Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE(sauluciukas @ 2008 05 28, 09:07)
Ak, gal kada nors kokie nors vyrai nakti ja skriaude, ar issigando ko

Mano biologinis mažylis (tokio pat amžiaus) irgi panašiai elgiasi, jo niekas nėra skriaudęs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 05 28, 10:49)
Mano biologinis mažylis (tokio pat amžiaus) irgi panašiai elgiasi, jo niekas nėra skriaudęs schmoll.gif


Maniškis jau gerokai vyresnis, ale vis dar panašiai elgiasi, tik dabar isterikuot nereikia, pasakyti moka smile.gif Tėtis - žaidimams ir kalboms, mama - miegui (na, išskyrus jei manęs nėra namie, bet jei esu, tai su vyru niekada neina, mane tempiasi). O aš nekreipiu dėmesio, jei reikia vaikui, tai man nesunku smile.gif Nors kai toks mažas buvo, tai problematiška būdavo, jei man kur išeit reikdavo. ale nieko, iš to išaugo smile.gif
Atsakyti
Zuika, mano biologiniai visi tik su manim miegot ėjo, tete tik žaidimams, kaip ir Hmmm...sakė smile.gif
Atsakyti
Na kadangi ji iš gimdymo namų tiesei į kūdikių namus išvažiavo tai smurto nėra patyrusi vadinasi kaip ir sakėte tėtis asocijuojasi su žaidimais o mama tai jau rimtesnis reikalas....
Atsakyti

oj kiek daugvaikų neina miegoti be mamos ir jau visai dideliam amžiui, o būna ir paauglystėj nerimauja, laukia. Viskas čia labai normalu.
Atsakyti
Gerai kad yra šitas puslapis nes kitaip prisigalvočiau visokių nesamonių ior nežinočiau ką daryti g.gif bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 05 28, 20:44)
Gerai kad yra šitas puslapis nes kitaip prisigalvočiau visokių nesamonių ior nežinočiau ką daryti  g.gif  bigsmile.gif  doh.gif

Nu cia dabar juk esam nuostbiausios mamos pasaulyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškė mane ir mano vyrą galutinai pasiisavino , nueinu aš pas draugę ir kadangi pas ją mergytė 7 mėnesių o maniškė buvo labai kažkuo užsėmusi paėmiau aš draugės mergytę ant rankų , kad Jūs žinotumėte kokią pavydo sceną aš išvydau. mano mergytė metė visus svarbius savo darbus ir atbėgo gelbėti padėties . Tai paskui kai padėjau draugės mergytę ji vis kreivai žiūrėjo į "mamos grobikę" ir vis pasino kad aš prie jos neičiau.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 05 28, 21:44)
Gerai kad yra šitas puslapis nes kitaip prisigalvočiau visokių nesamonių ior nežinočiau ką daryti  g.gif  bigsmile.gif  doh.gif


Gerai, kad esi tu, Zaika 4u.gif
Atsakyti
Na maniškė jau taip pripratoprie mūsų kad jau nebesileidžia mažai pažystamiems žmoniems net prisiliesti, šiandien kaimynė bandė prieiti tai mergytė iškarto grėsmingai pradėjo šaukti, teko raminti vis sakiau kad prie jos niekas neslies.
O dabar blogoji to reiškinio pusė, kai kur nors reikia išeiti ir palikti kurei nors močiutei tai mergaitė šaukia tol kol aš pro duris neišeinu, bet kai grįžtu doh.gif doh.gif doh.gif kogero atsiėmu dvigubai vaikas nervuojasi nerimauja nežino ko nori o vakare kai paguldau tai vis striksi iš miegų ir tikrina ar mama nedingo (priminsiu kad mes miegame atskirai nes mergytė labai jautri triukšmui).
labai guvi tikras gyvas sidabras bet ant keliū nesėdi nors tu ką ,ant kelių sutinka būti per reklamą ir kai migdau, bandžiau palaikyti prieš jos norą tai vos ne isterija ištiko.
Šeip labai miela vis bučonukus dalija bet kai nori būti paglostyta ar pamyluota ateina ir padeda galvą ant lovos o ne man ant kelių. Gal aš ir perdaug noriu bet aš tikrai labai norėčiau ją daugiau pamyluoti bet jai to reikia mažiau nei man, nežinau gal pasikeis o gal taip ir bus.
Papildyta:
Dar dažnai kai aš ją noriu pamyluoti ji mane su rankutėmis stumia, tada aš ją imu mkutalioti ir bkartu myluoti bučiuoti nes kitaip ji dažniausei stums nuo savęs miegoti kartu su mumis nemiega ir tai supranta kaip žaidimą jei paguldai ir laikai ji iosterikuoja. na nežinau kelia man tai nerimą ir viskas tik nežinau ką daryti, o gal aš ir vėl prisigalvojau .
Atsakyti
Dziugios naujienos kad kitu nelabai prisileidzia. Taciau del prisiglaudymo, as manyciau, kad mergyte nelabai supranta. Bet velgi, juk kiekvienas vaikutis nori buti pamyluotas. O gal tiesiog mazyle nelabai supranta, kad tu ja nori pamyluoti.
Saviske as mokiau visko, kaip pasitikti, kaip buciuotis, kaip... ir t.t. As negaliu tvirtinti, kad ji sito nemokejo. Gal tiesiog jai buvo nedrasu ir as pirma zengiau. Taciau buvo kita puse, mergyte yra labai atsargi ir jautri, bet labai miela. Dabar nera jokiu problemu su ja. Buciuojames, myluojames, nors kai reikia praustis vis dar verkia. O ir siaip verkia, net nesuprasi kodel. Todel kai pradeda verkti mes apsikabiname. Vat sito jai labai reikia. Apsikabiname ir ji apsiramina.
Taciau tarp musu mergaiciu yra metu skirtumas. Taigi gal pabandyk zaizdama kaip nors ja pasisodinti ant keliu, tarkime trumpam, sekundelei, dviem, ir nukelk ja nuo keliu. Kai ji padeda galvyte ant lovos ir tu salia padek. Na tiesiog as nezinau kaip dar patarti. Tiesiog gaudyk kiekviena jos judesi, zvilgsni, gal ji nori, bet tiesiog nedrista ar bijo.
Parasyk kaip sekasi.
Atsakyti
Zuika, ir mano vaikas lygiai taip pat elgiasi, toks amžius, matyt ax.gif
Atsakyti