Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(CrazySun @ 2007 08 24, 14:01)
4u.gif

žinok, labai stebiuos, bet iškart po pokalbio taip ir pradėjau galvoti...  blush2.gif  laba tikiu ta minčių galia smile.gif taip būtų nerealu...  ax.gif

Smagu thumbup.gif
As tai kai supratau, kad tai veikia, tai atrodo visiems norisi pasakyti, kad viskas ko tik norime gali buti realybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 24, 15:06)
Smagu  thumbup.gif
As tai kai supratau, kad tai veikia, tai atrodo visiems norisi pasakyti, kad viskas ko tik norime gali buti realybe  mirksiukas.gif

tikrai taip smile.gif
ačiū už patarimą vis tiek smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ogogo, CrazySun, tai šiandien pokalbyje dėl darbo sudalyvai! thumbup.gif Kaip sekėsi? Pasitikėjai savimi?

Aš irgi galvoju kaip Vilte, pradžioje reikia atsigauti po visų skyrybų, o meilė ir pati ateis biggrin.gif Ale tikrai nepamenu tokios savęs, kad norėčiau viena kažkuo užsiimti ir nuo to būtų sau pačiai gera! thumbup.gif Nereikia man dabar jokių pasimatymų su jokiais gražuoliukais, aš turiu daug reikalų iki susitinkant tą savo vienintelį lotuliukas.gif O mano vienintelis irgi užsiėmęs dabar labai iki susitikimo su manimi lotuliukas.gif

Va smile.gif

Drugeli, moki tu mylėt, tikrai moki! Tik ne visus juk pavyksta pamilti smile.gif Neskubėk ir būsi pirma ax.gif

D&G, tai šiandien jau Kaune? Jau mokslai prasideda?
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 14:10)
Drugeli, moki tu mylėt, tikrai moki! Tik ne visus juk pavyksta pamilti smile.gif Neskubėk ir būsi pirma  ax.gif

Aš jaukinuosi meilę. Kaip Mažasis Princas lapę.. Tiesiog niekaip negaliu patikėti kad kitas žmogus, niekeno neverčiamas, savo noru ir laisva valia tiek gerumo ir švelnumo suteiktų. Ir neprašytų nieko atgal. Nesu taip mačius gyvenime smile.gif Aš, lapė-snapė ilga nosim vis šniukštinėju kur čia kas užslėpta, kokie jo tikrieji tikslai. Panašu, kad jam tiesiog gera su manim. Bet negi taip gali būti? biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 15:10)
Ogogo, CrazySun, tai šiandien pokalbyje dėl darbo sudalyvai!  thumbup.gif  Kaip sekėsi? Pasitikėjai savimi?

Aš irgi galvoju kaip Vilte, pradžioje reikia atsigauti po visų skyrybų, o meilė ir pati ateis biggrin.gif Ale tikrai nepamenu tokios savęs, kad norėčiau viena kažkuo užsiimti ir nuo to būtų sau pačiai gera!  thumbup.gif  Nereikia man dabar jokių pasimatymų su jokiais gražuoliukais, aš turiu daug reikalų iki susitinkant tą savo vienintelį  lotuliukas.gif O mano vienintelis irgi užsiėmęs dabar labai iki susitikimo su manimi  lotuliukas.gif

Va smile.gif

Drugeli, moki tu mylėt, tikrai moki! Tik ne visus juk pavyksta pamilti smile.gif Neskubėk ir būsi pirma  ax.gif

D&G, tai šiandien jau Kaune? Jau mokslai prasideda?

