Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

mums 6.5 men,dar neturim dantuku schmoll.gif .Laukiam...
Atsakyti
4u.gif pirmas dantukas islindo kai suejo lygiai 10menuo... o dabar turime 5 dantukus per nepilna menesi tiek islindo ...
Atsakyti
Manoji dar irgi bedante ax.gif nors jau greit 7 menesiukai.... 4u.gif
Atsakyti
Mielosios va nesenai apziurejau savo dukriuko burnyte ir nesuprantu.. g.gif virsuje dantenos labai patinusios ir kazkokie balti taskiukai...(nesuprantu ar jie kieti ar ne...) bet gi dantys nuo apacios dygsta g.gif , na o gal ten ne dantys tik man vaidenasi...hmm, ar yra cia mamyciu kuriu leliukams pradzioje isdygo virsutiniai dantukai, o tik po to apatiniai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 22 spalio 2008 - 18:38
siulyciau pasitarti su gydytojais, jie juk daugiau zinos, kodel nedygsta ar verta nerimauti g.gif maniskiai dar nebuvo 6men isdyko du dantukai apacioje ir daugiau nesirodo, nors mums greit 8menesiukai schmoll.gif
Atsakyti
Mums dantukai isdygo pries menesi t.y. 5men. 25d. ir neaisku kaip su tuo tvirtumu bus, mano dantys tai tokie vidutiniai, kaip pas daugumos, o va pas vyra nei vieno sugedusio. Jo visa seima, broliai, sese neturi nei vieno sugedusio dancio, bet cia irgi mazas dziaugsmas, nes kai tokie stiprus dantys daznai kamuoja ivairios dantenu ligos.
Atsakyti
Mano sūneliui pirmas dantukas išdygo tik 10 mėnesių. Kiekvienas vaikas skirtingas. Beje girdėjau, kad kai kuriems pradeda dygti nuo viršutinių.
Atsakyti
mum 8 mėn su puse. dančio nė vieno neturim, ir nelaukiam. ir visai nepergyvenu, kad jū nėra, visiem išdygsta tai ir mum išdygs
Atsakyti
mano dukrytė taip pat neturi nei vieno danties,nors dantenos ištinę jau nuo 4mėn. doh.gif aš nepergyvenu,vistiek anksčiau ar vėliau išdygs biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat vis dar neturim nei vieno dantuko (mums 6 men.) nors kai buvo 5men. virsuje buvo pasirode mazi balti taskiukai, bet dantenos patino ir ju nebesimato smile.gif doh.gif , manau irgi kaip ir Jus ateis jiems laikas ir islys bigsmile.gif

P.S Aciu, as ir jau radau, kad nera l. svarbi dantuku dygimo eiga, gali pradeti dygti ir nuo virsaus... tik taip nutinka reciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 06 lapkričio 2008 - 10:23
QUOTE(bimkutele @ 2008 11 06, 10:02)
mano dukrytė taip pat neturi nei vieno danties,nors dantenos ištinę jau nuo 4mėn. doh.gif aš nepergyvenu,vistiek anksčiau ar vėliau išdygs biggrin.gif

drinks_cheers.gif
man tik kartais keista aplinkinių reakciją į tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 06, 08:18)
drinks_cheers.gif
man tik kartais keista aplinkinių reakciją į tai  doh.gif

Reakcija kartais sunervina doh.gif , o dar neturit ? tikrai? nu pyp islys jie kai ateis laikas ir bus balti baltuteliai, grazus grazuteliai ar ne taip... mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 06 lapkričio 2008 - 10:26