kazin ar galima taip greit pastoti po gimdymo... bet testukas manau praverstu.
QUOTE(Srika @ 2009 01 04, 16:37)
kodel gi ne? mano sesuo pastojo 3men po gimdymo
QUOTE(Srika @ 2009 01 04, 17:37)
oj galima, as jau treciuju mmm laukiu, tai realiai prasidejus mmm po gimdymo galima jau pastot. Nors ir maitinancios ir dar nesulaukusios po gimdymo mmm, buna, kad apnesteja

QUOTE(JEma @ 2009 01 03, 10:54)
As si cikla jau sugadinau 2 NT. Pirmiausia 12DPO pasidariau Viola NT ir jis parode vaiduokli, o siandien pasidariau Vivitpro (14DPO) ir jokio vaiduoklio... mmm turetu atsivilkti ryt... Kazi kuris meluoja

man panašiai - apie 9-10 DPO Viola po keliuų valandų parodė vaiduoklį. Tos pačios dienos vakare ir šain ryte daryti paprasti lyg ir I rodo, nors antrame paprastame kažkas vos vos vos įžiūrimo gal ir yra.
vienžo, nusipirkau easy-cup dabar,, gal ryt vėl gadinsiu

Ievulyte, o praėjusius kartus mmm reguliarios buvo? jei taip, duočiau daug šansų už

easy cup šiandien nerodo jokio vaiduoklio - patiko man tas testas, aiškiai ryškiai ir paprastai viską rodo. Nu gal kitą kartą pasiseks

QUOTE(InRed @ 2009 01 08, 18:20)
Ievulyte, o praėjusius kartus mmm reguliarios buvo? jei taip, duočiau daug šansų už

jo, reguliarios, plius minus kelios dienos, nu bet kad jau 18 dienu veluoja

Man tai tas puodelis patiko, viska teisingai ir ryskiai parode

Perku pacius pigiausius, jie, kaip ir visi kiti parodo, jei laukiesi, jei ne tai ne. nebutinai kaina atitinka kokybe, kaina priklauso nuo farmacininku, kurie juos gamina:)
QUOTE(Ievulyte @ 2009 01 09, 10:46)
jo, reguliarios, plius minus kelios dienos, nu bet kad jau 18 dienu veluoja
pries 5 dienas kraujo testa dariau, tai HCG 4.2 IU/I (normos ribos 0-30 IU/I), tad nesu
nu ka, ryt poryt pasidarysiu testuka, tai jei tikrai neigiamas bus, tai nebesuksiu sau galvos ir lauksiu mmm
matyt po gimdymo susibalamutijo kazkas pas mane 

sekmes laukiant

QUOTE(Inga421 @ 2009 01 09, 11:52)
Perku pacius pigiausius, jie, kaip ir visi kiti parodo, jei laukiesi, jei ne tai ne. nebutinai kaina atitinka kokybe, kaina priklauso nuo farmacininku, kurie juos gamina:)
man patys pigiausi irgi geri - parode labai greitai II, nors to ir nenorejau

labukas, mano nuomone, jei jau esi
tai , kad ir pats pigiausias nestumo testas parodys du bruksniukus... isbandziau daugybe skirtingu testu, ir visi nesuklaidino, kai nebuvau nescia ir nerode, o kai tapau nescia, kad ir pigiausias iskart parode 2 bruksniukus

QUOTE(NoriuButMama @ 2009 01 09, 15:27)
tai , kad ir pats pigiausias nestumo testas parodys du bruksniukus... isbandziau daugybe skirtingu testu, ir visi nesuklaidino, kai nebuvau nescia ir nerode, o kai tapau nescia, kad ir pigiausias iskart parode 2 bruksniukus 

aha, ir man tas pats

QUOTE(NoriuButMama @ 2009 01 09, 16:27)

pritariu,kad jei laukiesi, bet kuris testuka sparodys du bruksnelius