Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 12, 14:19)
Ir dar nervina aplink besisukantis Patenkintų Sutuoktinių Pasaulis, kuriame Vieniši žmonės supratimo ne per daugiausiai susilaukia  blink.gif  doh.gif

O kokio supratimo reikia?
Atsakyti
Nervina toks klausimas, nes į jį atsakant reikėtų visą pusdienį rašyti lotuliukas.gif
Brigitoje Jones jau aprašyta, kam man dar vargintis irnesakyk.gif
Atsakyti
Mane žiauriai nervina mamo žiopla anyta!!! schmoll.gif mane nervina jos bukumas, jos primytivumas, atsilikimas nuo gyvenimo, visiškas nemokėjimas bendrauti su žmonėmis ir apskritai - jos buvimas blink.gif jei ji prasižioja, pasako vien tik nesąmones doh.gif žiauru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 09 12, 21:26)
Mane žiauriai nervina mamo žiopla anyta!!! schmoll.gif mane nervina jos bukumas, jos primytivumas, atsilikimas nuo gyvenimo, visiškas nemokėjimas bendrauti su žmonėmis ir apskritai - jos buvimas blink.gif jei ji prasižioja, pasako vien tik nesąmones doh.gif žiauru unsure.gif

Atsimink auksinę taisyklę - VISOS ANYTOS YRA ŽIOPLOS, KVAILOS .. visokios ..okios... mirksiukas.gif
Atsakyti
o mane turbut kasdien kas nors taip is kantrybes isveda, kad vaikstau visa uzsiraukus, ant visu bambu, tada su visais susipykstu rolleyes.gif ir tik tada nuotaika pagereja, kai visiems kitiems sugadinta buna.. hihihi.gif
Atsakyti
Mane žiauriai nervavo praėjusi diena doh.gif Ir nervavo jos pabaiga doh.gif Ir dar nervavo visokie lopai doh.gif Ir apskritai nervavo nu blink.gif Juk suprantat, ane? lotuliukas.gif
Tikiuosi tokių dienų daugiau nebepasikartos doh.gif doh.gif doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Nervina, kad visi aplink laimingi, porom, porom, o tu toks vienas ir atrodo niekam nereikalingas verysad.gif
Atsakyti
Mane nervina vėluojančios klientės...
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 09 12, 22:26)

O vyras nenervina?...sakoma obuolys nuo obels netoli rieda...turėtų būt irgi visiškas žioplys...į motiną...neužkliūna šiandie?...na viskas prieš akis...o tamstos tėvai kaip?...ne šizofrenikai kokie?...ne ubagai?...o tai sako,obuolys nuo obels....
Atsakyti
Ne nu jeigu neišsiliesiu, tai gresia dar koks nors cunamis doh.gif Bet jau ne prie Karibų, o čia Llietuvoje lotuliukas.gif

Nu susinervinau nu doh.gif O todėl, kad nervinavina vyriškosios giminės atstovai ir tiek bash.gif

Nu nėra jiems nieko šventa... Nėra... doh.gif doh.gif doh.gif

Man jau netoli iki vienuolyno lotuliukas.gif
Atsakyti
susinervinau, kad rusai laimėjo pirmus du kėlinius bash.gif: gun_rifle.gif
Atsakyti
susinervinau skaitydama sita tema mastau.gif fui, kiek cia blogu emociju schmoll.gif
Atsakyti