Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(Linarte @ 2007 10 01, 10:03)
Dauraa, šiaip po kontraceptikų geriau ir nepastoti per pirmus tris mėnesius. Kad ir kokie šiais laikais pažangūs kontraceptikai, bet vis tiek jų tikslas - naikinti kiaušinėlius. Ir reikia laiko, kad vėl viskas atsistotų į vietas. Aš vat po daugiau nei  metų nenaudojimo užkibau (tiesa, naudojo ne žiedą, o pleistrus). Žiūrėsiu kas bus toliau. Po poros savaičių pas ginę eit planuoju, jei tfu tfu nieko blogo nenutiks.
Mano testukas, darytas šeštadienį ryte, maždaug 17DPO
user posted image

labai dziaugiuosi uz jus jau tris ir net baltai pavydziu blush2.gif laikysiu kumstukus uz jus,kad tik viskas butu gerai. 4u.gif as ir galvoju,kad lengvai pastoti nepavyks po 1.5metu ziedo naudojimo.nors nuo tada kai pradejom visai nesisaugoti kazkaip po sav vis lyg tai paskauda pilvuko apacioj ir vis viliuosi,kad galten kazkas vyksta:verysad:
Atsakyti
Ir paskaudės tau tą pilvuką, neišsigąsk. Matai, tavo organizmas jau pats suka ciklą be jokių trukdžių. O ir mmm po nutraukimo man pasidarė gerokai gausesnės verysad.gif Gydytoja sakė, kad nekreipti dėmesio, labai natūrali organizmo reakcija. Palinkėsiu ką man palinkėjo ginė: Kantrybės, neužsiciklinti ant tos minties, kad vat šį mėnesį pavyks. Atsipalaiduoti, gyventi normalų gyvenimą, ir mėgautis vienam kitu lovoje. O tada jau viskas lengvai gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2007 10 01, 10:53)
Ir paskaudės tau tą pilvuką, neišsigąsk. Matai, tavo organizmas jau pats suka ciklą be jokių trukdžių. O ir mmm po nutraukimo man pasidarė gerokai gausesnės  verysad.gif Gydytoja sakė, kad nekreipti dėmesio, labai natūrali organizmo reakcija. Palinkėsiu ką man palinkėjo ginė: Kantrybės, neužsiciklinti ant tos minties, kad vat šį mėnesį pavyks. Atsipalaiduoti, gyventi normalų gyvenimą, ir mėgautis vienam kitu lovoje. O tada jau viskas lengvai gausis  mirksiukas.gif

zinau,kad be kontraceptiku menesines buna ne kokios.dariau po metu pertrauka dar anksciau tai tikrai ne kas buvo.bandysim atsipalaiduot ir toliau darbuotis.o tau jau pavyko? 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad pavyko, jei dvi juosteles turiu. Dabar laukiu, kol ateis laikas pas gydytoją lankytis. Draugė patarė neskubėt, sako vis tiek lieps po poros svaičių apsilankyt, ir tik tada žiūrės.
Sėkmės sudviem Dauraa ir lauksim tavo dviejų juostelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2007 10 01, 15:51)
Manau, kad pavyko, jei dvi juosteles turiu. Dabar laukiu, kol ateis laikas pas gydytoją lankytis. Draugė patarė neskubėt, sako vis tiek lieps po poros svaičių apsilankyt, ir tik tada žiūrės.
Sėkmės sudviem Dauraa ir lauksim tavo dviejų juostelių  4u.gif

ZŠiaip jei nori tiksliai tiksliai žinoti ir iš karto, nueik privačiai ten dažnai turi vaginalinį echoskopą tai ir pasakys prie kurios sienelės prisitvirtinęs vaikutis, ir nuotraukytę pasidarysi. Aš vat ir šiaušiu trečiadienį. blush2.gif
Atsakyti
Na va užsiregistravau pas gydytoją eisiu ryt. Bet kažkaip keista. Visi sekantys nėštumo testukai neigiami g.gif , pats pigiausias- teigiamas, o visi brangesni neigiami: ir su rytiniu ir su vakariniu ir su naktiniu šklapimu g.gif . taigis ryt net jeigul nasu nestuke.gif parodysiu "klaidingą" testuką. Juk verta pasižiūrėti kaip mane klaikiai apgavo doh.gif . Arba yrodysiu, kad kaina dar ne viskas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 10 02, 10:30)
Na va užsiregistravau pas gydytoją eisiu ryt. Bet kažkaip keista. Visi sekantys nėštumo testukai neigiami  g.gif , pats pigiausias- teigiamas, o visi brangesni neigiami: ir su rytiniu ir su vakariniu ir su naktiniu šklapimu  g.gif . taigis ryt net jeigul nasu  nestuke.gif  parodysiu "klaidingą" testuką. Juk verta  pasižiūrėti kaip mane klaikiai apgavo  doh.gif . Arba yrodysiu, kad kaina dar ne viskas. cool.gif

Lauksim geru naujienu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, esu cia visai dar naujoke wub.gif bet taip pat noriu pasidziaugti, pries dvi dienas atsiradusiais, II bruksneliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2007 10 03, 10:57)
sveikos, esu cia visai dar naujoke    wub.gif  bet taip pat noriu pasidziaugti, pries dvi dienas atsiradusiais, II bruksneliais  biggrin.gif

oi kaip smagu wub.gif as irgi noriu tudvieju bruksniuku labai,labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2007 10 03, 10:57)
sveikos, esu cia visai dar naujoke    wub.gif  bet taip pat noriu pasidziaugti, pries dvi dienas atsiradusiais, II bruksneliais  biggrin.gif

sveikinimai! o kur nuotraukele? blush2.gif
Atsakyti
as ilga laika geriau kontraceptines, nustojus gerti po 2 men mmm velavo pasidariau testa bruksniukai 2 bigsmile.gif nedariau jokiu pakartotinu testu.. daktare patvirtino kad as nestuke.gif lotuliukas.gif Laukiu spalio vidurio kad vel savo kleckiuka pamatysiu per echo wub.gif

taip sako kad negerai tiek konrtraceptikai, bet gal geriau uz abortus?
po ju nutraukimo tik dvejas menesines turejau ir va kad nori - nestuke.gif
Dabar tik del to ir gyvenu, Svarbiausia yra tikejimas, kad viskas bus gerai. O kiek yra moteru kurios negeria, neruko sveikuoliu sveikuole, o negali pastoti, arba ivyksta visokios komplikacijos..

As dziaugiuosi kad pastojau, ir zinau kad viskas bus mums gerai.Beje, kai po kontaceptiku nutaukimo buvau pas ginekologe, tai ji sako, oi bus sunku pastoti, o as isedama is kabineto kaip nujausdama sakau: kad tikiu jog labai greitai pastosiu ir kad viskas man bus gerai. Tai man pakuzdejo vidinis balsas.. o pasirodo as jau tada iseidama is kabineto 7 dienos kai buvau pastojusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ishiri: 03 spalio 2007 - 14:26
QUOTE(dauraa @ 2007 10 03, 11:49)
oi kaip smagu  wub.gif as irgi noriu tudvieju bruksniuku labai,labai  rolleyes.gif

tai vat kad niekaip man nepavyko jos cia ikelt g.gif na dar turiu daug laiko mokytis tongue.gif
Atsakyti