Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien mane nervina viskas 2

QUOTE(alter ego @ 2007 09 19, 12:42)
Na ir šaunu kad gerai jautiesi  4u.gif  4u.gif

O Cicinas čia jau gerai?  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif:D:D Cicinas yra blogai wink.gif

bet kažkaip prieš kelis metus, vieną sykį per baliušką uždėjo, kaip aš sakau Cytį Ritiną ir turbūt gerai pritempus buvau smile.gif smile.gif kad tokią solo partiją atlikau, kad dabar nė vienas balius nepraeina be pastarojo smile.gif smile.gif tik dėl to..

o vakar po baliaus važinėjausi vilniaus gatvėm lijo, žaibavo, na unreal.. vaje vaje..
Atsakyti
QUOTE(Cordiality @ 2007 09 19, 10:08)
verysad.gif Mane nervina, kad as dar nesugebu pati jaustis laiminga, be savo MB
man truksta jo demesio ir laiko karTu, o jis pareiskia, kad as islepus ir  savo reikalavimais ji DEMOTYVUOJU  bash.gif  bash.gif
paskutiniu metu mano lukescia iir reikalavima isumazejo iki minimumo, ir visvien as ,pasak jo, reikalu nerealiu dalyku, netaip pateikiu ir t.t. ir pan. vnz. kai bandau pasakyt, ko as noriu ir kokie mano isgyvenimai, liek upaskutine vista, norincia kazko neralaus  verysad.gif
o tas nerealus demesys- tai pvz. parvest kazka skanaus po darbo, pries ta ineiskamantinejus kokio pyrago ir kiek gramu ir kad gristu ne 20.30 ( su telefonu rankoj), o apie 18.30.  g.gif
nervuoja mane jo sugebejimas mane suvaryt ir palikt busenoje- "tavo nepasitenkinimas- tavo  pacios problemos"

Lyg apie maniŠkį kalbėtum doh.gif Tip top toks pats. Nervija jis mane gun_bandana.gif
Bet be jo irgi ne kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cordiality @ 2007 09 19, 10:08)
verysad.gif Mane nervina, kad as dar nesugebu pati jaustis laiminga, be savo MB
man truksta jo demesio ir laiko karTu, o jis pareiskia, kad as islepus ir  savo reikalavimais ji DEMOTYVUOJU  bash.gif  bash.gif
paskutiniu metu mano lukescia iir reikalavima isumazejo iki minimumo, ir visvien as ,pasak jo, reikalu nerealiu dalyku, netaip pateikiu ir t.t. ir pan. vnz. kai bandau pasakyt, ko as noriu ir kokie mano isgyvenimai, liek upaskutine vista, norincia kazko neralaus  verysad.gif
o tas nerealus demesys- tai pvz. parvest kazka skanaus po darbo, pries ta ineiskamantinejus kokio pyrago ir kiek gramu ir kad gristu ne 20.30 ( su telefonu rankoj), o apie 18.30.  g.gif
nervuoja mane jo sugebejimas mane suvaryt ir palikt busenoje- "tavo nepasitenkinimas- tavo  pacios problemos"

Yra gerų knygų apie vyrų psichologiją. Paskaitytk ir nusiraminsi... Nenorėk,kad vyrai mąstytų taip, kaip moterys...

Į temą. Mane nervina tai, kad grįžus po veido masažo neatsispyriau pagundai pamiegoti ir... išmiegojau dvi valandas. Ką naktį veiksiu??? Ir sėdžiu dabar kaip į galvą gavus...Bet sapnai buvo gražūs...
Atsakyti
Šiandien ypač nervina SM vienos temos vienas komentaras user posted image bet laikausi user posted image
Atsakyti
nervina kad skauda galvą bash.gif:
Atsakyti
Mane nervina, kad jau vakaras...
Atsakyti
Nervina,kad vėl baigės savaitgalis verysad.gif
Atsakyti
Nervina, kad nebera kas nervintu. Nebera TO kuris mane anksciau taip nervuodavo..
Atsakyti
Nervina, kad vėl neišlaikiau sau duoto žodžio ir prikimšau skrandį visokiausių čipsų ir pyragaičių. Dabar slegia ne tik skrandis, bet ir augantys kilogramai.. blush2.gif
Atsakyti
Šiandien nervina mane darbe tam tikri žmonės bash.gif: NU negaliu kaip NERVINA gun_rifle.gif
Atsakyti
Nervina tai,kad nežinau kas nervina doh.gif
Atsakyti
Nervina, kad taip greitai bėga laikas. Atrodo dar vakar buvau mokinukė, o dabar jau tuoj trisdešimtmetį švesiu doh.gif Kur tas gyvenimas taip lekia? Niekaip nesuprantu.
ir dar- mane nervina bliondinės fyfos. Iš kur tokių jamasi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 27 rugsėjo 2007 - 18:41