Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

QUOTE(gile:) @ 2008 11 06, 10:24)
Reakcija kartais  sunervina doh.gif , o dar neturit ? tikrai? nu pyp islys jie kai ateis laikas ir bus balti baltuteliai, grazus grazuteliai ar ne taip... mirksiukas.gif  ?

tai jūs palaukit, jum dar tik 6 mėn. va, kai bus 9 ir neturėsit, aplinkiniai ims lygint kiek draugių vaikai turi.... doh.gif
Atsakyti
Maniškiui išdygo lygiai 5 mėnesių ir dabar jau turi 8 dantis, bet jei ir neturėtų nė vieno, tikrai nepergyvenčiau, visvien anksčiau ar vėliau viskam ateina savas laikas ir kiekvienas mažylis vienaip ar kitaip yra pranašesnis už kitą mirksiukas.gif mums dantuliai pradėjo dygti nuo apačios, bet pasitaiko ir pirmesnių viršutinių, jokio skirtumo... thumbup.gif
Atsakyti
Viskam savas laikas 4u.gif nera nei vieno padaro be dantu tongue.gif nu gal sliekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 06, 08:43)
tai jūs palaukit, jum dar tik 6 mėn. va, kai bus 9 ir neturėsit, aplinkiniai ims lygint kiek draugių vaikai turi....  doh.gif

Tiesa, bet jau visi aplinkui tokio amziaus vaikai tur minimum po du... tai va ir ispucia akis, kad neturim doh.gif man tai kolkas tik ramiau mirksiukas.gif nes ner su kuo kandzioti krutines valgant biggrin.gif
Grazios dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 07 lapkričio 2008 - 08:24
QUOTE(gile:) @ 2008 11 07, 09:22)
Tiesa, bet jau visi aplinkui tokio amziaus vaikai tur minimum po du... tai va ir ispucia akis, kad neturim doh.gif man tai kolkas tik ramiau mirksiukas.gif nes ner su kuo kandzioti krutines valgant biggrin.gif
Grazios dienos

nepergivenkit,tai normalu ir viskas gerai smile.gif
maniskem vienai 4 men islindo pirmi iskart 2 bigsmile.gif
o kitai 9 men pirmas vienas blink.gif -labai taip pat pergivenau,kada jiems reikia -tada jie lenda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 11 lapkričio 2008 - 08:49
mums ne uz ilgo 8 men, neturim dantuku, bet del to neisgyvenam rolleyes.gif dantenos patinusios is sonu, ko gero sulauksim pirmiausia iltiniu. gydytoja sake, kad taip buna ir dar yra toks prietaras: ''jei dantukai ne is eiles dygsta, vadinasi zmogutis tures charakteri'' mirksiukas.gif
beje,man paciai pirmi dantukai isdygo tik 14 men. tongue.gif
sekmes visiems laukiantiems tongue.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
paliekam bedančiukų gretas 4u.gif
užvakar radau dantuką. jau barškantį į šaukštelį ax.gif
kaip ir kada išdygo- nepastebėjau blush2.gif

ir jūsų vaikiukam tokio pat lengvo dantukų auginimo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnelis buvo 8 men su pirmu dantuku. metuku turejo vos 5 ir besikalanti sestaji.
Jaunelis jau 11 men, o tik vakar uzciuopiau 4 dantuka. Kas idomiausia, tai kad jis Vampyras tiesiogine prasme: pirma virsuje isdygo iltiniai, o apacioj vakar uzaugino antrasis wink.gif

Taigi, nesujaudinkit mamos - nei vieno vaiko nemaciau be dantu smile.gif Tik va, suprantu, norisi susitikus pasidziaugti: mano berniukas turi 10 dantu !!! gal geriau tarkime: mes esame vieni tu retesniuju, kurie slepia dantukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 11 13, 16:17)
paliekam bedančiukų gretas 4u.gif
užvakar radau dantuką. jau barškantį į šaukštelį  ax.gif
kaip ir kada išdygo- nepastebėjau  blush2.gif

ir jūsų vaikiukam tokio pat lengvo dantukų auginimo  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano berniukui 8men. tik prasikalė du dantukai, aš taip pat nerimavau, bet gydytoja nuramino , kad viskas gerai ir nereikia panikuoti. Dabar mums 1metukai ir beveik 4mėn. turim 8 gražius dantukus. Bet vat dar savarankiškai nevaikšto, tik vedamas ranka. Na bailiukas , bet dar nekeliu bangu, išmoks vyrukas vaikščioti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 14 lapkričio 2008 - 08:12
man tai net minciu nebuvo, kad reikia pergyventi del dantuku nebuvimo.
siandien mano panelei lygiai 8 menesiai 4u.gif ir valgan kose subarskejo saukstelis
paziuriu ogi ta grazia proga mes turim pirma dantuka clap.gif
nors pozymiu del ju pasirodymo buvo, nes praita savaitgali turejom net 40 laipsniu temperaturos

nepergyvenkit anksciau ar veliau bet dantukai prasikala biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmai mergaitei pirmas dantukas isdygo puses metuku ,o sunui 2,5 menesio.Ir nesuprantu nuo ko cia priklauso g.gif
Atsakyti