Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

labas rytas mergytes 4u.gif
sioje temoje as naujoke blush2.gif
leliu planuojam jau 3 men.
snd pasidariau VivitPro testuka - juostele ir rodo dvi juosteles, bet viena tokia nera labai ryski kaip antroji, o mm veluoja 5 dienos, kadangi geriu Duphaston, tai jos man prasidedavo kaip laikrodukas. Kaip manot ar as nescia?
ui tikiuosi, kad taip ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 12 15, 09:07)
labas rytas mergytes  4u.gif
sioje temoje as naujoke  blush2.gif
leliu planuojam jau 3 men.
snd pasidariau VivitPro testuka - juostele ir rodo dvi juosteles, bet viena tokia nera labai ryski kaip antroji, o mm veluoja 5 dienos, kadangi geriu Duphaston, tai jos man prasidedavo kaip laikrodukas. Kaip manot ar as nescia?
ui tikiuosi, kad taip ...  wub.gif

toks gal ne visai i tema klausimukas, bet as irgi geriau duphaston, siuos du men mm ateidavo 15-ta menesio diena, t.y. penkta diena po paskutines duphaston tabletes. siandien, t.y. 12.15 kolkas jos nepasirode, vakarykstis NT neigiamas. bet as vis dar tikiuosi jog ir ryt, ir poryt tos nelemtosios valkateles nepasirodys.
sakyk - o kokius nors pozymius isskirtinius jauti?
Atsakyti
QUOTE(sesė ilgakasė @ 2008 12 15, 23:25)
toks gal ne visai i tema klausimukas, bet as irgi geriau duphaston, siuos du men mm ateidavo 15-ta menesio diena, t.y. penkta diena po paskutines duphaston tabletes. siandien, t.y. 12.15 kolkas jos nepasirode, vakarykstis NT neigiamas. bet as vis dar tikiuosi jog ir ryt, ir poryt tos nelemtosios valkateles nepasirodys.
sakyk - o kokius nors pozymius isskirtinius jauti?

na isties nieko labai ypatingo nejauciu, tik pilvuka maudzia taip pat kaip pries menesines, ai tik labai stipriai issigastu, jei kas nukrenta tai tiesiog per visa kuna isgastis pereina... anksciau taip neisigasdavau.
mums is trecio karto uzkibo, tai pirmus du kartus man atrode, kad as laukiuosi, o si men tikrai galvojau, kad nepastojau. O pasirodo, kad as laukiuosi.
as duphaston geriu taip: 15 ciklo diena pradedu gerti ir geriu 10 dienu, o jau po dienos kai baigiu gerti duphaston iskart man men prasidedavo, o dbr nera ... jau 5 diena ir NT teigiamas. Tai didziausias stebuklas, kuris galejo ivykti... negalim tuo atsidziaugti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2008 12 16, 17:42)
na isties nieko labai ypatingo nejauciu, tik pilvuka maudzia taip pat kaip pries menesines, ai tik labai stipriai issigastu, jei kas nukrenta tai tiesiog per visa kuna isgastis pereina... anksciau taip neisigasdavau.
mums is trecio karto uzkibo, tai pirmus du kartus man atrode, kad as laukiuosi, o si men tikrai galvojau, kad nepastojau. O pasirodo, kad as laukiuosi.
as duphaston geriu taip: 15 ciklo diena pradedu gerti ir geriu 10 dienu, o jau po dienos kai baigiu gerti duphaston iskart man men prasidedavo, o dbr nera ... jau 5 diena ir NT teigiamas. Tai didziausias stebuklas, kuris galejo ivykti... negalim tuo atsidziaugti  4u.gif

mmm - kaip as dziaugiuosi uz tave!!! 4u.gif
as irgi duphastona geriu panasiai - nuo menesio 1 dienos, o tai gaunasi nuo 16-17 c.d.
si menesi jau buvo ketvirtas ciklas su siuo vaistuku. bet manau, nors ir veluoja mm dvie dienas, bet ryt jau gali prasideti.
o as taip tikejausi stebukliuko....
Atsakyti
QUOTE(sesė ilgakasė @ 2008 12 16, 23:32)
mmm - kaip as dziaugiuosi uz tave!!! 4u.gif
as irgi duphastona geriu panasiai - nuo menesio 1 dienos, o tai gaunasi nuo 16-17 c.d.
si menesi jau buvo ketvirtas ciklas su siuo vaistuku. bet manau, nors ir veluoja mm dvie dienas, bet ryt jau gali prasideti.
o as taip tikejausi stebukliuko....

