Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

Nervina, kad taip greit vasara pralėkė verysad.gif Nervina, kad vyresnioji dukra mokosi antroje pamainoje, o kadangi jaunesniajai pamokos nuo ryto - sunkiai randu ramią valandėlę susikaupti verysad.gif Nervina, kad sūnaus negaliu vesti į darželį, kuris yra prie pat namų, nes ten mėnesio kaina 790 litukų verysad.gif Nervina, kad šįryt vežant ketvirtą savo vaikelį pas gydytoją, jo visas pusryčių turinys atsidūrė ant drabužių ir mašinos sėdynės doh.gif Kadangi nebuvo laiko grįžt namo, bandžiau taisyt padėtį drėgnom servetėlėm..Psichologei, pas kurią vykom, matyt, vis dėlto nelabai patiko nuo mūsų sklindantis kvapelis, nes laikė labai trumpai ir sutarėm dėl kito susitikimo ax.gif Nervina, kad ryt draugo gimtadienis, o aš bandau atkalbėti vyrą, nes ir į vakarėlį eit neturiu nė menkiausio noro doh.gif Vienintelis dalykas NENERVINA - tai, kad ryt šeštadienis ir, kas beatsitiktų, be dešimtos valandos nesiruošiu kojos iškelti iš lovos schmoll.gif
Atsakyti
nervina, kad nejaučiu maisto skonio, nes sloga prasidėjo verysad.gif
Atsakyti
Mane nervina,kad ir vel susipykau su vyru.jis ant manes siunta del to kad as ji tipo pasiunciau na...(nors jam tik pasigirdo),as ant jo pykstu nes neskiria man laiko,manes nebenori,ir mano kad per mazai laiko draugavo su buvusiom kad suzinotu ar as ji myliu labiau nei jos. verysad.gif verysad.gif verkt norisi,bet pagaliau noriu ismokti buti stipria.bet per sunku sad.gif angel_sadangel.gif bet vistiek ji myliu. wub.gif verysad.gif sunku taip gyventi kai kas antra diena pykstiesi,o esi susituokus vos pusantro menesio mega_shok.gif fool.gif cry.gif cry.gif noriu rytoj paskirti diena sau,nusipirkti ka nors grazaus,bet baisu kad teks gailetis del isleistu pinigeliu. doh.gif verysad.gif verysad.gif argi sunku suprasti vyrui,kad man tereikia kad jis mane be galo myletu,globotu kaip vaika,ir retkarciais nuveiktume ka nors kartu cry.gif
Atsakyti
Nervina, kad man akis nuo kompo skauda... mad.gif
Atsakyti
Mane nervina ruduo. Nekenčiu šalto oro. mad.gif
Atsakyti
viskas nervuoja.. pradedant siuo suknystu klimatu ir baigiant gyvenimo neaiskumais, kiek darbiniais tiek asmeniniais... nervina kompromisai, nervuoja be galo kitu zmoniu tupumas ir nesugebejimas bent pabandyti kazka padaryti... nuolatine fraze "o mes negalime.... tai neimanoma" rodo fantazijos ribotuma... BESINA TIESIOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (p.s. isisiautejes PMS.....)
Atsakyti
Nervina, kad kiekvieną vakarą pasižadu nerėkti ant vaikų, o kiekvieną rytą (beveik..) mano pastangos išlikti ramiai nueina perniek doh.gif

Nervina, kad katino švara ir pilnais maisto indeliais turiu rūpintis viena, nors keturkojį draugužį myli visa šeima doh.gif

Nervina, kad dar viena diena netrukus eis į pabaigą, o aš kol kas nieko nenuveikiau, kas būtų reikalinga man, o ne šeimai doh.gif
Atsakyti
Mane nervina baisiai baisiai, kad mano diedas, svarbius dalykus mūsų šeimai, nuspręndžia pats, nepasitaręs su manim doh.gif Na ir kas, kad jis teisus ir padarė gerai, bet aš irgi NORĖJAU dalyvauti priimant sprendimą protest.gif devil.gif
Žodžiu, mane nervina mano diedas gun_bandana.gif box.gif bash.gif
Atsakyti
Mane šiandien nervina sėdėti darbe bash.gif:
Atsakyti
va, o mane- sėdėti namie verysad.gif , ir taip norėčiau sėdėti darbe... smile.gif
(bet tokiam normalesniam, pagal specialybę...)
Atsakyti
Mane šiandien nervina mano galva. Nors nusimauk ir išmesk... verysad.gif
Atsakyti
Mane nervina mano mintys bash.gif

Ir dar nervina aplink besisukantis Patenkintų Sutuoktinių Pasaulis, kuriame Vieniši žmonės supratimo ne per daugiausiai susilaukia blink.gif doh.gif
Atsakyti