Nervina, kad taip greit vasara pralėkė
Nervina, kad vyresnioji dukra mokosi antroje pamainoje, o kadangi jaunesniajai pamokos nuo ryto - sunkiai randu ramią valandėlę susikaupti
Nervina, kad sūnaus negaliu vesti į darželį, kuris yra prie pat namų, nes ten mėnesio kaina 790 litukų
Nervina, kad šįryt vežant ketvirtą savo vaikelį pas gydytoją, jo visas pusryčių turinys atsidūrė ant drabužių ir mašinos sėdynės
Kadangi nebuvo laiko grįžt namo, bandžiau taisyt padėtį drėgnom servetėlėm..Psichologei, pas kurią vykom, matyt, vis dėlto nelabai patiko nuo mūsų sklindantis kvapelis, nes laikė labai trumpai ir sutarėm dėl kito susitikimo
Nervina, kad ryt draugo gimtadienis, o aš bandau atkalbėti vyrą, nes ir į vakarėlį eit neturiu nė menkiausio noro
Vienintelis dalykas NENERVINA - tai, kad ryt šeštadienis ir, kas beatsitiktų, be dešimtos valandos nesiruošiu kojos iškelti iš lovos
nervina, kad nejaučiu maisto skonio, nes sloga prasidėjo
Mane nervina,kad ir vel susipykau su vyru.jis ant manes siunta del to kad as ji tipo pasiunciau na...(nors jam tik pasigirdo),as ant jo pykstu nes neskiria man laiko,manes nebenori,ir mano kad per mazai laiko draugavo su buvusiom kad suzinotu ar as ji myliu labiau nei jos.
verkt norisi,bet pagaliau noriu ismokti buti stipria.bet per sunku
bet vistiek ji myliu.
sunku taip gyventi kai kas antra diena pykstiesi,o esi susituokus vos pusantro menesio
noriu rytoj paskirti diena sau,nusipirkti ka nors grazaus,bet baisu kad teks gailetis del isleistu pinigeliu.
argi sunku suprasti vyrui,kad man tereikia kad jis mane be galo myletu,globotu kaip vaika,ir retkarciais nuveiktume ka nors kartu
Nervina, kad man akis nuo kompo skauda...
Mane nervina ruduo. Nekenčiu šalto oro.
viskas nervuoja.. pradedant siuo suknystu klimatu ir baigiant gyvenimo neaiskumais, kiek darbiniais tiek asmeniniais... nervina kompromisai, nervuoja be galo kitu zmoniu tupumas ir nesugebejimas bent pabandyti kazka padaryti... nuolatine fraze "o mes negalime.... tai neimanoma" rodo fantazijos ribotuma... BESINA TIESIOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (p.s. isisiautejes PMS.....)
Nervina, kad kiekvieną vakarą pasižadu nerėkti ant vaikų, o kiekvieną rytą (beveik..) mano pastangos išlikti ramiai nueina perniek
Nervina, kad katino švara ir pilnais maisto indeliais turiu rūpintis viena, nors keturkojį draugužį myli visa šeima
Nervina, kad dar viena diena netrukus eis į pabaigą, o aš kol kas nieko nenuveikiau, kas būtų reikalinga man, o ne šeimai
Nervina, kad katino švara ir pilnais maisto indeliais turiu rūpintis viena, nors keturkojį draugužį myli visa šeima
Nervina, kad dar viena diena netrukus eis į pabaigą, o aš kol kas nieko nenuveikiau, kas būtų reikalinga man, o ne šeimai
Mane šiandien nervina sėdėti darbe
:
va, o mane- sėdėti namie
, ir taip norėčiau sėdėti darbe...
(bet tokiam normalesniam, pagal specialybę...)
(bet tokiam normalesniam, pagal specialybę...)
Mane šiandien nervina mano galva. Nors nusimauk ir išmesk...
Mane nervina mano mintys 
Ir dar nervina aplink besisukantis Patenkintų Sutuoktinių Pasaulis, kuriame Vieniši žmonės supratimo ne per daugiausiai susilaukia
Ir dar nervina aplink besisukantis Patenkintų Sutuoktinių Pasaulis, kuriame Vieniši žmonės supratimo ne per daugiausiai susilaukia