QUOTE(Yell @ 2007 11 12, 17:22)
Nuotraukėlių nekelsiu, bet trumpai papasakosiu.
Nesulaukus mmm dariausi du Rapipreg testus vieną rytą ir kitą. Abiejuose antroji juostelė išryškėjo tik po kokių 15 min. Pasiskambinau ant testo nurodytu informacijos telefonu ir paklausiau, kaip taip gali būti. Ar yra tikimybė, kad laukiuosi, nors ant testo parašyta, jos po 15min vertinti negalima. Gydytojas telefonu paaiškino - nesvarbu kada atsiranda antra juostelė, tai reiškia tik vieną, kad nėštumas yra tik jis gali būti labai mažas. Po kelių dienų pasidariau kraujo tyrimą, kuris nėštumą patvirtino. Dar po kiek laiko "ant durniaus" nusipirkau vieną testą. Antra juostelė atsirado iškart kaip ir pirmoji, ir beveik tokio pat ryškumo kaip ir pirmoji.
hm...na jei ta juostele isryskeja po 15 min tai aisku, cia net abejoniu nera, kam dar skambinti kazkam

kai kurios tiki, kad

kai vaiduokliukas isryskeja po 2 valandu... man irgi yra taip buve, jau kai visai isdziuvo tai pasidare net ne juostele, o siuliukas, ir jis, anot daugelio forumisciu, reiske

deja kita diena jau II nebebuvo, taigi arba buvo 9 dienu nestumas ir taip sakant....arba rapipreg brokuotas ir ta juostele nusidaze ne tokia, kaip turejo buti. Kita menesi vel pirkau rapipreg, vel rodo panasia juostele, bet akivaizdziai subegusia, storesne. Kita men- ir vel nusipirkau. Nu zinokit daugiau nebepirksiu. Salia rapipreg daryti testukai nei vienas nerode, o rapipreg, kad rausvuoja tai rausvuoja subege dazai, galima pamanyti, kad II. Tarp kitko, viena diena kai dariausi kasete rapipreg, palikau per nakti, ryte radau visai normalia antra juostele, tik tiek, kad as is vakaro buvau pirstu patrynus ta laukeli, (buvo kazkokia dulke uzkritusi) ir pradreskiau ji, nes dregnas dar buvo

taigi ryte mano testukas atrode taip: