Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(susidomejus @ 2009 05 25, 23:28)
Kaip cia suprasti, kad studijuojantiems kosmetologija pirmame kurse bus vokieciu kalba? Cia kaip nauja uzsienio kalba?  Ir kodel vokieciu?

o kur tu ziurejau, kad bus vokieiu kalba? Siaip tai kai duodi prasyma taves klausia kokia antra kalba renkiesi:prancuzu,vokieciu,rusu, anglu bigsmile.gif priklausomai kokia tavo pirma kalba bus, antros negalesi tokios pat pasirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2009 05 24, 21:02)
Sveiki smile.gif gal kas zino jei istoji i kauno kolegija butent i farmacija, veliau igyji  vaistininko padejejo  diploma, galima stoti i kauno universiteta, bet kai baigsiu  ta universiteta busiu vistiek vaistiniko padejeja ar jau vaistininke?? neseniai radau straipsni tai ten rase kad lygtais busiu vaistininke, bet gal kas placiau zino??
Papildyta:
bei jei noriu gauti bendrabuti kokius dokumentus reikia nesti?

po kolegijos, tesent studijas universitete, igijama vaistininko (farmacininko) specelybe.
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2009 05 26, 14:04)
o kur tu ziurejau, kad bus vokieiu kalba? Siaip tai kai duodi prasyma taves klausia kokia antra kalba renkiesi:prancuzu,vokieciu,rusu, anglu  bigsmile.gif  priklausomai kokia tavo pirma kalba bus, antros negalesi tokios pat pasirinkt  mirksiukas.gif

Ziurejau pernai metu tvarkarasciuose idomumo delei. Tai cia nauja kalba, ar viena is tu dvieju, kuriu mokemes mokykloj?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 23, 22:08)
Sveikos, gal yra tokiu, kurie stojo i dienini ir gavo laisva paskaitu lankyma? Kaip tada sekesi mokintis?

As pernai gavau laisva paskaitu lankyma, bet neilgai tuo naudojaus, nes man geriau viska klausyti, ir dar tokia specialybe kad reikia lankyti
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 26, 17:57)
Ziurejau pernai metu tvarkarasciuose idomumo delei. Tai cia nauja kalba, ar viena is tu dvieju, kuriu mokemes mokykloj?

Pirma kalba bus ta kuria mokykloje lankei anglu/vokieciu(pirma ir mokykloje kuri buvo) o ta kur pasirinkt reikes viska nuo ABC mokintis turetumei. As paklausiu savo grupiokes ar jie mokinosi ta antra kalba ar ne, nes as nebaigiau tos specialybes kuria studijavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau suzinoti kokius reikia egzaminus laikyti norint istoti i Turizmo ir Viesbuciu Vadyba noriu stoti i Kauno Kolegija smile.gif
Dekui uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2009 05 26, 18:53)
Pirma kalba bus ta kuria mokykloje lankei anglu/vokieciu(pirma ir mokykloje kuri buvo) o ta kur pasirinkt reikes viska nuo ABC mokintis turetumei. As paklausiu savo grupiokes ar jie mokinosi ta antra kalba ar ne, nes as nebaigiau tos specialybes kuria studijavau  mirksiukas.gif

Mano pirma yra rusu. Antra - anglu. O pasirinkciau, jeigu viskas is naujo gal vokieciu, nors ir prancuzu faina ax.gif

Papildyta:
QUOTE(joliteee @ 2009 05 26, 18:12)
As pernai gavau laisva paskaitu lankyma, bet neilgai tuo naudojaus, nes man geriau viska klausyti, ir dar tokia specialybe kad reikia lankyti

Tai aisku, kad geriausiai paskaitose sedeti. Bet man dirbti reikia, nes neturesim ka valgyt. Tai bandyciau suderint, jeigu pasisektu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 26, 22:42)
Papildyta:
Tai aisku, kad geriausiai paskaitose sedeti. Bet man dirbti reikia, nes neturesim ka valgyt. Tai bandyciau suderint, jeigu pasisektu.

As nuo rugsejo vel turbut imsiu laisva grafika, nes ir man reikia dirbti
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 05 27, 19:54)
As nuo rugsejo vel turbut imsiu laisva grafika, nes ir man reikia dirbti

O as speju su mano darbu tai ne laisvas grafikas nebutu gelbejes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kolegijoj mokslams visas knygas duoda, ar reikia pirkt?
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2008 10 08, 16:18)
Taip,savaitgaliais smile.gif Bene grupiokes esam? g.gif

o tai paskaitos vyksta sestadieni ir sekmadieni g.gif
perrnai baigiau Kauno Kolegija, verslo vadyba, tai noreciau i teise stoti, ar verta g.gif kazin ar uzskaito kokius pazymius, kas gali patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 28, 22:59)
Kolegijoj mokslams visas knygas duoda, ar reikia pirkt?

mum visas reikalingas knygas davė biggrin.gif Galėjai pirkti nebent savo noru - papildomai mokytis, ar jei nori savo asmeniškai turėt mirksiukas.gif
Atsakyti