Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

sveikutes,gal yra mergaiciu is kauno siais metais istojusiu i socialine pedagogika neakivaizdini? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=aurasta2,2009 08 20, 09:55]
[quote=susidomejus,2009 05 26, 21:42]
pradejo moralizuoti, kad ne i profke mokytis atejau, ka cia isviso veikiu ir pan... doh.gif
Na, bet gale paskaitos surase ji man ta abecele...
[/quote]
joa, aš ir girdėjau kaip klaidinami yra studentai . bet dėstytojai ir kartais nesuprantingi.... doh.gif
Atsakyti
Su ta antra kalba kolegijoje ten yra labai ydomei. jie tikrai nevisai tiksliai paaiskina. bet zodziu yra tokiu specialybiu kai mokaisi viena pagrindine kalba ( na kur jau mokykloj mokeisi) galima mokintis dar ir nauja kalba nuo pagrindu. bet cia kazkodel yra ne visose spec.
blink.gif labai keista. buvau jau labai susizavejus tuo, nes maniau jog prancusu galesiu mokintis. bet pasirodo mano spec neigalima taip mokintis...
verysad.gif
Atsakyti
O kokiose specialybėse galima pasiimti naują kalbą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 24, 23:46)
O kokiose specialybėse galima pasiimti naują kalbą?  4u.gif

Kaip tai pasiimti nauja kalba? g.gif Ta prasme antra? Jei taip tai reiketu paziuret kolegijos puslapyje, ten turi rasyt kokiu dalyku mokys kokios specialybes studentus mirksiukas.gif
As asmeniskai studijuoju verslo vadyba, tai pas mus dvi uzsienio kalbos cool.gif
Atsakyti
Na čia tik smalsumas lotuliukas.gif Naujos kalbos šiuo metu nenorėčiau. Mokykloje daug vargo buvo su 3 užsienio kalbom doh.gif
Atsakyti
O klausykite, gal kas žino, kada reikia pasiimti banko kortelę? ėmiau SEB ISIC, bet pamiršau kada pasiimti ir iš kur doh.gif sad.gif gal kas žino? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gal yra studijuojančių buhalteriją neakivaizdiniu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2009 09 07, 09:57)
Gal yra studijuojančių buhalteriją neakivaizdiniu?  ax.gif  4u.gif

mano draugas studins siais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 09 07, 11:02)
mano draugas studins siais metais smile.gif

O... dar kaip tik pagalvojau kad jau vyrukų tai tikrai pas mus nebus... bigsmile.gif
(jeigu ką tai aš ištekėjus ir su vaikais ir vyrų neieškau lotuliukas.gif ). O gal jis žino kaip ten paskaitos vyksta, kažką girdėjau kad bus tik savaitgaliais?
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2009 09 08, 09:26)
O... dar kaip tik pagalvojau kad jau vyrukų tai tikrai pas mus nebus... bigsmile.gif
(jeigu ką tai aš ištekėjus ir su vaikais ir vyrų neieškau  lotuliukas.gif ). O gal jis žino kaip ten paskaitos vyksta, kažką girdėjau kad bus tik savaitgaliais?

kad nezinau,kiek girdejau kad 15diena jam reikia smile.gif ir kad savaitgaliais mokinsins smile.gif
Atsakyti