Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(*Vilma* @ 2008 01 29, 09:34)
user posted image
foto nekokybiska bet kazkas matosi blush2.gif
virsutinis testukas (foto nesimato, bet ten yra vaiduoklis, kuris pasejo vilti apie nestuke.gif ) darytas 11d po O
vidurinis darytas 12d po O vakare
apatinis darytas 13d po O ryte

labai gražūs wub.gif
net ašarą nubraukiau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip faina kai tiek daug teigiamu testuku, nors zinosiu kaip atrodo II biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 29, 11:55)
sveikutes, kaip faina kai tiek daug teigiamu testuku, nors zinosiu kaip atrodo II  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 01 22, 20:35)
Lejla, man buvo LYGIAI TAIP PAT. Isvis nereikejo laukti-tik slapimukas uzpilde pirma juostele, iskart dzingt-antra  thumbup.gif  akivaizdus nestumas  smile.gif  Sveikinu visas  4u.gif

Man buvo TAIP PAT - lygiai tas pats - slapimas eidamas kriptimi - nuo T iki C ispradziu isryskino T o poto, savaime aisku C smile.gif Nereikejo laukt visiskai, tuo metu uzlasinau slapimo ir ant kasetinio testuko - vel tas pats - abu ryskejo vienodu intensivumu smile.gif Tik pabaigoj vistik C isliko siek tiek ryskesne. Galbut taip rysku todel, kad testas darytas sendien t.y. 46 CD Uztrukau su testu, nes maniau, kad tiesiog veluoja menesines, kas pasitaikydavo ir anksciau, bet kai vakar paskaiciavau, kad veluoja neitiketinai ilgai, nutariau abejone issklaidyti. Vaikelis ilgai lauktas, tad zinia buvo nerealiai ziugi bigsmile.gif
Sendien pirmakart SM apsilankau puslapiuose nestumo tema, todel sioje srityje esu labai naujoke. Ir tai pirmas forumas kuri perskaiciau se tema smile.gif Ieskojau formumo ta pacia tema - as nescia, bet neradus, uzkliuvau uz testuku temos bigsmile.gif - juk tai ir yra pradziu pradzia bigsmile.gif
p.s. foto imesiu i kycos emaila, tad tikiuosi nezuilgo ir manieji vaiduokliukai papildys musu testuku kolekcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2008 02 01, 14:23)

p.s. foto imesiu i kycos emaila, tad tikiuosi nezuilgo ir manieji vaiduokliukai papildys musu testuku kolekcija  mirksiukas.gif

na kokie dar vaiduokliukai!! blush2.gif 4u.gif cia dvi riebios ryskios juostels, tokias gali rodyti tik kai jau yra pakankamai dienu po ovuliacijos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau kokios 16-18 ane? 4u.gif

BURBULIENES testas

user posted image
user posted image
Atsakyti
Tik dabar pastebejau, kad kasetes T testo bruksniukas dar riebesnis, nei C - kontrolinis biggrin.gif O juosteles pakiuka ismeciau tai nezinau kuris is ju Testinis, kuris Ckontrolinis. Tik zinau, kad juostelej, pirmas bruksniukas atsirado arciau slapimo galiuko smile.gif Ziurint is foto - nuo kaires i desne smile.gif O testas kaip ir minejau darytas 46 ciklo diena t.y. po dvieju savaiciu nuo to laiko, kai turejo pasirodyti menesines. Tai jei mano mmm paskutini kart buvo gruodzio 17, iseitu, kad pastojau kazkur po nauju, tai taip iseina, kad sei dienai bus kazkur 4 savaite? g.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kai tiek daug testuku su II bruksniukais mirksiukas.gif
Prisimenu kai ir as laikiau II blush2.gif
Atsakyti
Stai ir mano dziaugsmelis, darytas ryte, viena diena veluojant mmm, 15DPO. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Mergytės gal galit man padėti...
Šiandien yra 17 DPO požymiai: krutinė jautri, padidėjusi, speneliai skauda, aplink juos patamsėję pilvą lengvai maudžia, kartais suduria šonuose. MMM vėluoja 4 dienas, nėra nė lašo.
dariausi NT 15 DPO - vaiduoklis (juostelė rožinė, plati, prie geros švieso matoma tik jau labai neryški)
16 DPO - vaiduoklis vos vos, truputį ryškesnis.
17 DPO - vaiduoklis nė kiek neparyškėjes.

Šiaip tikrai manau kas esu nėščia, bet labai jaudinuosi, kad juostelės neryškėja, juk su kiekviena diena HCG dvigubai didėja. Bijau negimdinio nėštumo.
P.S testai Eurovaistinės, Help gal yra taip kam nors buvę...
Atsakyti
user posted image
Antras kartas nemeluoja! (Testas darytas daugiau nei pries 10 metu)... ax.gif

user posted image
Trecias kartas nemeluoja! (Testas darytas pries metus). bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2008 01 22, 16:03)
4u.gif  Sveikos mamytes,

As jau irgi norėčiau įsipaišyti į jūsų gausų būrį  ax.gif  Nors mano MMM uztruko tik keletą dienų (šiaip visuomet reguliarios) nusprendžiau testuotis, mieliausiasis iš vaistinės parnešė testuką, kuris pasak vaistininkės pats patikimiausias ir pasak jos tai atspindi ir kaina smile.gif Ir ka jus manot? antroji juostele prisirpo iki pirmosios ryskumo per kokia minutele  blink.gif Tik va kazkaip neissaugojau as jo  blush2.gif  Lengvas sokas buvo.. Bet labai nenustebau nes puikiai pamenu kad viena syk "sugriesyjom"  ax.gif  Siandien keliausiu pas daktaryte kad patvirtintų mano džiaugsmelį  wub.gif

mes taip "sugriesyjom" 7 menesius, bet kadangi ant O +- nelabai uztaikyt pavykdavo, tai nusprendziau viska mesti ir net nebeplanuoti. Nes sunku labai...

QUOTE(Robleta @ 2008 02 21, 12:54)
Mergytės gal galit man padėti...
Šiandien yra 17 DPO požymiai: krutinė jautri, padidėjusi, speneliai skauda, aplink juos patamsėję pilvą lengvai maudžia, kartais suduria šonuose. MMM vėluoja 4 dienas, nėra nė lašo.
dariausi NT 15 DPO - vaiduoklis (juostelė rožinė, plati, prie geros švieso matoma tik jau labai neryški)
16 DPO - vaiduoklis vos vos, truputį ryškesnis.
17 DPO - vaiduoklis nė kiek neparyškėjes.

Šiaip tikrai manau kas esu nėščia, bet labai jaudinuosi, kad juostelės neryškėja, juk su kiekviena diena HCG dvigubai didėja. Bijau negimdinio nėštumo.
P.S testai Eurovaistinės, Help gal yra taip kam nors buvę...

tai tu krauja nusileisk, yra tyrimas, apie 35 lt kainuoja ir kelias dienas is eiles pasidarysi, ir tau rodys, ar skaicuikai kyla kaip turetu, ar ne. Nes jei nedideja skaiciukai, gali buti negerai- nedelsk.
Atsakyti

Mano šio ryto burbulis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti