Įkraunama...
Įkraunama...

Negraži kojų oda

o aš dar kai ką patarčiau: vos tik atvėsus orams po kelnėmis, džinsais visuomet nešiokite pėdkelnes. Kai šalta kojoms- plaukeliai pasišiaušia, pradeda trintis į medžiagą, oda susierzina. Nėra nieko šlykščiau kai dar ta oda nuo tų džinsų pamėlsta.
Pati galiu pasigirt- kad tai padeda- šlaunų oda lygutėlė
Atsakyti
QUOTE(krissst @ 2010 08 10, 10:29)
Pirma -- cinko tepalas.

Atsargiau, mergaitės, su cinko tepalu, jis labai sausina odą ir taip pat skatina plaukų augimą. Kažkada jį naudojau, bėrimai pradėjo nykti, bet plaukų ryškiai padaugėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 20, 12:05)
o aš tai labai krištiška pabūsiu...
Et, moterys, jei jūs tik žinotumėt, kaip pasiekaimi tie maksimalūs pelnai..mano draugai/pažįstami platina kosmetikas, maisto papildus, rūbais prekiauja..tai žinodami, kad esu supermamos senbuvė - visgi 6 m jau..tai tiesiog už pinigus siūlo parašinet susižavėjusių komentarų koks geras vienas ar kitas produktas - tai labai padidina pardavimų skaičių.

Na jau ir nepasykstejot kritikos naujokams... Aisku, sutinku, pasitaiko ir tokiu variantu... Bet prisiminus visus savuosius, kaip naujokes, pasisakymus, pati sau pradejau atrodyt, kaip "nupirkta nesaziningu prekybininku agente"... Matyt, ir maniskiai pasisakymai labai jau reklamiskai kazkam galejo pasirodyt... Jau keleta metu skaitineju visus jusu, moteriskes, pasisakymus, taip sakant, inkognito, bet kai nusprendziau ir as pagaliau pasisakyt, sistema paprase uzsiregistruot. Taip ir gaunasi, kad tie naujokai kazka a la "reklamuoja", ikisdami savo trigrasi tai sen, tai ten... . Na noriu as su zmonem savo patirtim pasidalint, parekomenduot tikrai gera paslauga ar produkta, taigi, per televizija kasdien mus mulkina, visokius shudukus isiulyneja, ir nieko, nesiskundziam... Kiekvienas pats sau tegul atrinkineja, kuom tiki, kuom ne...

Tai va, toks lyriskas nukrypimas smile.gif O jei del sios temos, tai zinokit, as tuos iauguosius plaukelius labai labai atsargiai stengiuosi iskrapstyt ir israut reifsederiu. (Ar dar prisimenat toki dalyka kanceliarini is sovietiniu laiku? smile.gif ) Pylingui naudoju kava + alyvuogiu alieju ( super aciu visoms uz si patarima, tikrai geriau padeda, nei tiesiog nugerta kava) bei isigyjau abidvi jusu pasiulytas kempines: ir ta nexcare, ir ta gumine dygliuotaja is Drpgo, ir visas sias proceduras kaitalioju savaites begyje (na, aisku, ne kasdien). Zinokit situacija pagerejo.
O dabar ir vel biskutukas "reklamos" smile.gif Nuo tu iauginejimu, manau, tikrai padetu elektroepiliacija. Darausi ja Vilniuj, Gydomosios kosmetologijos centre Jogailos gatvej, tiesa, tik veidui, kol kas, nes vis pinigeliu kojoms pagailiu, bet veido palukelius tai super pasalina, jie darosi plonesni, ju su laiku mazeja, kiek zinau, pas ta moteriske, "epiliatore", ateina ir nusivylusios lazeriais bei fotoepiliacija, sako, tikrai daug veiksmingesnis budas salint plaukus. Ta tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2010 10 16, 14:02)
elektroepiliacija. Darausi ja Vilniuj, Gydomosios kosmetologijos centre Jogailos gatvej, tiesa, tik veidui, kol kas, nes vis pinigeliu kojoms pagailiu, bet veido palukelius tai super pasalina, jie darosi plonesni, ju su laiku mazeja, kiek zinau, pas ta moteriske, "epiliatore", ateina ir nusivylusios lazeriais bei fotoepiliacija, sako, tikrai daug veiksmingesnis budas salint plaukus. Ta tiek smile.gif

