Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(Aurum @ 2009 08 04, 16:48)
Į vf,antru numeriu.. smile.gif taip gavosi,kad tikrai neradau kur stoti,o laikiau visus valstybinius ir dar gana neblogai išlaikiau,tai ir įstojau į aukštą vietą dar,nors kažkaip gailėjausi,kad į kolegiją...Bet manau bus viskas gerai smile.gif

Bet tai,kaip idomiai,kad neradai nieko kur noretum ax.gif
Juk visada yra kazkokia sritis kuriai jauti silpnybe mirksiukas.gif
as va i teise istojau,nors ziauriai ziauriai norejau i kosmetologija wub.gif

bet manau,pradesi mokintis,pamatysi kad idomi specialybe ir isisuksi i ta rateli mirksiukas.gif
ir mane galesi padazyt kada biggrin.gif
Atsakyti
Na norėjau pvz. į mediciną,bet kad mano stojamasis balas tik 17,3,o ten mažiausias į vf buvo 18,4. smile.gif Į mokamą stoti,deja,pinigėlių nebūtų užtekę-neišeitų rasti 10tūkst. per metus,o vėliau ir 13tūkst. smile.gif
Aš nusprendžiau,kad tai bent jau tokia specialybė,kurioje mažiau sauso "kalimo",dėl to įdomiau,plius darbas su žmonėmis,o man tai didelis pliusas. smile.gif
Žinoma,būtinai,kai tik baigsiu,nes dekoratyvinės kosmetikos paskaitos tik paskutiniam-trečiam kurse biggrin.gif
Atsakyti
aš ir užsiprašau makiažo 4u.gif kaip fainiai,kai kk žmonių vis daugiau ir daugiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 06, 12:43)
aš ir užsiprašau makiažo  4u.gif kaip fainiai,kai kk žmonių vis daugiau ir daugiau  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif makiažas bus,jei tik norėsit biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jėėėėė drinks_cheers.gif
Kaip ruošiatės naujiem mokslo metam? biggrin.gif man mama siūlo kokių vitaminų pagert, sako su tokia galva nė į valytojas tavęs nepriims lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas yra eme taip vadinama pertrauka tarp mokslu kolegijoje? butu labai idomu suzinoti kokius dokumentus reikejo tvarkytis, ar lengvai isleidzia ir t.t

Buciau labai dekinga jei siuo klausimu rasytumet man i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwendolyn @ 2009 08 11, 11:56)
Sveiki, gal kas yra eme taip vadinama pertrauka tarp mokslu kolegijoje? butu labai idomu suzinoti kokius dokumentus reikejo tvarkytis, ar lengvai isleidzia ir t.t

Buciau labai dekinga jei siuo klausimu rasytumet man i AZ 4u.gif

Mano draugas dabar turėjo pasiėmęs akademines atostogas, tai dabar kai baigs atostogauti mokykla (iki rugpjūčio vidurio kažkur) eis tartis, kad leistų grįšti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
šeip akademinem lengvai išleidžia jei tik pateiki priežastys..ir svarbu skolų netureti......
Atsakyti
[quote=susidomejus,2009 05 26, 21:42]
Mano pirma yra rusu. Antra - anglu. O pasirinkciau, jeigu viskas is naujo gal vokieciu, nors ir prancuzu faina ax.gif

Susidomejus, nedaryk klaidos schmoll.gif rinkis butent ta kalba, kuria mokeisi mokykloje. Antra uzsienio kalba mokoma tikrai ne nuo pagrindu. schmoll.gif Nesuprantu kodel jie klaidina studentus g.gif
Pvz as moklykloje antra kalba mokiausi vokieciu, bet kai atejau ir pasake, kad galiu rinktis kokia noriu, kad bus mokoma nuo pat pradziu pasiemiau rusu, na maniau nauja kalba ismokt visai nieko bus smile.gif smile.gif
Na, ir ka jus manot...ateiname i pirma paskaita, o destytoja ir sako: na, pradesim nuo... linksniavimo...tai bent staigmena buvo lotuliukas.gif as taip nedrasiai jai ir sakau:o kada abecele mokysimes... blush2.gif ji i mane sureagavo taip, lyg buciau is menulio nukritusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pradejo moralizuoti, kad ne i profke mokytis atejau, ka cia isviso veikiu ir pan... doh.gif
Na, bet gale paskaitos surase ji man ta abecele...teko gerokai pavargti, bet dabar jau bus treti metai kaip mokausi rusu, sekasi visai neblogai...na bet jei buciau pasirinkus pvz kokia prancuzu, tai manau butu buves kosmaras...rusu dar vistiek yra kas gali padet, paaiskint...
Taigi, gerai pamastyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2009 08 20, 08:55)
pradejo moralizuoti, kad ne i profke mokytis atejau, ka cia isviso veikiu ir pan... doh.gif
Na, bet gale paskaitos surase ji man ta abecele...teko gerokai pavargti, bet dabar jau bus treti metai kaip mokausi rusu, sekasi visai neblogai...na bet jei buciau pasirinkus pvz kokia prancuzu, tai manau butu buves kosmaras...rusu dar vistiek yra kas gali padet, paaiskint...
Taigi, gerai pamastyk mirksiukas.gif

blink.gif oho,nu bet patys kalti kad neinformuoja normaliai,o cia dar tikisi studentai,kad kazka naujo ismoks ir pan
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 08 20, 11:01)
blink.gif oho,nu bet patys kalti kad neinformuoja normaliai,o cia dar tikisi studentai,kad kazka naujo ismoks ir pan

Tai vat butent, niekaip nesuprantu to nesusikalbejimo tarp destytoju, ir darbuotoju, kurie dirba studentu priemime g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Kai veliau su destytoja siek tiek "apsislifavom" paaiskinau normaliai kodel butent sia kalba rinkausi...mano nuostabai ji nezinojo apie tai, jog studentam sakoma, jog antrosios uzsienio kalbos bus mokoma nuo pagrindu...daugiau nebesiaiskinau nieko, tiesiog pradejau sudetinga rusu kalbos mokymasi doh.gif swoon.gif
Atsakyti