Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(charmingSmile @ 2009 08 19, 23:36)
šeip akademinem lengvai išleidžia jei tik pateiki priežastys..ir svarbu skolų netureti......

Teisybė, pati buvau su tuo susidūrus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikute merginos...gal gali padeti? gal kas rase koki darba bet panasia ar tokia tema "Pelno mokescio lengvatos sistemos itaka imones mokesciu politikai" buciau isties labai dekinga uz informacija. Jei kas ka turi gal galite atsiusti i agniote86@yahoo.com

is anksto dekoju 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu cia viena klausima.Gal kas nors kartais raset apie rizikas kurios galimos imoneje? Gal kas turit ka nors apie tai? buciau dekinga dovilyke@gmail.com smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaite,
turiu dideli prasyma, gal kas galetu duoti info apie kokybes vadyba ir verslo etikos darbus. Mna viso labo reiktu pavyzdzio ax.gif 4u.gif Nes ten man toks tamsus miskas g.gif Lauksiu pasiulymu , galeciau simboliskai ir atsilygint 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Nuo kada iki kada jums egzai?
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2009 12 03, 03:28)
Sveiki. Nuo kada iki kada jums egzai?

nuo gruodzio 8 iki gruodzio 18 kazkur
Atsakyti
Sveikutes, besimokancios ir baigusios. Ar labai sunku studijuoti verslo vadyba, o baigusioms ar labai sunku gintis darbus, daug klausineja, ar pasitaiko kad neapsigina darbu, nes ne visi turi gamtos dovana lengvai sneketi prie komisijos, o ypac kaip nervuojiesi pries ginima, nors ir pati darbus rasai, bet gali is baimes ka pamirsti.
Atsakyti
QUOTE(Bertaxxx @ 2009 12 23, 22:29)
Sveikutes, besimokancios ir baigusios. Ar labai sunku studijuoti verslo vadyba, o baigusioms ar labai sunku gintis darbus, daug klausineja, ar pasitaiko kad neapsigina darbu, nes ne visi turi gamtos dovana lengvai sneketi prie komisijos, o ypac kaip nervuojiesi pries ginima, nors ir pati darbus rasai, bet gali is baimes ka pamirsti.

darbus gintis nera baisu, nes toks gynimas vyksta jau nuo pirmo kurso smile.gif zinoma, per diplominio gynima bus jau daugiau svarbiu zmoniu, bet bent jau nebera baimes kalbeti pries auditorija smile.gif
Atsakyti
Na, aš čia pas jus į svečius užsukau - gal galit pasakyti, kiek kainuoja išlyginamosios farmacijos studijos kolegijoje?
Ieškojau internete ir neradau................Gal žinote kuri nors.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 01 07, 18:50)
Na, aš čia pas jus į svečius užsukau - gal galit pasakyti, kiek kainuoja išlyginamosios farmacijos studijos kolegijoje?
Ieškojau internete ir neradau................Gal žinote kuri nors.... blush2.gif  ax.gif

kad tokiu nera g.gif
Atsakyti
Labas mergaites gal kuri gali atsakyti i mano klausimeli, ar yra KK neakivaizdines studijos bendros praktikos slaugitojoms? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(InetaII @ 2010 01 08, 22:11)
Labas mergaites gal kuri gali atsakyti i mano klausimeli, ar yra KK neakivaizdines studijos bendros praktikos slaugitojoms?  bigsmile.gif

Labas, ne nera 4u.gif tik dieninis 3,5 metu .
Atsakyti