Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

viena bandziau brangesni o kita pigesnu abu vienodai parode tongue.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=*Retro*,2008 12 22, 12:51]
man patiko eurovaistines vita pro testukai, jei nieko nera, tai ir nerodo jokiu apsimeteliu vaiduokliu thumbup.gif o jau kai kazkas uzkibo, tai labai anksti parode vaiduokliuka, kuris kiekviena diena vis ryskejo smile.gif man abejoniu nebeliko, kai tame testuke pamaciau vaiduokliuka, nes kiek ju buvau dariusi iki to karto, niekada jokiu apsimeteliu neaptikau nors labai noredau rasti. Rekomenduoju 4u.gif biggrin.gif
[/quot
Kiek buvo dienu po O kai pamatei pirma vaiduokliuka ax.gif
Atsakyti
Manau, jei tikrai yra nestuke.gif tai nesvarbu ar brangus, ar pigesnis testas - parodys II mirksiukas.gif
Aš pirmą testą dariausi juostelę, iškart parodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2008 12 22, 12:51)
man patiko eurovaistines vita pro testukai, jei nieko nera, tai ir nerodo jokiu apsimeteliu vaiduokliu thumbup.gif  o jau kai kazkas uzkibo, tai labai anksti parode vaiduokliuka, kuris kiekviena diena vis ryskejo smile.gif  man abejoniu nebeliko, kai tame testuke pamaciau vaiduokliuka, nes kiek ju buvau dariusi iki to karto, niekada jokiu apsimeteliu neaptikau nors labai noredau rasti. Rekomenduoju 4u.gif  biggrin.gif

As irgi situos bandau, o siryt pamaciau antra neryskia juostele (kaip suprantu, jus juos vaiduokliukais vadinat). Vakare pakartojau -rezultatas tas pats biggrin.gif Ir visa diena su vyru kaip isproteje del to dziaugiames wub.gif Nes labai tikimes, kad as nestuke.gif As irgi, kiek anksciau situos testus bandziau, jokiu net uzuominu nebuvo.
Atsakyti
Man kiek teko girdeti is visu pazistamu,tai jei parodo 2 juosteles,tai dar niekad nebuvo taip,kad velaiu kitas testas parodytu neigiama rezultata,taciau buvo taip,kad rode neigiama,o po kiek laiko teigiama parode unsure.gif
as abu kartus pirkau skaitmeninius testukus Clearblue ir nestuma parode likus 3 dienoms iki menesiniu(neistveriau),be to nereikia spelioti ar aiskiai matosi ar nesimato,tiesiog ekrane atsiranda zodis nescia arba ne nescia smile.gif
http://www.accessdia...ancy_Tests.html
Atsakyti
sveikutes, man jau dvi savaites 4u.gif nestuke.gif nesinoreejo tikekti,kol pas gine nebuvau,tai ji patvirtino blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Rašiau kitoj temoj, bet nelabai sulaukiu komentarų, tai čia paklausiu: kiek yra šansų, kad visgi nėščia, jei nėštumo testas aiškiai neigiamas?
Prasirgau mėnesinėmis, bet savijauta buvo labai keista. Kelios dienos po jų atsikėliau su tokiu pykinimu, kad nubėgau nėštumo testo (First Response), kuris parodė aiškią vieną juostelę, be jokių vaiduoklių. Jau beveik dvi savaitės po to testo praėjo (o nuo potencialios pastojimo datos beveik keturios), bet vis kamuoja keista savijauta. Tai papykina, tai praeina, tai padilgčioja pilvo apačią, bet nestipriai, ir labai jautrumas padidėjęs, verkiu tais atvejais, kur anksčiau tikrai nebūčiau susigraudinus... Žinau, kad pasitaiko pseudomėnesinių po pastojimo. Bet kiek šansų, kad 2 savaitės po lytinių santykių ir jau įžengus į kitą ciklą testas neparodytų esamo nėštumo? Ar verta dar vieną darytis ar nusiramint ir gyvent apie tai negalvojant?
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2008 12 28, 20:56)
as abu kartus pirkau skaitmeninius testukus Clearblue ir nestuma parode likus 3 dienoms iki menesiniu(neistveriau),be to nereikia spelioti ar aiskiai matosi ar nesimato,tiesiog ekrane atsiranda zodis nescia arba ne nescia smile.gif
http://www.accessdia...ancy_Tests.html

As irgi uz skaitmenini thumbup.gif. Nors galvos nereikia sukti ir interpretuoti savaip tu vaiduokliuku. Pasidarai ir matai nescia arba ne
Atsakyti
As si cikla jau sugadinau 2 NT. Pirmiausia 12DPO pasidariau Viola NT ir jis parode vaiduokli, o siandien pasidariau Vivitpro (14DPO) ir jokio vaiduoklio... mmm turetu atsivilkti ryt... Kazi kuris meluoja g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

nesulaukiu mmm jau 12 dienu, jauciuosi keistokai (ka reiskia buti nestuke.gif dar labai gerai prisimenu lotuliukas.gif ), bet padarius testuka lyg ir nieko nematau, o po geru keliu valandu atsiranda antra juostele blink.gif tai kaip toki vaizdeli interpretuot? Testu tiket po 10 minuciu kaip ir nevertetu, bet visi kiti pozymiai... Gal to hormono pas mane tiek mazai, kad reakcija vyksta labai pamazu ir tik veliau pasimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 01 04, 00:02)
Sveikutes  4u.gif

nesulaukiu mmm jau 12 dienu, jauciuosi keistokai (ka reiskia buti  nestuke.gif  dar labai gerai prisimenu  lotuliukas.gif ), bet padarius testuka lyg ir nieko nematau, o po geru keliu valandu atsiranda antra juostele  blink.gif  tai kaip toki vaizdeli interpretuot? Testu tiket po 10 minuciu kaip ir nevertetu, bet visi kiti pozymiai... Gal to hormono pas mane tiek mazai, kad reakcija vyksta labai pamazu ir tik veliau pasimato?  g.gif

Va tokia situacija ir man... Tik mmm dar neveluoja... Irgi sedziu pasimetus ir laukiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 01 04, 11:40)
Va tokia situacija ir man... Tik mmm dar neveluoja... Irgi sedziu pasimetus ir laukiu....  g.gif

na va, skirtumas tik tas, kad as nelabai laukiu, na bent jau puse metu kokiu nenoreciau nestuke.gif but lotuliukas.gif
nu bet keista keista, mmm jau 13 dienu veluoja (butu apie menuo PO), siryt supykino, pilva pucia, maudzia, dar veida isbere spuogeliais, nu grynai kaip ir tada, kai pirmosios laukiaus doh.gif ir zinok ka galvot, jauciu reiks bandyt is kraujo pasidaryt tyrimuka
Atsakyti