vaistininke?? neseniai radau straipsni tai ten rase kad lygtais busiu vaistininke, bet gal kas placiau zino??
Papildyta:
bei jei noriu gauti bendrabuti kokius dokumentus reikia nesti?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2009 05 24, 20:02)
Sveiki smile.gif gal kas zino jei istoji i kauno kolegija butent i farmacija, veliau igyji  vaistininko padejejo  diploma, galima stoti i kauno universiteta, bet kai baigsiu  ta universiteta busiu vistiek vaistiniko padejeja ar jau vaistininke?? neseniai radau straipsni tai ten rase kad lygtais busiu vaistininke, bet gal kas placiau zino??
Papildyta:
bei jei noriu gauti bendrabuti kokius dokumentus reikia nesti?

Kaip su farmacija nezinau, bet kai eisi duot prasymo kur nori studijuoti, taves klaus ar reikia bendrabucio, tai pasakysi taip arba ne mirksiukas.gif O papildomu dokumentu nerekes mirksiukas.gif O bendrabutis bus Kreves 92 mirksiukas.gif o paciam bendrabutyje tik tapatybes dokumento gali reiketi, bet per priemima viska pasakys ko reikia mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2009 05 25, 00:54)
Kaip su farmacija nezinau, bet kai eisi duot prasymo kur nori studijuoti, taves klaus ar reikia bendrabucio, tai pasakysi taip arba ne  mirksiukas.gif O papildomu dokumentu nerekes  mirksiukas.gif O bendrabutis bus Kreves 92  mirksiukas.gif o paciam bendrabutyje tik tapatybes dokumento gali reiketi, bet per priemima viska pasakys ko reikia  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

na o kaip bendrabuciai patys?? smile.gif ir dar su tais prasymais... jeigu as eisiu i univera prasyt prasymus, tai tam paciam lape reikia ir univerus rasyt ir kolegijas??seip esu vilniete, tai ka man dbr i kauna vaziuot reikes?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2009 05 25, 09:05)
na o kaip bendrabuciai patys?? smile.gif  ir dar su tais prasymais... jeigu as eisiu i univera prasyt prasymus, tai tam paciam lape reikia  ir univerus rasyt ir kolegijas??seip esu vilniete, tai ka man dbr i kauna vaziuot reikes?

Dabar bendrabuciai sutvarkyti, plastikiniai langai sudeti, as kai mokiausi pries 6metus buvo viskas kitaip. Matai as pati esu is Raseiniu(dabar gyvenu Kaune), tai kai vaziavau duot prasymus i universiteta tai rasiau tik universitetus, o apie kolegijas kiek zinau tai lygtais i kiekviena atskirai reikia rasyti. Nes kai rasai pacioje kolegijoje prasyma gali pareiksti tik tris specialybes, kurias nori stugijuoti pagal prioriteta. Ir KK buna iskabinti lapai specialybiu, kurias moko joje mirksiukas.gif tikiuosi aiskiai paaiskinau, jei dar kas neaisku tai klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
na aciu labai uz atsakymus smile.gif bet vistiek liko dauguma klausimu neatsakytu, kuriu man lb reikia... na gal rasiu dar kur info. smile.gif bet vistiek dekui
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2009 05 25, 18:02)
na aciu labai uz atsakymus smile.gif bet vistiek liko dauguma klausimu neatsakytu, kuriu man lb reikia... na gal rasiu dar kur info. smile.gif bet vistiek dekui

matai as farmacijos nenorejau studijuoti tai nesigilinau i tai ax.gif gal atsiras merginu kurios tau pades su farmacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip cia suprasti, kad studijuojantiems kosmetologija pirmame kurse bus vokieciu kalba? Cia kaip nauja uzsienio kalba? Ir kodel vokieciu?
Atsakyti