QUOTE(Lejla @ 2008 01 22, 16:03)

Sveikos mamytes,
As jau irgi norėčiau įsipaišyti į jūsų gausų būrį

Nors mano MMM uztruko tik keletą dienų (šiaip visuomet reguliarios) nusprendžiau testuotis, mieliausiasis iš vaistinės parnešė testuką, kuris pasak vaistininkės pats patikimiausias ir pasak jos tai atspindi ir kaina

Ir ka jus manot? antroji juostele prisirpo iki pirmosios ryskumo per kokia minutele

Tik va kazkaip neissaugojau as jo

Lengvas sokas buvo.. Bet labai nenustebau nes puikiai pamenu kad viena syk "sugriesyjom"

Siandien keliausiu pas daktaryte kad patvirtintų mano džiaugsmelį
mes taip "sugriesyjom" 7 menesius, bet kadangi ant O +- nelabai uztaikyt pavykdavo, tai nusprendziau viska mesti ir net nebeplanuoti. Nes sunku labai...
QUOTE(Robleta @ 2008 02 21, 12:54)
Mergytės gal galit man padėti...
Šiandien yra 17 DPO požymiai: krutinė jautri, padidėjusi, speneliai skauda, aplink juos patamsėję pilvą lengvai maudžia, kartais suduria šonuose. MMM vėluoja 4 dienas, nėra nė lašo.
dariausi NT 15 DPO - vaiduoklis (juostelė rožinė, plati, prie geros švieso matoma tik jau labai neryški)
16 DPO - vaiduoklis vos vos, truputį ryškesnis.
17 DPO - vaiduoklis nė kiek neparyškėjes.
Šiaip tikrai manau kas esu nėščia, bet labai jaudinuosi, kad juostelės neryškėja, juk su kiekviena diena HCG dvigubai didėja. Bijau negimdinio nėštumo.
P.S testai Eurovaistinės, Help gal yra taip kam nors buvę...
tai tu krauja nusileisk, yra tyrimas, apie 35 lt kainuoja ir kelias dienas is eiles pasidarysi, ir tau rodys, ar skaicuikai kyla kaip turetu, ar ne. Nes jei nedideja skaiciukai, gali buti negerai- nedelsk.