Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

Kam yra buvę, kad testukas neskubėtų rodyti, kai nėštumas yra??? MMM vėluoja savaitę, vienas iš brangiausių testukų (PUODELIS) neigiamas, ar dar galima tikėtis stebuklo????
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 08 04, 15:19)
Kam yra buvę, kad testukas neskubėtų rodyti, kai nėštumas yra??? MMM vėluoja savaitę, vienas iš brangiausių testukų (PUODELIS) neigiamas, ar dar galima tikėtis stebuklo????

man tas pats.pilvuka maudzia,atrodo tuoj tuoj prasides mm,krutine jautri,bet menesiniu kaip ner taip ner,o jau turetu prasidet.siryt dariau testa,tai neigiamas,jokio vaiduokliuko nera.uzvakar supykino nuo zvakes kvapo,ciaudau,pilva pucia pastoviai.visokios idomybes daros su manim,bet niekaip tikslios diagnozes negaliu gaut.ech reik laukt toliau ir tiketis.. verysad.gif
Atsakyti
AS pirkau vaistineje, nezinau firomos, bet parode, kad nenescia. o ginekologe pasake, kad nescia..
Atsakyti
jei paciom nepavyksta isiaiskinti tai lekti pas gine 4u.gif
Atsakyti
Nu ka, menesines jau veluoja ketvirta savaite, vis dariaus testus nuo pat pirmos ju velavimo dienos, bet visi buvo neigiami.. Siandien su rytiniu slapimu pasidariau iskart du testus, tai RapiPreg plokstele ir After10tm. Abu neigiami, after10tm lyg ir buvo antra lyg ir ne, neiziuresi, lyg konturai, atsirade po -n minuciu..
Taigi, manau kad abudu neigiami, negali tiek testu imt man ir meluot g.gif
O RapiPreg tikrai lb jautrus testukas, uzteko ilasint pora lasu, nebespejau visu sesiu ir svyst iskart atsirado ta viena juostele smile.gif kurios man uzteko iki pilnos laimes..
Atsakyti
QUOTE(indrak @ 2009 08 08, 12:43)
Nu ka, menesines jau veluoja ketvirta savaite, vis dariaus testus nuo pat pirmos ju velavimo dienos, bet visi buvo neigiami.. Siandien su rytiniu slapimu pasidariau iskart du testus, tai RapiPreg plokstele ir After10tm. Abu neigiami, after10tm lyg ir buvo antra lyg ir ne, neiziuresi, lyg konturai, atsirade po -n minuciu..
Taigi, manau kad abudu neigiami, negali tiek testu imt man ir meluot  g.gif
O RapiPreg tikrai lb jautrus testukas, uzteko ilasint pora lasu, nebespejau visu sesiu ir svyst iskart atsirado ta viena juostele smile.gif kurios man uzteko iki pilnos laimes..

pats jautriausias testukas yra puodelis, tik jis brangus. o geriausia nulek pasidaryti kraujo tyrima HCG ir tada bus tiksliai aisku ar laukiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 08, 17:14)
pats jautriausias testukas yra puodelis, tik jis brangus. o geriausia nulek pasidaryti kraujo tyrima HCG ir tada bus tiksliai aisku ar laukiesi  mirksiukas.gif

o paprastas kraujo tyrimas ar gali parodyt kad laukiesi?ir ar paprastoj poliklinikoj gali daryt HCG tyrimus?na man easycup nerodo,nors BT ir toliau nekrinta.
Atsakyti
Pirkau pačius pigiausius testukus- juosteles, maniau, kad jei rodys, tai turi rodyti visi. Pirma testa pasidariau kai buvo likusios 7d iki mm, parodė vos vos matomą antrą juostelę- ji buvo tokia neryški, kad jei nenorėčiau jos matyti, tai ko gero ir nebūčiau ieškojusi. Kai kai kurios rašo, kad dienos bėgyje ji paryškėja, tai taip neatsitiko- ji ir liko tik vos vos... g.gif
Antra testuką (taip pat juostelę, tik kitokį (pavadinimo nepamenu, bet buvo dar pigesnis- supakuotas į sandarią pakuotę su išorėje paprastu "stepleriu" prisegta instruciją) pasidariau po dvijų dienų (5dienos iki MM), šį kartą vaiduoklis jau buvo ryškesnis, todėl abejonių neliko. Turėjusių prasidėti MM diena nusipirkau Rapi Preg (jei nemašau pavadinimo) kasetę, tai jau antroji juostelė buvo matoma labai gerai (nors ryškumu dar nusileido kontrolinei).
Tad man nereikėjo laukti kelių dienų po MM, kad testai (net ir patys pigiausi)parodytų nėštuma. Tiesa mano ciklas buvo 28 dienos, ir ovuliacija (kadangi buvo skausminga, tai tiksliai žinau) buvo lygiai 14 ciklo dieną, tai gal dėl to anksti ir pradėjo rodyti.
Atsakyti
labukas,
as siandien ryte pasidariau Instant View( juostele), iskart beveik isryskejo ir antra yahoo.gif tai dar eisiu pas gydytoja siandien kad patvirtintu, tikiuosi kad tikrai nestuke.gif labai laukiau sio mazo stebukliuko 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiba @ 2009 08 09, 12:05)
o paprastas kraujo tyrimas ar gali parodyt kad laukiesi?ir ar paprastoj poliklinikoj gali daryt HCG tyrimus?na man easycup nerodo,nors BT ir toliau nekrinta.

paprastoj poliklinikoj nedaro kiek zinau schmoll.gif is kokio miesto esi? Kaune as dariausi Via Medikoj, prie Topolio parduotuves, kainavo 30 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
O jus tik su rytiniu slapimu darot testus? nes man 2 dienos iki MMM, ir as diena dariau testa, tai nieko nerode verysad.gif Galvoju, kad jeigu jau kas butu, tai ir diena parodytu g.gif
Atsakyti
as dariau su rytiniu tai iskart parode II nestuke.gif siaip kiek zinau geriausia daryt su rytiniu slapimu g.gif smile.gif
Atsakyti