Įkraunama...
Įkraunama...

Negraži kojų oda

QUOTE(Shanty @ 2010 08 10, 08:14)
Medetku kremas manau tikrai nepakenks, kadangi tiek jos, tiek ramuneles turi priesuzdegiminiu savybiu.
O kempine pas mane tokia gumine, is dvieju pusiu- vienoj pusej stambesni rutuliukai, kitoj pusej- toks smulkus "eziukas" kaip adateles. Na sunku nupasakoti. As pati ja neseniai pradejau naudoti,ir saziningai trindama tuo smulkiu "eziuku" tikrai isjudinu iaugusius plaukelius( pylingas man nuo to nelabai padedavo, arba reiktu pylinguoti kasdien  verysad.gif
Ideciau foto, bet nepavyksta man kazkaip  doh.gif .Nesuprantu niekaip kokia cia nuoroda ikelti nuotraukos...

o kur tokią būtų galima rasti? kokia nors Droge? bigsmile.gif

dėl foto įkėlimo į až brūkštelėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 10, 10:14)
O kempine pas mane tokia gumine, is dvieju pusiu- vienoj pusej stambesni rutuliukai, kitoj pusej- toks smulkus "eziukas" kaip adateles. Na sunku nupasakoti. As pati ja neseniai pradejau naudoti,ir saziningai trindama tuo smulkiu "eziuku" tikrai isjudinu iaugusius plaukelius( pylingas man nuo to nelabai padedavo, arba reiktu pylinguoti kasdien  verysad.gif
Ideciau foto, bet nepavyksta man kazkaip  doh.gif .Nesuprantu niekaip kokia cia nuoroda ikelti nuotraukos...

Gal tokią turit galvoje?
user posted image
Atsakyti
Sveikos, turiu ir aš šią bėdą verysad.gif Pasidepiliavau vašku porą mėnesių, o pasekmes dabar jau kokį pusę metų gydausi verysad.gif
Na, dabar atrodo, kad jau pagaliau atradau nors kiek padedančias priemones, tai noriu pasidalint ir su jumis. Pirma -- cinko tepalas. Jis toks kaip kremas, parduoda vaistinėj. Antra -- šaltalankių aliejus. Jį irgi pirkau vaistinėj, jis atseit skirtas gėrimui, tačiau aš tepuosi kojeles su juo. Žodžiu naudoju abi priemones ir oda tikrai gražėja tiesiog dienomis thumbup.gif Na net nežinau, kuri priemonė labiau padeda, nes abi naudoju ax.gif
Atsakyti
Man įauginėdavo pačioje epiliavimo pradžioje ir susidarydavo spuogeliukai, dabar jau tokių dalykų kaip ir nepasitaiko arba labai labai retai thumbup.gif ( dažniau būna ant kelių..)

dėl gan stipraus pilingavo pritariu- tai padeda mirksiukas.gif o štai dėl kempinės tai įdomu, tik kur ją rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 08 10, 10:28)
Gal tokią turit galvoje?
user posted image

Va va, butent tokia kempine. Nezinau, iauginejima man ji smarkiai sumazina...tik reikia nepatingeti daznai pabruzinti, ir nepraziopsoti kada plaukeliai pradeda ataugti ax.gif
Tik vat is kur ja nusipirkti LT tai nezinau, man is Baltarusijos parveze draugai.
Papildyta:
QUOTE(krissst @ 2010 08 10, 10:29)
Sveikos, turiu ir aš šią bėdą  verysad.gif Pasidepiliavau vašku porą mėnesių, o pasekmes dabar jau kokį pusę metų gydausi  verysad.gif
Na, dabar atrodo, kad jau pagaliau atradau nors kiek padedančias priemones, tai noriu pasidalint ir su jumis. Pirma -- cinko tepalas. Jis toks kaip kremas, parduoda vaistinėj. Antra -- šaltalankių aliejus. Jį irgi pirkau vaistinėj, jis atseit skirtas gėrimui, tačiau aš tepuosi kojeles su juo. Žodžiu naudoju abi priemones ir oda tikrai gražėja tiesiog dienomis  thumbup.gif Na net nežinau, kuri priemonė labiau padeda, nes abi naudoju  ax.gif

O tas cinko tepalas taip ir vadinasi? gal gali parasyt kokios kainos abieju priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 10, 14:04)
Va va, butent tokia kempine. Nezinau, iauginejima man ji smarkiai sumazina...tik reikia nepatingeti daznai pabruzinti, ir nepraziopsoti kada plaukeliai pradeda ataugti  ax.gif
Tik vat is kur ja nusipirkti LT tai nezinau, man is Baltarusijos parveze draugai.

