Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis VI

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 09 13, 17:05)
Nenoriu Man skanu ir sotu. Bulvių košę tiesiog dievinu Ir svorio kritimui, kaip matai, visai netrukdo- per 2 savaites -2 kg

Teisingai, kiekvienam savo bigsmile.gif mirksiukas.gif Aš va, šiandien suvalgiau 3 ledus (vienas iš asmeninių rekordų), ir šiaip kasdien po ledą sukertu, ir dar aišku, ne kokį sultinį, ar šiaip koks iki 100 kcal, ne ne, kur tau, man tik visokie Viva, Dadu, kur daug šokolado, riešutų... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bent guodžiuos tuom, kad jie vis dėlto nekaloringesni už sausainius visokius bigsmile.gif Taigi, valgau ledus sau laiminga, jau ir priklausomybę turiu blink.gif O bulvių košę irgi mėgstu tongue.gif Kaip ir bet kurią kitą košę, taip pat smile.gif

Papildau savo šios dienos valgiaraštį:

18:25 - ledas (90)
18:50 - ledas "Viva City", bananas, obuoliai (200+90+130)

Viso: 510+930 - 1440kcal ax.gif

blush2.gif Man būtų smagiau, jei kas nors pasidalintų savo mintimis, kokie yra jūsų mėgstamiausi maistukai, be kurių praktiškai negalit apsieiti? doh.gif Dar, prisiminiau, be ledų itin mėgstu (teisingiau, mėgau) spragintus kukurūzus. Būdavo toks pigus skanėstas, keptuvėje pačios spraginti kukurūzai wub.gif Vietoj vakarienės biggrin.gif (grįžus iš darbo sunkaus maisto nebesinorėdavo, o prie tų popkornų skrandis jau buvo pripratęs smile.gif ) Bet dabar jau beveik užmiršau jų skonį, nes bijau ką nors kepti keptuvėje ant aliejaus verysad.gif Kaip manot, o jei pamėginčiau pati pasidaryti tą tokį popierinį maišelį, kur būna pirkti skirtų spraginti mikrobanginėje? wub.gif Gal kas turi patarimų šiuo klausimų? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano vakarykštis:

Pusryčiai: b. kava, arbata su pienu, sumuštinis su paštetu (280)
Priešpiečiai: bananai (250)
Pietūs: burokėlių sriuba, grūdėta varškė (350)
Pavakariai: Kriaušė (150)
Vakarienė: sumuštinis su paštetu, arbata su pienu (230)

Viso: 1360 kcal bigsmile.gif Atradau, kaip neprisivalgyt vakare: ogi negrįžt ilgai namo rolleyes.gif
Atsakyti
Pusriciai: Mikrobangeja iskepta varske,pagardinta baziliku ,krapais apie 200koloriju.
Priespeciai:Oboliukas ,bananas,pamidoras,agurkas ( vienas vaisius ar darzove)
Pietus: Skaniausias siuo metu mano receptukas smile.gif

Pakeli ryziu( tu kur greit isiverda) Suberti i tuscia ikaitinta keptuve. Ir maisant sulaukti kol jie paruduos. Tada ipilti vandens iki virsaus ir maisant laukti kol vanduo isgaruos ( nepastovei tik maisyt) Kai jau vanduo eina i gala. Pabarstyti kmynu ,krapu,baziliko.Ar dar ka jus tik megstate .(tik druskos ir vegetos nereik) Ir kai vandens visai nelieka . Ipilti suslavicius padazo . Ju pasirinkimas didelis. Jie turi tik 30 koloriju 100gramu. As per karta nesuvalgu ,nes labai sotu. O skonis fantastiskas biggrin.gif

Vakariene:Liesas jogurtas ,arba grudetos varskes indelis. Arba duoniukai uztepti lyditu sureliu ,o ant virsaus pamidorais.
Atsakyti
Pusryciai:4 krabų lazdelės+a.š majonezo+duona+kava 2in1 (300)
Pietūs:pusė pačios darytos picos(tik padas pirktinis blush2.gif ) (600)
Pavakariai:gefilus varškė(180)
Vakarienė:aerobika thumbup.gif
VakarienėII: darzoviu sriuba (150)+4 blynai (200)
1430kcal
Atsakyti
Dvi dienas paliuosavau,tai dabar jau susiimu blush2.gif

Pusryčiai:indelis grūdėtos varškės (245)
Priešpiečiai:manikiūras ir pedikiūras ax.gif
Pietūs: 104 gr. agurko,146 gr. veršienos kotletų,28 gr.saldainių "senasis Vilnius",3 vafliukai (520)
Pavakariai:16gr. saldainių "senasis Vilnius",46 gr. duonos,154 gr. vitamininių salotų,kriaušė,20 gr. sausainio (465)
Vakarienė:108 gr. veršienos kotletų,140gr. vitamininių salotų,28 gr. bandelės su lašinukais iš Maximos (kaži kiek koliorijų)(350)

