Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(musiushka @ 2009 07 20, 11:42)
Zinau ta jausmeli, labai knieti pasidziaugti.As iskart pasiskelbiau. blush2.gif
tik va galvoju gal blogai padareu sako nereik is anksto skelbt atseit gali kas negerai bus.O man paskutiniu metu taip pilva skauda kad atrodo geruoju nesibaigs verysad.gif

nepergyvenk, viskas bus gerai console.gif reikia maziau prietarais tiketi ir svarbiausia galvoti tik apie gerus dalykus mirksiukas.gif man tai kartas nuo karto vis i sonus paduria tai i desini, tai i kairi, kazkur skaiciau, kad taip gali buti, gali ir pilvuka paskaudeti, nes gimda pleciasi, prie leliuko taikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos panelytes blush2.gif as esu naujoke 4u.gif ir turiu klausimuka, vakar dariausi nestumo testa ir atsirado antra neryski juosta o siandien jauciuosi lyg sirgsiu mm ir skauda pilvuka. ka patatrumet? ax.gif 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
siulau palaukti pora dienikiu ir pakartoti NT, dar siulyciau kitos kokios firmos testuka pasidaryti, nei dareisi mirksiukas.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etaila: 21 liepos 2009 - 09:44
QUOTE(Etaila @ 2009 07 21, 10:44)
siulau palaukti pora dienikiu ir pakartoti NT, dar siulyciau kitos kokios firmos testuka pasidaryti, nei dareisi  mirksiukas.gif  sekmes  mirksiukas.gif

sveikos mergaites, pries pora savaiciu suzinojau ,kad laukiuosi .pasidariau paprasta nestumo testa ,toki kaip juostele.abu su vyru nekantravom suzinoti kiek laiko as jau esu nestuke.siuo metu gyvenu londone,tad nieko nelaukus nulekiau i vaistine ir radau nestumo testa ,kuris ekrane parodo uzrasa ,nescia ar ne, ir kiek laiko esi nescia .man parode ,kad laukiuosi 3+ savaites. labai geras dalykas ,gal ir lietuvoje tokiu jau yra.
Atsakyti
Na nezinau ar lietuvoje tokiu yra..pas mus labai mazas pasirinkimas testuku schmoll.gif
Beje sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės mirksiukas.gif Kadangi jau apie pora savaičių nesuliaukiau mmm, kadangi jos pas mane nebuvo reguliarios, tai jau tempiau iki paskutinio, o savijauta tikrai nekokia, tai vakar pasidariau testuką. Parode dvi juosteles. Bet su vyru bijom per anksti tuo patikėt. Šiandien pirksiu dar vieną, tik kitos firmos. Jaučiuosi, tikrai keistai. Iš pradžių tai pasijuto ant krūtinės, o dabar taip bloga, kad baisu, ir pilvuką maudžia taip lyg tuoj turėtų prasidėt mmm. O normaliai pavalgyt galiu tik po pietų. Kai anksčiau bananų kokį kilą galėjau suvalgyt, o dabar į juos nė pažiūrėt negaliu, labiau apelsinai traukia rolleyes.gif Gal reiktų ir pas gine užsiregistruot...? ax.gif Tada gal labiau užtikrintų.... ir šiaip nežinau, ką toliau daryt, kadangi čia būtų mūsų pirmagimis 4u.gif Dar niekam sakyti nieko neoriu. Geriu tik folio rūgštį, nes gine sakė, kad reikia gerti pirmuosius 3 nėštumo mėnesius, buvau nuėjus prieš planavimą smile.gif
Atsakyti
asiu uz patarimus. ax.gif tikiuosi busiu mamyte nestuke.gif o klausykit gal cia ne i tema bet nestukiu kalendorius tinka tik tom kuriu mm yra reguliaros? nes pas mane tai nea blush2.gif
Atsakyti
Joooo as ir labai megau bananus..ir kai nuo ju kvapo pasidare negera tada ir itariau kad riek pirkt NT thumbup.gif
Pilvuka ir man maudzia vieni ramina skao taip turi buti, kiti gasdina sako kad blogai verysad.gif
Pries pastojant taip pat geriau folio rugsti..ir dabar geriu
Sekmes drinks_cheers.gif thumbup.gif besilaukianciom nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, siandien tiek prisiskaiciau apie RAPIPREG testa, kad labai jautrus ir labai uzsidegiau psidaryt ji praejus 3 sav po mm, bet siandien apejau aplinkines vaistines, Litfarmoj ir Eurovaistinej nebuvo tai nusivyliau ir Litfarmos nusipirkau, dar 9lt sumokejau doh.gif
Bet paskaiciau kad jis rodo nestuma jei ZCG siekia ne maziau nei 25mlU/ml. , o apie Rapipreg raso kad ju jautrumas ŽCG lygiui yra 25 mTV/ml., tai cia ta pati reiskia ar ne?
Bet turbut ne ir jauciu reikes dar Rapipreg ieskot arba laukt kol veluos mm.nes ant sito raso, kad galima daryt tik veluojant 1 d. ne anksciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sempaula: 30 liepos 2009 - 19:11
QUOTE(musiushka @ 2009 07 22, 11:55)
Pilvuka ir man maudzia vieni ramina skao taip turi buti, kiti gasdina sako kad blogai  verysad.gif

Viskas cia gerai, svarbu neteplioja ar nekraujuoji. Nestumo pradzioj gali maust.Po to praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
iki kurio laiko testai rodo nestuma?
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 30, 21:01)
sveikos, siandien tiek prisiskaiciau apie RAPIPREG testa, kad labai jautrus ir labai uzsidegiau psidaryt ji praejus 3 sav po mm, bet siandien apejau aplinkines vaistines,  Litfarmoj ir Eurovaistinej nebuvo tai nusivyliau ir Litfarmos nusipirkau, dar 9lt sumokejau doh.gif
Bet paskaiciau kad jis rodo nestuma jei ZCG siekia ne maziau nei 25mlU/ml. , o apie Rapipreg raso kad ju jautrumas ŽCG lygiui yra 25 mTV/ml., tai cia ta pati reiskia ar ne?
Bet turbut ne ir jauciu reikes dar Rapipreg ieskot arba laukt kol veluos mm.nes ant sito raso, kad galima daryt tik veluojant 1 d. ne anksciau unsure.gif

pirk puodeli testa t tas tai tikrai parodys viska ko yra ir ko nera
Atsakyti