Dita, čia ne skaityti reikia, o išsilieti
tam, kad neišsilieti ant mylimų žmonių
vat šiandien tai esu SUPER nervuota. tiesiog nervų karas. Kam įdomu? Niekam. Ir man net neįdomu. Sloga užkniso juodai, kažkokia nesamoninga, darbe jau 3 pakelius servetelių išnaudojau. Akis viena ašaroja, atrodau kaip kažkokia nelabai sveika
skaitinėju SM irgi nervuoja, kažkaip šiandien ypatingai. Galėčiau neskaityt
bet vat nenoriu neskaityt
šiandien tokia vat nuotaika. Ką nors primušt galėčiau, bet irgi ne išeitis.
Mano katinas šiandien mane juodai sunervino, rupūs miltai
Vėl lenda prie gėlyčių, net vazoną parvertė. Pykstu..
Siandien susinervavau is pat ryto
Neduoda ramybes ex
Vis tiek nori reguliuoti man gyvenima
Uzkniso nerealiai....
QUOTE(saules @ 2007 09 17, 15:12)
vat šiandien tai esu SUPER nervuota. tiesiog nervų karas.darbe jau 3 pakelius servetelių išnaudojau.Ką nors primušt galėčiau, bet irgi ne išeitis.
Yra išeitis...jei jau darbe esi,reiškia ir Šefą turi...mušt nereik,tik nueit ir pasiųst ant trijų raidžių...iškart palengvės,nervai atsileis...ko gero ir atostogų gausi...dar geriau pailsėsi...
QUOTE(GalBut @ 2007 09 17, 17:17)
Yra išeitis...jei jau darbe esi,reiškia ir Šefą turi...mušt nereik,tik nueit ir pasiųst ant trijų raidžių...iškart palengvės,nervai atsileis...ko gero ir atostogų gausi...dar geriau pailsėsi...
QUOTE(saules @ 2007 09 17, 16:37)
Tai gali e-meilu, viską kas ant širdies guli, surašyt, netgi paprasčiau taip
QUOTE(alter ego @ 2007 09 18, 11:11)
Na bet geriau pamislyjus,mano virsininkai o ju turiu 4
Ir dar siandien nuotaika jau geresne, tuo labiau balius vakare laukia
Saules, kaip balius?
Ar šiandien nervina viskas?
Ar šiandien nervina viskas?
man truksta jo demesio ir laiko karTu, o jis pareiskia, kad as islepus ir savo reikalavimais ji DEMOTYVUOJU
paskutiniu metu mano lukescia iir reikalavima isumazejo iki minimumo, ir visvien as ,pasak jo, reikalu nerealiu dalyku, netaip pateikiu ir t.t. ir pan. vnz. kai bandau pasakyt, ko as noriu ir kokie mano isgyvenimai, liek upaskutine vista, norincia kazko neralaus
o tas nerealus demesys- tai pvz. parvest kazka skanaus po darbo, pries ta ineiskamantinejus kokio pyrago ir kiek gramu ir kad gristu ne 20.30 ( su telefonu rankoj), o apie 18.30.
nervuoja mane jo sugebejimas mane suvaryt ir palikt busenoje- "tavo nepasitenkinimas- tavo pacios problemos"
QUOTE(alter ego @ 2007 09 19, 11:46)
Fainai labai.. Prisišokau
O jei rimtai, jei kam įdomu, nuostabiai GERA viduj..
QUOTE(saules @ 2007 09 19, 11:40)
Fainai labai.. Prisišokau
tik va gaila Cicino neuždėjo
tai sunervino 
Na ir šaunu kad gerai jautiesi
O Cicinas čia jau gerai?