Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs nėštumo testai

QUOTE(moliugyte @ 2009 08 10, 15:40)
O jus tik su rytiniu slapimu darot testus? nes man 2 dienos iki MMM, ir as diena dariau testa, tai nieko nerode verysad.gif  Galvoju, kad jeigu jau kas butu, tai ir diena parodytu  g.gif

o as dariausi vakare testuka ir parode vaiduokliuka. paskui ryte kita diena dariausi tai toks pats vaiduokliukas buvo wub.gif
siaip buna visokiu atveju, kad kitoms nerodo testukai kaip laukiasi 4u.gif
Atsakyti
man akar gydytoja sake, kad buvo atvejis kai net gydytojai nemate 10 savaiciu nestuma, o poto iskart op ir vaikas jau rankytes kojytes turi rolleyes.gif taip kad buna visokiu atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 11, 14:13)
siaip buna visokiu atveju, kad kitoms nerodo testukai kaip laukiasi  4u.gif

QUOTE(auksinyte @ 2009 08 11, 18:04)
man akar gydytoja sake, kad buvo atvejis kai net gydytojai nemate 10 savaiciu nestuma, o poto iskart op ir vaikas jau rankytes kojytes turi rolleyes.gif  taip kad buna visokiu atveju smile.gif

Sveikos 4u.gif
Ar priimsit ir mane i NT gadintoju gretas?! biggrin.gif

tokie postai siek tiek guodzia, nes nebezinau jau ka galvoti, o pas mus sitaucija tokia: planuojam antra vaikeli. Pirma paskutinie mms diena buvo 06 26. (ciklas 35 dienos) Mms iki siol veluoja, NT (padariau ju ivairiausiu skirtingom dienom nuo puodelio iki siaip kasetiniu) visi rodo neigiama! tai dabar ir nezinau ka galvoti... Ar tikrai jau jokiu sansu, kad as nestuke.gif ? O gal dar to HCG per mazai... Jauciu teks eiti pas gine...
Su pirmu vaikui buvo panasiai: 06 16 prasidejo paskutines mms. o as nieko neitardama NT pasidariau tik 08 17 ir rode II wub.gif

Nervuoja arba prasidetu greiciau mms arba parodytu NT dvi juosteles,nes dabar ta nezinomybe doh.gif
Atsakyti
as tai vaistinej pirkau kazkoki 10 lt net nekainavo ir is karto parode dvi ryskias juosteles smile.gif
Atsakyti
Vaikučio lyties nustatymo testas nuo 10-os nėštumo savaitės! Revoliuciją visame pasaulyje sukėlęs testas, nustatantis pilvelyje berniukas ar mergaitė dvigubai greičiau ir tiksliau nei tai padarytų gydytojas. Tikslumas siekia net 90 %. Testą atlikti galite taip pat lengvai ir greitai, kaip ir įprastus nėštumo testus - namuose per 10 minučių.

Informacija apie testą lietuvos spaudoje:
http://www.lsveikata...c...&Itemid=212
Informacija užsienyje:
http://www.getprice....6--38856018.htm

Kaina 220 lt, galime atvežti į visus Lietuvos miestus.
867803123
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , norėjau pasiklausti, gal kuri žinote ar Lietuvos vaistinėse prekiaujama skaitmeniniais nėštumo nustatymo testais g.gif ? Forume prisiskaičiau visokios info apie Clearblue digital nėštumo testus, bet kiek suprantu jų yra tik UK mastau.gif
Atsakyti
labuks! man veluoja mm jau 6 dienos bet juosteliniai testai net du parode kozkokia 2 juostele vaiduokli g.gif , tai ryt darysiu kasetini testa. ux maudzia pivuka, nugara, ar jum taip budavo ?
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2009 08 22, 19:21)
labuks! man veluoja mm jau 6 dienos bet juosteliniai testai net du parode kozkokia 2 juostele vaiduokli  g.gif , tai ryt darysiu kasetini testa. ux maudzia pivuka, nugara, ar jum taip budavo ?

Laba...daryk dar butinai testa jei jau vaiduokliuka matai,tai turetu parysketi 4u.gif Sekmes!!!
O man taip pat jau veluoja pora dienu,net keista kazkaip doh.gif
Maudzia pilvuko apacia ir krutine lyg jautresne...atrodo viskas kaip pries mmm,bet...tas skausmas pilvo apacioj kartais zudo doh.gif O ypac po mylu,mylu kaip prades skaudeti...siaubas kazkoks...sakau gal koki uzdegima pasigavau,kad net ir mmm veluoja 4u.gif
Atsakyti
aciu agnyte344! jo dariau bet ir vel vaiduolis, sandien bandysu pas gine savo papult, o tai jau neramu 8 dienos veluoja o pilva tai maudzia tai visai gerai jauciuos! o tau gal ir reik bandyt testuka daryt!!! nes pas mane jausmas ir kaip va toj toj prasides mano dienos! pasimetus nerealiai!
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2009 08 24, 07:36)
aciu agnyte344! jo dariau bet ir vel vaiduolis, sandien bandysu pas gine savo papult, o tai jau neramu  8 dienos veluoja o pilva tai maudzia tai visai gerai jauciuos! o tau gal ir reik bandyt testuka daryt!!! nes pas mane jausmas ir kaip va toj toj prasides mano dienos! pasimetus nerealiai!

Jei mmm nepasirodys tai testuka bandysiu penktadieni ryte.Dabar man 35cd,tai nerealu...niekad taip nebudavo doh.gif
Atsakyti
man 34 c d bet gal mazai laiko kad testas parodytu ryskias dvi juosteles, linkiu sekmiuko tau 4u.gif parasyk kaip seksis!!!
Atsakyti
Kaip tau agnyte344 ? man prasidejo siaubingos mm cray.gif kiek galima kankint zmogu atsakymo nerasta.... sekmiuko!!!!
Atsakyti