Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

nu vsio..nebegaliuuuu..i pabaiga darbo sunervino sefas taip kad ejau namo visa laika bambejau ir kuriau kalba kuria isresiu jei dar karta uzsimins apie ta pati gun_bandana.gif bash.gif bash.gif
paprase surasti isakyma...suradau,tai iseinant is darbo isreze- Maciau kaip siandien isakymus radai blink.gif ...bl.... bash.gif surasiu bet koki bet kada,bet iki manes ten palikto meslo kruvos netvarkysiu..eina na..jis ir visa jo kompanija...

vsio.. sleep.gif

ir dar nervuoja kad mamos atveda i darzeli vaikus su slogom iki keliu ir temperaturom mad.gif frusty.gif

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 09 06, 17:57)
nu vsio..nebegaliuuuu..i pabaiga darbo sunervino sefas taip kad ejau namo visa laika bambejau ir kuriau kalba kuria isresiu jei dar karta uzsimins apie ta pati  gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif
paprase surasti isakyma...suradau,tai iseinant is darbo isreze- Maciau kaip siandien isakymus radai blink.gif ...bl.... bash.gif surasiu bet koki bet kada,bet iki manes ten palikto meslo kruvos netvarkysiu..eina na..jis ir visa jo kompanija...

Nekeista...sekretorė visada pyksta ant savo Šefo...kokie bebūtų ten jų santykiai...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 09 06, 17:28)
Nekeista...sekretorė visada pyksta ant savo Šefo...kokie bebūtų ten jų santykiai...

nevisada tongue.gif as labai pakanti viskam..ir SAVO darba atlieku..o uz kitu aplaiduma nezadu atsakyt bash.gif irgi man..surado lygint ka beee.gif

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 09 06, 17:57)

ir dar nervuoja kad mamos atveda i darzeli vaikus su slogom iki keliu ir temperaturom mad.gif  frusty.gif

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  aggressive.gif

lotuliukas.gif
Gerai tu cia pavarei thumbup.gif
Issiliejai?
O kaip tau mamos, kur savo lelius vezime i PC atsiveza? Yr tokia tema. Ten visa diena visi pjovesi. Galejai issilieti 4u.gif Sefas but likes sveikas, daba jauciu be barzdos ir usu namo isejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 06, 17:44)
lotuliukas.gif
Gerai tu cia pavarei  thumbup.gif
Issiliejai?
O kaip tau mamos, kur savo lelius vezime i PC atsiveza? Yr tokia tema. Ten visa diena visi pjovesi. Galejai issilieti  4u.gif Sefas but likes sveikas, daba jauciu be barzdos ir usu namo isejo  lotuliukas.gif

nea,vezimeliai man nemaiso schmoll.gif tegu nors paradu jie vaziuoja..a va kai atvedi sveika savo ir turi palikt tarp triju kosinciu ir su temperatura..o paskui po triju dienu ir savaja gydyt pradet..tai zinai bash.gif ...

a sefas neturi usu ir barzdos..ir aplamai nieko neturi...ir neidomu man..ir as ryt isvis nedirbsiu lithuania.gif

(nervai praejo) rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 09 06, 18:54)
ir as ryt isvis nedirbsiu lithuania.gif

(nervai praejo) rolleyes.gif ...

Ryt vasario 16-ta? Sventine diena? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 06, 19:09)
Ryt vasario 16-ta? Sventine diena?  cool.gif

net i kalendoriu dirstelejau lotuliukas.gif bigsmile.gif
nee..ryt penktadienis...ir siaip abidna..nu gerai iki 4 padirbsiu 4u.gif
Atsakyti
Mane nervina, kad mane supa vieni idiotai, savanaudžiai, egoistai ir asilai.
Nejau nebėra nesugadintų gyvenimo žmonių? Nekenčiu materializmo.
Atsakyti
Mane nervina tai, kad tevas mano su manim elgiasi kaip su 13kos, nors man 27; nervina tai, kad jis kisasi i mano vaiko auklejima ir prikaisioja, kokia as bloga motina; nervina, kad neisgaliu nusipirkti savo buto; nervina, kad vaikas vis dar nemiega, o sneka sneka sneka ir niekaip nenutyla, o snekedamas dar ne vienas neuzmigo... ir as pati save nervinu. taskas.
Atsakyti
Nervina, kad nuo lapkričio neturiu ir neturėjau ne tik kad atostogų, bet ir savaitgalių dėl darbo krūvio. Nervina, kad iš esmės pati dėl to kalta, per daug prisiėmiau, ir net apkaltint nėra ką. Nervina, kad darbą padarai, o atlygio sulauki tik už pusmečio doh.gif Nervina, kad niekad tiksliai nežinai, kada tą atlygį gausi, bet paprastai gauni tada, kai visi sezono išsipardavimai baigiasi ir atsiranda naujos kolekcijos verysad.gif
Nervina, kad dabar, užuot ėjus miegoti kaip normalūs žmonės, turėsiu vėl sėsti prie darbo... Nervina, kad atostogų ir savaitgalių nenusimato iki pat balandžio blink.gif
P. S. Nu bent tema gera 4u.gif
Atsakyti
mama šian visą dieną nervina, nebegaliu, atrodo galėčiau į sieną įmūryt doh.gif
Atsakyti
mane nervina kad aš tik vieną dieną ištvėriau su breketais ir dar liko koks 200 dienų! swoon.gif
Atsakyti