sveikutes,gal yra mergaiciu is kauno siais metais istojusiu i socialine pedagogika neakivaizdini?

[quote=aurasta2,2009 08 20, 09:55]
[quote=susidomejus,2009 05 26, 21:42]
pradejo moralizuoti, kad ne i profke mokytis atejau, ka cia isviso veikiu ir pan...
Na, bet gale paskaitos surase ji man ta abecele...
[/quote]
joa, aš ir girdėjau kaip klaidinami yra studentai . bet dėstytojai ir kartais nesuprantingi....
[quote=susidomejus,2009 05 26, 21:42]
pradejo moralizuoti, kad ne i profke mokytis atejau, ka cia isviso veikiu ir pan...

Na, bet gale paskaitos surase ji man ta abecele...
[/quote]
joa, aš ir girdėjau kaip klaidinami yra studentai . bet dėstytojai ir kartais nesuprantingi....

Su ta antra kalba kolegijoje ten yra labai ydomei. jie tikrai nevisai tiksliai paaiskina. bet zodziu yra tokiu specialybiu kai mokaisi viena pagrindine kalba ( na kur jau mokykloj mokeisi) galima mokintis dar ir nauja kalba nuo pagrindu. bet cia kazkodel yra ne visose spec.
labai keista. buvau jau labai susizavejus tuo, nes maniau jog prancusu galesiu mokintis. bet pasirodo mano spec neigalima taip mokintis...

O kokiose specialybėse galima pasiimti naują kalbą?

QUOTE(i2kas @ 2009 08 24, 23:46)
Kaip tai pasiimti nauja kalba?

As asmeniskai studijuoju verslo vadyba, tai pas mus dvi uzsienio kalbos

Na čia tik smalsumas
Naujos kalbos šiuo metu nenorėčiau. Mokykloje daug vargo buvo su 3 užsienio kalbom

O klausykite, gal kas žino, kada reikia pasiimti banko kortelę? ėmiau SEB ISIC, bet pamiršau kada pasiimti ir iš kur
gal kas žino?

Gal yra studijuojančių buhalteriją neakivaizdiniu?

QUOTE(audiga @ 2009 09 07, 09:57)
mano draugas studins siais metais

QUOTE(winona @ 2009 09 07, 11:02)
O... dar kaip tik pagalvojau kad jau vyrukų tai tikrai pas mus nebus...

(jeigu ką tai aš ištekėjus ir su vaikais ir vyrų neieškau

QUOTE(audiga @ 2009 09 08, 09:26)
O... dar kaip tik pagalvojau kad jau vyrukų tai tikrai pas mus nebus...
). O gal jis žino kaip ten paskaitos vyksta, kažką girdėjau kad bus tik savaitgaliais?

kad nezinau,kiek girdejau kad 15diena jam reikia