Kiek ten kainuoja veidui procedura? Galvoju, gal verta pakentet del grozio. g.gif Turiu ir fotoepiliatoriu, bet ant veido vis neisdristu jo naudot, nes skust pries tai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 10 19, 11:00)
Kiek ten kainuoja veidui procedura? Galvoju, gal verta pakentet del grozio.  g.gif  Turiu ir fotoepiliatoriu, bet ant veido vis neisdristu jo naudot, nes skust pries tai reikia  doh.gif

Siaip veidui gaunasi pakankamai nebrangiai... Nors aisku mes cia pakrypom visai kita tema, bet veidui NIEKAM NIEKADA nesiulyciau jokiu kitokiu depiliacijos priemoniu naudot, tik elektra. Kainuoja 25 lt uz viena seansa (trunka kokias 20 minuciu, bet pasalina viska per ta laika, ir usus, ir nuo smakro, ir nuo skruostu ta bjauruju puka), pakankamai nebrangu, vaikstau koki karta per menesi ar pusantro. Kadangi kojom nesu bandzius, tai tiksliai nezinau, kas ir kaip, bet sako, tie tamsus plaukeliai zymiai greiciau nuo elektros ilgam laukui pranyksta, tai pusvalandis kainuoja 50 litu. Pasidomekit, kas turit nuolatiniu problemu su depiliacija, iauginejanciais plaukeliais bei nuolatinais sudirgimais. Gal tikrai butu nebloga iseitis smile.gif
Papildyta:
Ir labai prasau, jokiu skutimu veido srityje!!!! Vika, manau, tikrai vertetu veidukui pabandyt ta procedura... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2010 10 23, 10:06)
Vika, manau, tikrai vertetu veidukui pabandyt ta procedura... smile.gif

Skaičiau, kad tai labai skausmingas būdas, juk ten duria su adata į šaknį. Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 25, 10:23)
Skaičiau, kad tai labai skausmingas būdas, juk ten duria su adata į šaknį. Kaip jums?

Sveikute 4u.gif
Galima turbūt paprašyti, kad užšaldytų (pvz. Lidokaino purškalu) prieš procedūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2010 10 25, 11:01)
Sveikute  4u.gif
Galima turbūt paprašyti, kad užšaldytų (pvz. Lidokaino purškalu) prieš procedūrą  smile.gif

O, sveika 4u.gif
Gal reiktų pasvarstyti apie šį būdą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 25, 12:25)
O, sveika  4u.gif
Gal reiktų pasvarstyti apie šį būdą smile.gif

Aš veidą irgi noriu pabandyti. Gal kartu užsirašom, bus drąsiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2010 10 27, 11:12)
Aš veidą irgi noriu pabandyti. Gal kartu užsirašom, bus drąsiau?  blush2.gif

O turit kontaktus? Jeigu tokios kainos, kaip nurodė mamulioka, tai gal reiktų smile.gif

Mamulioka, o po procedūrų nelieka jokių paraudimų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 27, 12:15)
O turit kontaktus? Jeigu tokios kainos, kaip nurodė mamulioka, tai gal reiktų smile.gif

Mamulioka, o po procedūrų nelieka jokių paraudimų?  ax.gif

Aš kitą savaitę eisiu į tą kliniką karpas šalinti, sužinosiu viską dėl elektroepiliacijos ir parašysiu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2010 10 27, 13:25)
Aš kitą savaitę eisiu į tą kliniką karpas šalinti, sužinosiu viską dėl elektroepiliacijos ir parašysiu Jums  4u.gif

Oi, kaip puiku thumbup.gif ačiū labai, lauksiu žinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti