mums smegenytes pradejo baltuot nuo 3men, bet db jau 5.5men, o dantuku vis dar nera
bet nedarau del to problemu, nes juk visu vaikai skirtingi
Mano mazyliui taip pat 8menesiai,dar neturim ne vieno...bet nesijaudinu,nes daktare sake,kad dar sveikiasni buna dantukai...beja,vyrui tik 9menesiu isdygo pirmasis...Ne visiem skirtingai...ir jokie mineralai cia nepades manau...
gerai taip kaip yra...sulauksim,bukit kantrios...
Mano mazutei jau 8men., o dantuku dar neturi. Nors atrodo jau tuoj vienas islys
. Bet as del to visai nesijaudinu, nes pirma dukryte iki 10men. gyveno be dantuku, o 1m. jau turejo 9 dantukus
.
Va ziurejau laida,kur medikai pasakojo apie pirmuosius dantukus
Tai va buna atveju kai vaikuciai gimsta su keliais dantukais,tiesa jie buna siek tiek pagelte kartais net rudi ir netokie sveiki,bet buna
seip pagal viska dantukai pradeda augti 6-8men,bet nereik jaudintis jai dantukai nepasirode iki metu,va o jau paskui reiktu kreiptis i stomatologa,nes gali reikt prapjuat dantenas
O geriausia padeti vaiko dantukams prasikalt nupirkti specialius zaisliukus (kramtukus) ir vaikiukui linksma nes gali ji kist i burnyte
beto juk pilna visokiu priemoniu,pvz.: ant pirsto uzsimaunamas toks i dantu sepeteli panasus daiktas ir pamasazuot kudikiui dantenas
mums dar dantukai nesimato nes dar labai mazyte ,nors man paciai 3 men isaugo pirmasis
Tai va buna atveju kai vaikuciai gimsta su keliais dantukais,tiesa jie buna siek tiek pagelte kartais net rudi ir netokie sveiki,bet buna
mums dar dantukai nesimato nes dar labai mazyte ,nors man paciai 3 men isaugo pirmasis
Maniskis tai viska kisa i burnyte, kas tik po ranka, is pradziu tik ciulpe, dabar kai pagriebe mano pirsta ir i burna, supratau, kad kandziojas
Gal cia jam dantukai??? Ar siaip tik naujas atradimas, kandziotis?
QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 11:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera
?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu?
Kada isdygo jums pirmas dantukas? 
Mūsų dukrytei pirmasis dantukas prasikalė apie vienuoliktą mėnesį...mes abu su vyru ...odontologai
Papildyta:
QUOTE(XVXVX @ 2008 11 24, 19:31)
Maniskis tai viska kisa i burnyte, kas tik po ranka, is pradziu tik ciulpe, dabar kai pagriebe mano pirsta ir i burna, supratau, kad kandziojas
Gal cia jam dantukai??? Ar siaip tik naujas atradimas, kandziotis? 
Tokių "požymių" ir mes buvome pastebėję nuo ketvirto mėnesio
na mes irgi kankinames su dantuku dygimu,zyzimas tai gal nuo kokiu 6 men. o dar tuoj 7men. mum tai dabar kankina labai auksta temperatura 38-39 . ir viens dantukas lyg jau matosi,o kito dar nematyt
varkstam su mazyle tiek nakti,tiek diena,nepadeda nei tepalai,nei vibrokol zvakutes
gal kam irgi tai sunkiai dygo kaip mum su auksta temperatura,pasipasakokit kiek dienu normalu kad butu auksta temperatura,nes mes jau trecia diena kovojam su temperatura
Kai mums dygo dantukai temperatūra 39,4 laikėsi 4 dienas. Vaistais jos nenumuši. Pastebėjau, ir gydytoja vėliau pasakė, kad tada temperatūra atrodo savaime nukrenta be jokio prakaitavimo ir vėl užkyla po to.
QUOTE(Nerilė @ 2008 11 30, 21:04)
Kai mums dygo dantukai temperatūra 39,4 laikėsi 4 dienas. Vaistais jos nenumuši. Pastebėjau, ir gydytoja vėliau pasakė, kad tada temperatūra atrodo savaime nukrenta be jokio prakaitavimo ir vėl užkyla po to.
oi kad taip ir butu,nes baisiai graudu imazaja ziuret,o ir paracetamolio zvakutes nieko nepadeda,tik sumazina temperatura keliom dalelem,o veliau vel uzkyla
skiaciau apie ta panadol syrupuka,manau neblogas vaistukas,reiktu ta pabandyti,gal palengvins musu skausmus
http://www.vaistai.l...rchword=panadol
Papildyta:
cia issami info apie panadol,gal kam pades
lengviau issivaduot is skausmuku
http://www.vaistai.l...rchword=panadol
Papildyta:
cia issami info apie panadol,gal kam pades
sveikos mamos
mes su dantuku dygimu kovojom ir su dentinox tepaliuku ir vuburcol zvakutemis, priemones
mes su dantuku dygimu kovojom ir su dentinox tepaliuku ir vuburcol zvakutemis, priemones
Mums labai padeda "dentinox', maze labai nurimsta, kai patepu. Pries nakti "viburkol" zvakutes. Siaip temperatura labai auksta nekyla, iki kokiu 37.7 laipsniu, bet pati savaime ir nukrenta. Tiesa, vakar sulaukem pirmojo dantuko, dabar laukiam antro (tuoj, tuoj)
.