o kiek laiko tau mm veluoja??

kaip ir dabar turetu buti mano mm
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 13:10)
tai dar isireminkit ta nuotrauka ir ant sienos namie pasikabinkit , atsiminimas gi 

idėsiu į mažiuko albumą, po to echoskopijos ir pilvo foto, o po to jau gimusio.
teste juostelės gi balnksta, o foto visad ryškus atsiminimas
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 20:59)
ne, tai as jokiu budu nesisaipau is tu moteru, kurios laukia nesulaukia vaikucio, bet man keistas tas testu fotkinimas. man atrodo,kad cia biski per daug susireiksminat. nestumas yra naturali moters busena. 

itin tom šeimom kurios ilgai nepastoja arba aplamai negali susilaukti vaikų
QUOTE(Leticija @ 2007 10 22, 09:14)
Ne, ne, man visai negaila, fotkinkit ir dziaukites,jei jum patinka. As tik issakiau savo nuomone,kad man tai atrodo keista. O kodel jus nepriimat kitokios nuomones?
viskas tvarkoi visu nuomones prijimam,bet nevisur juos i tema,kartais galima apsieit ir be jos,bet viskas uztenka neterskim temikes tegul mamytes dziaugiasi

na , keliam savo testukus, keliam

QUOTE(kycia @ 2007 10 30, 18:27)
Labukas

QUOTE(sypsenelex @ 2007 11 01, 20:38)
atsiusk man i meila, as ikelsiu

laba diena,
jus mane apsvieskit prasau.
vakar pasidariau ryte nestumotesta, rode dvi juosteles, nors viena neryski, bet matoma plika akimi
tai va. negalejau patiketi, tai nutariau siandien pakartoti. ir ka jus manote? testas nieko neparode.....
kodeeeeel?
jus mane apsvieskit prasau.
vakar pasidariau ryte nestumotesta, rode dvi juosteles, nors viena neryski, bet matoma plika akimi

Aš turiu tokį maišiuką, kuriame laikau visokius man brangius prisiminimus- pirmas pirštinytes, plaukų sruogą, kojinytes, kepurėlę, ten yra ir du testukai su II
puikus prisiminimas

QUOTE(kycia @ 2007 10 20, 15:53)
kaip gali buti PASTOJIMAS GEROKAI PO O? neimanoma, pastoti galima tik per O, nes ovulacija ir yra kiausinelio isejimas, ir kai susitinka spermiukus, ji apvaisina. Ta pacia diena.
man sakė, kad gali ir po O apsivaisinti, nes susitikti jie gali ir ne tą pačią dieną..pagal mano ginekologės apskaičiavimą, aš taip pat pastojau po O 
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 04, 14:18)
Aš turiu tokį maišiuką, kuriame laikau visokius man brangius prisiminimus- pirmas pirštinytes, plaukų sruogą, kojinytes, kepurėlę, ten yra ir du testukai su II
puikus prisiminimas
man sakė, kad gali ir po O apsivaisinti, nes susitikti jie gali ir ne tą pačią dieną..pagal mano ginekologės apskaičiavimą, aš taip pat pastojau po O

Gal turi omeny, pastojai po lytinio akto praejus kokioms 7 dienoms, nes spermiukai tiek laiko isgyvena. O po tu 7 dienu ivyko O ir iskart apsivaisino kiausinelis. Ovuliacija yra kiausinelio isejimas, jis buna gyvas maximum 24 valandas, vadinasi, jei jam isejus ten nera spermiuku aplink kur nors, jis niekaip neapsivaisins. Po Ovuliacijos gali daryti kiek tik nori ir ko nori, bet nebus kiausinelio, tai kaip pastosi?
aciu kycia[/B] kad ikelei