Yra čia
http://lt.oriflame.c...;prodCode=12710
Manau, kad kokiam Droge turėtų būti kažkas panašaus ir už mažesnę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 10, 12:04)
O tas cinko tepalas taip ir vadinasi? gal gali parasyt kokios kainos abieju priemoniu?

radau www.vaistai.lt

Cinko tepalas 10 % 30g ~ 11 lt
Cinko oksido tepalas 30 g ~ 13 - 15 lt

Šaltalankių aliejus Altajaus 50ml ~ 35 lt už arba ~ 61 lt už 100 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 09, 10:08)
Labai lauksim atsiliepimų ir rezultatų. O gal galite parašyti koks prekės numeris? Mano kaip tik baigėsi - galvoju kokį pirkti ir gal juo susigundysiu  g.gif

Prekes numerio nezinau,čia yra ant tos tutelės parašyta 1602,tai gal šitas blush2.gif biggrin.gif Pavadinima galiu pasakyti : AFTER DEPILATION GEL ten su juodu pliusiuku nupiešta ir parašyta EXPERT PHARMA smile.gif Na man losjonas padeda kojos gražesnės ir tos dėmelės ne tokios ryškios, nežinau čia kaip kam turėtų suveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 08 10, 12:37)
radau www.vaistai.lt

Cinko tepalas 10 % 30g ~ 11 lt
Cinko oksido tepalas  30 g  ~ 13 - 15 lt

Šaltalankių aliejus Altajaus 50ml  ~ 35 lt už arba ~ 61 lt už 100 ml  mirksiukas.gif

Dabar jau tiksliai neatsimenu, bet tikrai panasiai mokejau. Taip, ir pas mane cinko oksido tepalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatjs @ 2010 08 10, 21:55)
Prekes numerio nezinau,čia yra ant tos tutelės parašyta 1602,tai gal šitas blush2.gif  biggrin.gif  Pavadinima galiu pasakyti : AFTER DEPILATION GEL ten su juodu pliusiuku nupiešta ir parašyta EXPERT PHARMA smile.gif Na man losjonas padeda kojos gražesnės ir tos dėmelės ne tokios ryškios, nežinau čia kaip kam turėtų suveikti ax.gif

Ačiū. Taip tai tas prekės numeris mirksiukas.gif Reikės tada su kitų užsakymu ir šio užsisakyti, ką gali žinoti gal ir man padės.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 12, 10:57)
Ačiū. Taip tai tas prekės numeris  mirksiukas.gif Reikės tada su kitų užsakymu ir šio užsisakyti, ką gali žinoti gal ir man padės.

Nera uz ka mirksiukas.gif kai gausi preke ir isbandysi ir tu pranesk ar suveike smile.gif
Atsakyti
nzinau kaip jums bet man labiau patinka naturalesnės priemonės, pvz pylingui naudoju kavos tirščius, puikiai nušveičia ir kvepia kava bigsmile.gif turėjau problemėle su išsausėjusia kojų oda ir kulnais, daug ką išbandžiau bet db jau kuris laikas naudoju tikraji monoi aliejų thumbup.gif kaip žinia šis aliejus pasižymi ne tik matinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis, bet ir dėl unikalios savo sudėties turi anticeptinių savybių, kas turi bėdų dėl atsirandančių spuogelių, ryškėjančių kraujagyslių ant šlaunų, strijų profilaktikai, kas turi problemų dėl odos sausėjimo smile.gif būtų įdomu sužinot kam dar tekę išbandyti šį aliejų? ir kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti