Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kaila @ 2007 08 23, 19:58)
aha... yra naujienų :/ nesuprantu aš savo simpatijos, žinokit. tąsomės jau mėnesį, o jis manęs normaliai net pabučiuot nesugebėjo! nežinau, man čia kažkaip ne itin normaliai atrodo... ir vis klausinėja manęs, ar tik jis man nenusibodo. nu vienu žodžiu...

Na as cia naujoke sioje temoje, bet situacija pas mane panasi ax.gif
Susitikineju su vienu vaikinu, kuris ilgai irgi guma tempe. Na man keista buvo, nebe niolika juk blush2.gif Bet karta kai isikalbejom, sako norejau, kad tai ipatinga butu, o ne belekaip ir belekur blush2.gif
Atsakyti
kai susipažinau tai buvo paprastai apsirerngęs, ale vakar išsiaiškinau kad banke dirba ax.gif
žinok mielai perleisčiau ax.gif kažkaip visai negaila bigsmile.gif
Ir visai nenoriu eiti į jokius pasimatymus dabar! Laukia prieš akis nuostabus savaitgalis, oi kiek darbų laukia! kada daugiau skirti laiko sau, nei gyvenant vienai! assa.gif

o dėl kito žmogaus, manau vos tik pradėjus kalbėti labai pasijaučia ar susitiko tos dvi puselės, ar ne.. rolleyes.gif Tarkim su šituo jau po vieno chato matau, kad būtų ne tokie santykiai kokių aš noriu, tai net neketinu bristi į tą jūrą ax.gif Geriau jau palauksiu, kol atsiras tas, kurio žinutės aš laaaaauksiu! Su kuriuo kartu juoksimės! Ech... wub.gif

Klausau M-1, pakelia nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 24, 11:14)
Taip. Bet jie jau dažnai būna atsikandę šeimyninio gyvenimo džiaugsmų. O sexo partnerių dar ieško.

O koks skirtumas ar atsikandes seimyninio gyvenimo dziaugsmu ar neatsikandes vyras demesi rodo g.gif Svarbu, kad rodo smile.gif
Atsakyti
Romy... tai taip faina wub.gif
Žinau, kad norisi greičiau... bet pagalvok... kiek yra tokių, kurie tik ir laukia kaip įsiversti į lovą.... čia būsi bent tikra tuo, kad būna su tavimi ne dėl lovos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 12:38)
Romy... tai taip faina  wub.gif 
Žinau, kad norisi greičiau... bet pagalvok... kiek yra tokių, kurie tik ir laukia kaip įsiversti į lovą.... čia būsi bent tikra tuo, kad būna su tavimi ne dėl lovos...  4u.gif

Tiesa sakant pati sau pavydziu biggrin.gif
Tokie dalykai labai prideda pasitikejimo savimi, kuris paskutiniu metu buvo labai jau sumenkes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 12:38)
Žinau, kad norisi greičiau... bet pagalvok... kiek yra tokių, kurie tik ir laukia kaip įsiversti į lovą....  4u.gif

O aš pradedu galvoti, kad aplink mane vien tik tokie ir sukiojasi pastaruoju metu.. Fui.. frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 12:36)

Ir visai nenoriu eiti į jokius pasimatymus dabar! Laukia prieš akis nuostabus savaitgalis, oi kiek darbų laukia!  kada daugiau skirti laiko sau, nei gyvenant vienai! assa.gif

ką veiksi? 4u.gif
Atsakyti
Dovyyyle, tokius tai gun_rifle.gif
O žinai, aš paskaičiau kažkurioje knygoje, kad žmogų labai veikia jo paties įsitikinimai. Kad jei jis mano/tiki/įsivaizduoja, kad prie jo lenda tik visi "tokie" - būtent taip ir vyksta unsure.gif

Tai žinai, pradėjau su savimi eksperimentuoti biggrin.gif Vis kartojau sau, ne ne tik visokie auksinėm grandinėm mane kabina. Tikrai ne. Tai buvo tik sutapimas. Ir nuo šiol mane kabins tik išsilavinę ir įdomūs vyrai, nes aš juk ir pati įdomi! bigsmile.gif

Na žinok juokas juokais, bet per pastarasias 3 savaites manęs nekabino jokie grandininiai, o susipažinau netgi su keliais normaliais (nors ir ne mano skonio), bet protingais vyrais. Vistik įsitikinau - kuo tikėsi - tas ir bus drinks_cheers.gif

O aš tai savaitgalį prie savo CV dirbsiu. Noriu išdailinti iki tobulybės rolleyes.gif
Laikas keisti darbą, nes noriu juk turėti tokį gyvenimą, kokio niekada neturėjau wink.gif
Laikas keistis mergytės victory.gif
Atsakyti
Prieš pusę metų pakeičiau gyvenamąją vietą, šukuoseną, netgi kvepalus... įnikau į geresnio darbo paieškas.. na, šitoje srityje dar nieko nauja, bet būtinai kas nors pasiseks.
Jau nebežinau ko griebtis g.gif
O su šaudymu, tai čia rimtai.. vakar vieną tokį taip paprotinau, tai užtat šiandien labai gerai jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nusprendžiau keistis, todėl ir retai čia beparašau. Nieko nebeieškau ir nieko nebelaukiu. Man net neįdomus būtų toks vaikinas, kuris kasdien galvotų, koks jis nelaimingas, kad neranda tos didžiosios gyvenimo meilės.

Gyvenimas netovi vietoje. Kiekviena diena yra nuostabi. Ir mes nuostabios ir nepakartojamos wub.gif Baikim verkšlenti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 24, 13:39)

Gyvenimas netovi vietoje. Kiekviena diena yra nuostabi. Ir mes nuostabios ir nepakartojamos  wub.gif  Baikim verkšlenti  tongue.gif

Kažkaip man atrodo, kad šioje temoje dalyvaujančios jau nebeverkšlena lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbūt visos skaitome knygas ir mylime save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 24, 13:45)
Kažkaip man atrodo, kad šioje temoje dalyvaujančios jau nebeverkšlena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  turbūt visos skaitome knygas ir mylime save  biggrin.gif

Na, viena kita dar pasiskundžia, bet, tikiuosi, tai praeis mirksiukas.gif na ir ką, nerasim tos meilės, tai nerasim. Ne pasaulio pabaiga. Gyvenime yra ir baisesnių dalykų cool.gif
Atsakyti