Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(sypsenelex @ 2007 11 04, 16:25)
aciu kycia[/B] kad ikelei  4u.gif

ner uz ka- sveikinimai 4u.gif kaip angliskuose forumuose raso- sticky vibes (kad isitvirtintu zirnis tvirtai ir sekmingai uzaugtu) 4u.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų- prašom, dėkite ir leiskite visoms pasigrožėti 4u.gif reikėtų dar temelės su testais "apgavikais", bet...kada nors
Atsakyti
Nuotraukėlių nekelsiu, bet trumpai papasakosiu.
Nesulaukus mmm dariausi du Rapipreg testus vieną rytą ir kitą. Abiejuose antroji juostelė išryškėjo tik po kokių 15 min. Pasiskambinau ant testo nurodytu informacijos telefonu ir paklausiau, kaip taip gali būti. Ar yra tikimybė, kad laukiuosi, nors ant testo parašyta, jos po 15min vertinti negalima. Gydytojas telefonu paaiškino - nesvarbu kada atsiranda antra juostelė, tai reiškia tik vieną, kad nėštumas yra tik jis gali būti labai mažas. Po kelių dienų pasidariau kraujo tyrimą, kuris nėštumą patvirtino. Dar po kiek laiko "ant durniaus" nusipirkau vieną testą. Antra juostelė atsirado iškart kaip ir pirmoji, ir beveik tokio pat ryškumo kaip ir pirmoji.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 11 12, 17:22)
Nuotraukėlių nekelsiu, bet trumpai papasakosiu.
Nesulaukus mmm dariausi du Rapipreg testus vieną rytą ir kitą. Abiejuose antroji juostelė išryškėjo tik po kokių 15 min. Pasiskambinau ant testo nurodytu informacijos telefonu ir paklausiau, kaip taip gali būti. Ar yra tikimybė, kad laukiuosi, nors ant testo parašyta, jos po 15min vertinti negalima. Gydytojas telefonu paaiškino - nesvarbu kada atsiranda antra juostelė, tai reiškia tik vieną, kad nėštumas yra tik jis gali būti labai mažas. Po kelių dienų pasidariau kraujo tyrimą, kuris nėštumą patvirtino. Dar po kiek laiko "ant durniaus" nusipirkau vieną testą. Antra juostelė atsirado iškart kaip ir pirmoji, ir beveik tokio pat ryškumo kaip ir pirmoji.

hm...na jei ta juostele isryskeja po 15 min tai aisku, cia net abejoniu nera, kam dar skambinti kazkam smile.gif kai kurios tiki, kad nestuke.gif kai vaiduokliukas isryskeja po 2 valandu... man irgi yra taip buve, jau kai visai isdziuvo tai pasidare net ne juostele, o siuliukas, ir jis, anot daugelio forumisciu, reiske nestuke.gif deja kita diena jau II nebebuvo, taigi arba buvo 9 dienu nestumas ir taip sakant....arba rapipreg brokuotas ir ta juostele nusidaze ne tokia, kaip turejo buti. Kita menesi vel pirkau rapipreg, vel rodo panasia juostele, bet akivaizdziai subegusia, storesne. Kita men- ir vel nusipirkau. Nu zinokit daugiau nebepirksiu. Salia rapipreg daryti testukai nei vienas nerode, o rapipreg, kad rausvuoja tai rausvuoja subege dazai, galima pamanyti, kad II. Tarp kitko, viena diena kai dariausi kasete rapipreg, palikau per nakti, ryte radau visai normalia antra juostele, tik tiek, kad as is vakaro buvau pirstu patrynus ta laukeli, (buvo kazkokia dulke uzkritusi) ir pradreskiau ji, nes dregnas dar buvo lotuliukas.gif taigi ryte mano testukas atrode taip:

blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
kelkit, kelkit savo sekminguosius 4u.gif ir dar butinai parasykit, kuria DPO ar bent ciklo diena darytas.
Kazkaip visoms anksti parodo, o ar buvo, kad is eiles daryti testukai tik pakankamai velai parode, pvz kokia 16 DPO?
Atsakyti
negi nera ne vienos nuotraukeles daugiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes
va stai ir as viena karta pamaciau tas isganytasias II juosteles thumbup.gif

bet dar eisiu pas daktaru tikslintis ar esu nestuke.gif

va cia mano testuku foto: http://public.fotki....i/dscn2911.html
nestuke.gif
Atsakyti
štai ir mano testukas mirksiukas.gif

testukas

Bet dar eisiu pas ginę, kad patvirtintų nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes,

As jau irgi norėčiau įsipaišyti į jūsų gausų būrį ax.gif Nors mano MMM uztruko tik keletą dienų (šiaip visuomet reguliarios) nusprendžiau testuotis, mieliausiasis iš vaistinės parnešė testuką, kuris pasak vaistininkės pats patikimiausias ir pasak jos tai atspindi ir kaina smile.gif Ir ka jus manot? antroji juostele prisirpo iki pirmosios ryskumo per kokia minutele blink.gif Tik va kazkaip neissaugojau as jo blush2.gif Lengvas sokas buvo.. Bet labai nenustebau nes puikiai pamenu kad viena syk "sugriesyjom" ax.gif Siandien keliausiu pas daktaryte kad patvirtintų mano džiaugsmelį wub.gif
Atsakyti
Lejla, man buvo LYGIAI TAIP PAT. Isvis nereikejo laukti-tik slapimukas uzpilde pirma juostele, iskart dzingt-antra thumbup.gif akivaizdus nestumas smile.gif Sveikinu visas 4u.gif
Atsakyti
Testukas
Na stai pasitvirtino pirmas bandymas, sekancio nedarysiu, gal tik po savaites pas seimos gydytoja apsilankysiu smile.gif
Gal ir neryskus gavosi fotkinant, bet realiai tai puikiai prisirpo abi juostos is karto.. smile.gif
Atsakyti
user posted image
foto nekokybiska bet kazkas matosi blush2.gif
virsutinis testukas (foto nesimato, bet ten yra vaiduoklis, kuris pasejo vilti apie nestuke.gif ) darytas 11d po O
vidurinis darytas 12d po O vakare
apatinis darytas 13d po O ryte
Atsakyti