Jo, taip netikėtai paskambino ir paklausė ar galiu šiandien biggrin.gif tai kolegos nelabai patenkinti buvo,kai išvariau beveik trim val., nes su drauge dar papietavom blush2.gif rolleyes.gif
o sekėsi lyg ir normaliai, bijau kažką sakyt, bet tikrai labai gerai jaučiausi per pokalbį, maloni moteris.. ech smile.gif laikykis kumščius smile.gif ir tikėkit manim lotuliukas.gif

ir man kažkaip atrodo, kad tiem, kas laukia tas laikas toks ilgas atrodo smile.gif o kai turi veiklos - viskas atrodo lyg per sviestą.. wub.gif ir čia ne tik apie meilę, bet bendrai apie visas sritis smile.gif

čiut ne į temą..kaip tos blondinės lotuliukas.gif
aš kažkaip šiandien savim didžiuojuos.. blush2.gif nors šiaip baisiai savimi nepasitikiu..
dar laukia šiandien porą bjaurių pokalbių darbe..fui, kaip mane veikia įtampa..
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 24, 15:14)
Aš jaukinuosi meilę. Kaip Mažasis Princas lapę.. Tiesiog niekaip negaliu patikėti kad kitas žmogus, niekeno neverčiamas, savo noru ir laisva valia tiek gerumo ir švelnumo suteiktų. Ir neprašytų nieko atgal. Nesu taip mačius gyvenime smile.gif Aš, lapė-snapė ilga nosim vis šniukštinėju kur čia kas užslėpta, kokie jo tikrieji tikslai. Panašu, kad jam tiesiog gera su manim. Bet negi taip gali būti?  biggrin.gif

Drugeli, būna.. Tikrai būna.. Mano ex irgi bandė visur įžvelgi kažką ne taip.. Irgi galvodavo, gal aš iš kažkokio savanaudiškumo taip elgiuosi... O iš tikrųjų man buvo su juo tiesiog gera... Tiesiog taip paprastai.. smile.gif
Žinoma būti atsargiai ir valdyti savo jausmus yra gerai. Nes pamesti galvą - nėra gerai smile.gif Bet nebešniukštinėk smile.gif Tiesiog džiaukis tomis akimirkomis, kurias patiri 4u.gif

CrazySun labai už tave džiaugiuosi! Tu šaunuole! Tikiu kad viskas tau bus gerai thumbup.gif
Manau tu šiandien po darbo pasilepink save kokiu vynu ar kuo nors kitu, ką labai mėgsti smile.gif Nusipelnei to po tiek įtampos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 15:58)

CrazySun labai už tave džiaugiuosi! Tu šaunuole! Tikiu kad viskas tau bus gerai  thumbup.gif
Manau tu šiandien po darbo pasilepink save kokiu vynu ar kuo nors kitu, ką labai mėgsti smile.gif Nusipelnei to po tiek įtampos  drinks_cheers.gif

ačiū... 4u.gif smagu, kai dėl manęs džiaugiasi... smile.gif
šiandien tikrai veiksiu ką nors ypatingo vakare, nes jaučiuosi išsunkta.. smile.gif
o dar pas klientę važiuoju 5val doh.gif jau durnesnio laiko negalėjo sugalvot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu joo.... 5dienį, 5 val... Ne pats gudriausias laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 16:08)
Nu joo.... 5dienį, 5 val... Ne pats gudriausias laikas  doh.gif

švelniai čia pasakyta lotuliukas.gif
bet sako, klientas visada teisus doh.gif
Atsakyti
Nu jo.. kartais būna kai nėra kur dingti.. Bet aš tai bandau pasiderėti su klientu dėl laiko.. ir dažniausiai pavyksta drinks_cheers.gif Bet žinoma ir aš neišvengiu kartais kvailų aplinkybių arba arogantiškų osobų, prieš kuriuos nieko jau nepakeisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 16:17)
Nu jo.. kartais būna kai nėra kur dingti.. Bet aš tai bandau pasiderėti su klientu dėl laiko.. ir dažniausiai pavyksta  drinks_cheers.gif  Bet žinoma ir aš neišvengiu kartais kvailų aplinkybių arba arogantiškų osobų, prieš kuriuos nieko jau nepakeisi  doh.gif

šįkart ir man taip..

okis, bėgu jau smile.gif laikykit kumščius darkart šiandien biggrin.gif kaži, ne per dau aš čia noriu?.. blush2.gif unsure.gif lotuliukas.gif

iki, gero vakaro Jum 4u.gif
Atsakyti
Laikysim kumščius thumbup.gif
Atsakyti