kai mazai tikesies, tada ir ateis tas stebuklas ir pas Jus 4u.gif
nes sakau tikrai nesitikejau, kad jau stebukliukas pas mane pilvelyje gyvena ...
man paskutinius du kartus labiau atrode, kad as nescia lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awileee: 18 gruodžio 2008 - 00:30
Mielos mergaites 4u.gif

Noriu jusu paprasyti pabalsuoti uz mano katineli, kuris dalyvauja Kalediniame foto konkurse!

Labai aciu uz palaikyma!!!

Balsuoti galite cia:

http://www.supermama...p...&phid=15911

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 13, 17:17)
Vienu zodziu, dar labiau susipainiojau doh.gif . 28 ciklo diena (kai turejo prasideti mmm), pasidariau ryte Vivat Pro testuka - atsakymas buvo neigiamas, o po poros valandu prasidejo mmm... Logiskai mastant, nesilaukiu, bet zinau, kad mamai, kai laukesi manes, dar pora menesiu buvo mm doh.gif  doh.gif  doh.gif Itariu, kad kartosiu testa pasibaigus mmm...

Buvo su easy cup ir man panasiai - iziurejau antra juostele..ir nieko..kiti testai svarus buvo..o kai jau is tikruju teigiami buvo - tai dariausi tris is eiles ir ziurejau po kiek laiko atsiras juostele - per tris min..ir dar nevelavo, ir su paciais pigiausiai dariau..manau merginos neapsimoka metyt pinigu easy cup (tik nebent jei kitu budu nepatogu daryt..) nes nepatiko man jis visai - grybauja labaiau jauciu nei rapipreg (nes anas tai man nei kart nieko neparode kai nebuvo)...
Mano pasiulymas - yra girdejau viola pirkt (pati nebandziau), arba kelis skirtingus...man after 10 patiko...juostele..
Atsakyti
QUOTE(kvailute @ 2008 12 19, 22:35)
Buvo su easy cup ir man panasiai - iziurejau antra juostele..ir nieko..kiti testai svarus buvo..o kai jau is tikruju teigiami buvo - tai dariausi tris is eiles ir ziurejau po kiek laiko atsiras juostele - per tris min..ir dar nevelavo, ir su paciais pigiausiai dariau..manau merginos neapsimoka metyt pinigu easy cup (tik nebent jei kitu budu nepatogu daryt..) nes nepatiko man jis visai - grybauja labaiau jauciu nei rapipreg (nes anas tai man nei kart nieko neparode kai nebuvo)...
Mano pasiulymas - yra girdejau viola pirkt (pati nebandziau), arba kelis skirtingus...man after 10 patiko...juostele..

easy cup ir man nepatiko
Atsakyti
man patiko eurovaistines vita pro testukai, jei nieko nera, tai ir nerodo jokiu apsimeteliu vaiduokliu thumbup.gif o jau kai kazkas uzkibo, tai labai anksti parode vaiduokliuka, kuris kiekviena diena vis ryskejo smile.gif man abejoniu nebeliko, kai tame testuke pamaciau vaiduokliuka, nes kiek ju buvau dariusi iki to karto, niekada jokiu apsimeteliu neaptikau nors labai noredau rasti. Rekomenduoju 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Retro*: 22 gruodžio 2008 - 11:53
man teko naudoti rapipreg - ir nepamelavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2008 12 10, 22:14)
Turiu klausimuka - jei NT (dariausi easy cup) parode antra labai neryskia juostele, ar tai reiskia, kad 100 proc esu nescia? Iki mm likusios 2-3 dienos... Ar yra tikimybe, kad visgi nesilaukiu? blush2.gif

as siandiena ir pasidariau su tuo easycup tai taipat antra juostele buvo ispradziu nelab ryski paskui paryskejo g.gif tai apsidziaugiau,dab baisu,nes du kartus dariau su pigesniais rode neigiamus,(dariausi,kas dvi savaites)dab nei dziaugis nei verk,kol pas ginekologa nenuejau :rysad:
Atsakyti