Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(Pianistė @ 2008 11 30, 10:16)
laba diena, noreciau paklausti koki diploma gaunate studijave justino vienozinskio menu fakultete? mane domina interjero dizainas...

Sveikos,
radau vieninteli pasisakyma visoj temukej susijusi su menu fakultetu bigsmile.gif negi daugiau nera studinanciu menus?butu idomu isgirsti atsiliepimus,gal kuri ir nestudijuojanti gali kazka pasakyti,kaip paruosia,kaip destytojai ir pan ax.gif
Atsakyti
Ar yra tokiu,kurios siemet istojo i KK teise,dienines studijas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2009 07 28, 17:33)
Ar yra tokiu,kurios siemet istojo i KK teise,dienines studijas? g.gif  4u.gif

aš aš aš 4u.gif šiandien sužinojau, kad įstojau smile.gif
Atsakyti
o mano broliukas dobliukas i geodezija istojo KK smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdut: 28 liepos 2009 - 22:02
QUOTE(tatli_girl @ 2008 11 06, 20:40)
labas
nors as studijuoju  ne turizma,o buhalterine apskaita bet galiu atsakyti i tavo klausima.Turizmo ir viešbučių vadybai reikia egzaminu:
užsienio kalba arba matematika (cia kai stoji leidzia pasirinkti arba uzsienio k.arba matematikos egzamino ivertinima skaiciuos kai stosi) 0.3
istorija  0.3
lietuvių kalba  0.2
metinis pazymys uzsienio kalbos 0.2
tarkim laikei matematikos egzamina mokyklini ir gavai 8,istorijos valstybini ir gavai kokius 84% lietuviu kalba valstybinis 90% ir uzsienio kalbos metinio turi 7,tai pagal formule tavo konkursinis balas butu: (8+3)*0.3+(84/10+13)*0.3+(90/10+13)*0.2+(7*0.2)=3.3+6.42+4.4+1.4=15.52 tai tavo balas butu 15.52
bet i sita specialybe labai dideli konkursai.net ir druskininku padalinyje.
http://www.kauko.lt/...egija.php?id=79
va cia gali pasitikrinti balus,tau suskaiciuos automatiskai
o praeitu metu konkursu balus irgi gali pasiziureti
na tikiuosi bent kiek pagelbejau smile.gif

Kaip suprast Turizme ir Viesbuciu vadybai reikia istorijos?? Visai dar neseniai ziurejau Kauno kolegijos psl ir nebuvo parasyta apie istorijos egzamina tik kad ziuri i metini pazymi tai kaip suprast? Cia seni duomenys gal? Nes rasyta 2008 11 30
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 07 28, 17:17)
aš aš aš  4u.gif  šiandien sužinojau, kad įstojau  smile.gif

o kaip fainai 4u.gif
parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Na rasimme dar busimu kolegiu? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas studijuoja ar įstojo šiemet į kosmetologiją? smile.gif Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 07 31, 17:15)
Na rasimme dar busimu kolegiu?  4u.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Aurum @ 2009 07 31, 22:54)
Sveikos smile.gif Gal kas studijuoja ar įstojo šiemet į kosmetologiją? smile.gif  Kokie atsiliepimai? smile.gif

Mano svajoniu specialybe wub.gif tik,kad as nelaikius nei chemijos,nei bio buvau,tai neistojau,bet vis del to parasiau pirmu numeriu,tikedamasi o gal biggrin.gif
Atsakyti
Na taip,vis tik biologija ten sudao didžiąją dalį stojamojo balo smile.gif Aš įstojau ir nežinau net kaip jaustis,nes stojau,kad tik įstoti,kitų variantų neradau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2009 08 02, 19:28)
Na taip,vis tik biologija ten sudao didžiąją dalį stojamojo balo smile.gif Aš įstojau ir nežinau net kaip jaustis,nes stojau,kad tik įstoti,kitų variantų neradau.  doh.gif

O istojai i vf ar mokama? ax.gif
Atsakyti
Į vf,antru numeriu.. smile.gif taip gavosi,kad tikrai neradau kur stoti,o laikiau visus valstybinius ir dar gana neblogai išlaikiau,tai ir įstojau į aukštą vietą dar,nors kažkaip gailėjausi,kad į kolegiją...Bet manau bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti