Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE(Tuoj @ 2008 01 12, 22:52)
klausimas dėl adaptacijos labai platus. Ar skaitei šį forumą? Paskaityk Vasarės postus apie prisileidimą, labai naudinga.

Labai noreciaus paskaityti, bet man nepavyksta atidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 13 sausio 2008 - 11:42
bandau įkelti dar kart kitas forumas
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 01 13, 10:43)
Tai "atranka" ir yra Dievo "darbas". O "normali gyvenanti moteris" gali pasirupinti kontracepcija. As irgi daugiau nediskutuosiu sia tema.


tokia deja statistika-
ne visos gali...ir NET ne visos apie tai zino.
Atsakyti
Matyt su internetu kažaks buvo nes šiandien gavau abudu pareiškimus , labai dėkui.
Atsakyti
Laba diena! Noreciau ir as pasisakyti siame skyrelyje. Visu pirma gerbiu ir lenkiu galva pries visus kas turejot stiprybes isivaikinti vaikucius 4u.gif Mums patiems su vyru nelabai sekasi susilaukti biologiniu vaiku, todel man vis dazniau kyla mintys apie isivaikinima...Juk tiek pasaulyje yra mazu sirdeliu, kurios laukia nauju namu, tevu ir meiles...Zinau, kad pradzioje turbut buna labai sunku, bet manau viskas priklauso nuo auklejimo ir tarpusavio supratimo. Tikrai nenoriu, kad vaikutis liktu skolingas mums, tai mes jam butumem skolingi uz tai, kad suteike gyvenime vilties ir pazinimo ka tai reiskia buti tevais! Todel linkiu visiems stiprybes ir daugiau tokiu zingsniu!!! 4u.gif
Atsakyti
As vis ir pagalvoju, kad kai turesiu savo seima, joje atsiras vieta ir vaikuciui neturinciam teveliu. As pati turiu 2 pusseseres ir 1 pusbroli, kurie taip atkeliavo i musu gimine ir labai del to dziaugiuosi. Niekada net nebuvau pagalvojus, kad jie kitokie nei kiti pusbroliai ar pusseseres ar kad ju galetu nebuti.
Mano teta su vyru pragyveno 11 metu ir niekaip negalejo susilaukti savu vaiku, nors gydytojai sake, kad jie sveiki ir tam nera jokiu kliuciu. Ir kai jau prarado betkokia vilti, jie isivaikino 8 metu mergaite. Prisimenu kai pirma karta ja pamaciau, ji buvo labiau panasi i issigandusi laukini zveriuka, nei i vaika. Prie naujos seimos iprato gal per kokius 1,5 metu. Is pradziu su ja bendrauti buvo labai sunku, bet dabar nuostabi panele isaugo. Po isivaikinimo praejus nepilniems metams mano teta suzinojo, kad ji laukiasi dvynuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2008 05 06, 22:40)
As vis ir pagalvoju, kad kai turesiu savo seima, joje atsiras vieta ir vaikuciui neturinciam teveliu. As pati turiu 2 pusseseres ir 1 pusbroli, kurie taip atkeliavo i musu gimine ir labai del to dziaugiuosi. Niekada net nebuvau pagalvojus, kad jie kitokie nei kiti pusbroliai ar pusseseres ar kad ju galetu nebuti.
Mano teta su vyru pragyveno 11 metu ir niekaip negalejo susilaukti savu vaiku, nors gydytojai sake, kad jie sveiki ir tam nera jokiu kliuciu. Ir kai jau prarado betkokia vilti, jie isivaikino 8 metu mergaite. Prisimenu kai pirma karta ja pamaciau, ji buvo labiau panasi i issigandusi laukini zveriuka, nei i vaika. Prie naujos seimos iprato gal per kokius 1,5 metu. Is pradziu su ja bendrauti buvo labai sunku, bet dabar nuostabi panele isaugo. Po isivaikinimo praejus nepilniems metams mano teta suzinojo, kad ji laukiasi dvynuku  bigsmile.gif

Dazniausiai taip nutinka.
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2008 05 06, 21:40)
Po isivaikinimo praejus nepilniems metams mano teta suzinojo, kad ji laukiasi dvynuku  bigsmile.gif

Beveik kaip man, tik atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 01 12, 21:57)
O mokiau visko, kaip pasitikti mamyte kai ateina, kaip apsikabinti ir t.t. Visko mokiau, viska rodziau ir bemiegiu naktu buvo. Rezultatas yra.
Svarbiausia buk salia, apkabink, net jeigu ir blogai daro. Nepamirsk sakyti, kad blogai daro, taip pat reikia ir girti.  Nelengva oi kaip nelengva buvo. Bet tai jau praeitis.  Svarbiausia yra rezultatas.

wub.gif cray.gif kaip graudu skaityti. didelis respect'as įsivaikinusiems tėvams... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 05 16, 21:53)
wub.gif  cray.gif kaip graudu skaityti. didelis respect'as įsivaikinusiems tėvams...  4u.gif

Nera ir negali buti cia jokio respext'o. Ne is gailescio auginu. Tai sakau tik uz save.

Praeita savaite tvarkeme namus ir dejome i maisus jau mums nebereikalingus drabuzius. Su mazyle kalbejome, kad reikes kam nors atiduoti. Po darbo nuejau pasiimiau mazyle ir eidamos kalbame, kad nesime drabuzelius kitiems vaikams, nes jau ji isaugo ir mazi pasidare. O mano mazyle ir sako "ir mane atiduosi vaikams"? Ir akyse pasirode asaros. As vos is ranku jos neismeciau, kai taip pasake.
Atrodo kalbejome daugybe kartu, bet baime buti paliktai vel dar ilgai isliks joje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 17 gegužės 2008 - 13:10
Na galiu papasakoti naujienas ir apie savo mergytę , dieną kai būna tėvelis mama kaip ir nelabai reikalingas asmuo bet jei tik kalba eina apie ėjimą miegoti tai ji iki isterijos daeina jei tėtis prie jos prisiliečia . Vaizdelis toks ji pas mane ant rankų ir tiesia rankas pas tėtis atsidūrus pas tėtuką ji supranta kad tėtis ją neša miegoti tai pasigirsta baisus verksmas na o naktį vyras net įeiti į vaiko kambarį bijo naktį prisileidžia tik mane ir baisiausia isterija pas tėti pas mamą praeina per akimirksnį ir vaikas net nebando verkti kai atsiduria pas mane.
Bet tada jei naktį aš jai tokia reikalinga kodėl ji taip dieną limpa prie tėtuko niekaip nesuprantu kas dedasi..
Atsakyti
Ak, gal kada nors kokie nors vyrai nakti ja skriaude, ar issigando ko
Atsakyti