VISO:1580
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 09 13, 09:37)
vakarienė: sumuštinis, alus (2x0,5), vytintas kiaul. kumpis (200+420+300) doh.gif
Viso: 2070 kcal  unsure.gif Jūs man pasakykit, kaip tą paskutinę eilutę susitvarkyt?

aš alų per puse mažinčiau ir sumuštinio nevalgyčiau
ax.gif nu bet kiekviena turi savo silpnybių

QUOTE(chocolove @ 2007 09 13, 19:25)
blush2.gif Man būtų smagiau, jei kas nors pasidalintų savo mintimis, kokie yra jūsų mėgstamiausi maistukai, be kurių praktiškai negalit apsieiti? 

aš vieno pastovaus neturiu, bet vis mėgstu ant ko nors užsiciklint - vasara ant jogurto, žiemą ant keptų bulvių (kepu orkaitėje), rudenį ir pavasari ant salotų su žuvim, va žuvi galiu valgyti kasdiena ir dideliais kiekiais, o jei dar ta žuvis lašiša g.gif reik man į Norvegiją važiuoti gyvent
Papildyta:
ai dar pamiršau hihihi.gif turbūt kažkas iš mano protėvių bezdžione buvo nes bananus tai labai mėgstu
Atsakyti
7:25 - varškės sūris su šaukštu medaus, obuoliai (120+65+90)
10:40 - kotletukas, įdarytas morkomis, su trupučiu bulvių košės ir kopūstų salotų (250)
15:10 - ledas "Baltija", salotos (morka, pomidoras, nam. pomidorų padažas) (310+70+65+70)
17:40 - grikių košė (grikiai, pienas, vanduo), pomidoras, obuoliai (200+75+95+150)

Viso: 1560 kcal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(balsė @ 2007 09 14, 20:30)

ai dar pamiršau  hihihi.gif turbūt kažkas iš mano protėvių bezdžione buvo nes bananus tai labai mėgstu

O kas jų nemėgsta ax.gif Visi mes beždžionės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocolove: 14 rugsėjo 2007 - 19:35
QUOTE(chocolove @ 2007 09 13, 18:25)
blush2.gif Man būtų smagiau, jei kas nors pasidalintų savo mintimis, kokie yra jūsų mėgstamiausi maistukai, be kurių praktiškai negalit apsieiti? 

Nebeturiu tokių schmoll.gif Kai išgyvendinau šokoladą ir saldainius iš savo raciono, automatiškai nebeliko tokio produkto, dėl kurio eičiau iš proto...Na, nebent juoda duona yra labai skanu, bet ir tai- nemirčiau, jei kelias dienas jos nesuvalgyčiau rolleyes.gif

Vakar buvo nemažai nesvertos keptos šoninės ir vyno cool.gif

Šiandiena:
Pusryčiai: kava su pienu (25), 3 virti kiaušiniai (240), 40g "rugelio" (85)
Priešpiečiai: 70g pistacijų (450)
Pietūs: keptas kumpis (350), 200g virtų bulvių (170), 150g marinuotų burokėlių (50)
Vakarienė: 300g pomidorų salotų su nat.jogurtu (95), kava su pienu (25)

VISO: 1490 kcal cool.gif
Atsakyti
8:05 - riekelė b. rug. duonos, riekelė j. rug. duonos, v. š. medaus, ledas (75+90+65+165)
10:40 - 2 maži cepelinai su varške, obuoliai (300+90)
13:40 - 1 mažas cepelinas su varške, obuoliai, pomidoras (150+200+60)
16:40 - pusė šok. batonėlio, riekelė j. rug. duonos, obuoliai (150+90+100)

Viso: 1535kcal smile.gif
Atsakyti
labai noreciau, akd ivertintumet mano valgiarasti... 4u.gif as vis paskaitau Jusu... tai galvoju savo viena imesiu... gal galesit pasakyt kas blogai... blush2.gif

pusryciai 06.40: 4saujos (tokios nedideles) kelogsu + 200ml lieso pieno;
priespieciai I 10.40: obuolys;
priespieciai II 13.40 : javainis ~150 kcal;
pietus 16.00 : 125g virtu ryziu (422) su mazu (turbut desertinis, nes mazesnis uz arbatini) sauksteliu margarino (anksciau dejau sviestuka, bet pastebejau, kad margarine maziau kcal) duodu ~ 500 kcal
vakariene 18.30: ledas ~200 kcal;

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
valgiau taip blogai kad net baisu ka rasyt blush2.gif rezultate +1.5kg., todel vel gryztu y normalia mityba ax.gif ir ryt paskelbsiu siandieniny valgerasty rolleyes.gif aisku jei siandien vakare visko nesugadinsiu doh.gif
Atsakyti
Pusryciai: zalia arbata ir activia indelis jogurto
Pietus: viena kepta zuvis, dvi saujos svieziu avieciu
Vakarienes dar nebuvo, bet va suvalgiau 4 saldainius, nes man tos dienos, tai beprotiskai noriu saldumynu, nesusuivaldziau ax.gif
Atsakyti