Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

mums smegenytes pradejo baltuot nuo 3men, bet db jau 5.5men, o dantuku vis dar nera g.gif bet nedarau del to problemu, nes juk visu vaikai skirtingi ax.gif
Atsakyti
Mano mazyliui taip pat 8menesiai,dar neturim ne vieno...bet nesijaudinu,nes daktare sake,kad dar sveikiasni buna dantukai...beja,vyrui tik 9menesiu isdygo pirmasis...Ne visiem skirtingai...ir jokie mineralai cia nepades manau... smile.gif gerai taip kaip yra...sulauksim,bukit kantrios... thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazutei jau 8men., o dantuku dar neturi. Nors atrodo jau tuoj vienas islys biggrin.gif . Bet as del to visai nesijaudinu, nes pirma dukryte iki 10men. gyveno be dantuku, o 1m. jau turejo 9 dantukus thumbup.gif .
Atsakyti
Va ziurejau laida,kur medikai pasakojo apie pirmuosius dantukus 4u.gif

Tai va buna atveju kai vaikuciai gimsta su keliais dantukais,tiesa jie buna siek tiek pagelte kartais net rudi ir netokie sveiki,bet buna biggrin.gif seip pagal viska dantukai pradeda augti 6-8men,bet nereik jaudintis jai dantukai nepasirode iki metu,va o jau paskui reiktu kreiptis i stomatologa,nes gali reikt prapjuat dantenas unsure.gif O geriausia padeti vaiko dantukams prasikalt nupirkti specialius zaisliukus (kramtukus) ir vaikiukui linksma nes gali ji kist i burnyte thumbup.gif beto juk pilna visokiu priemoniu,pvz.: ant pirsto uzsimaunamas toks i dantu sepeteli panasus daiktas ir pamasazuot kudikiui dantenas mirksiukas.gif

mums dar dantukai nesimato nes dar labai mazyte ,nors man paciai 3 men isaugo pirmasis wub.gif
Atsakyti
Maniskis tai viska kisa i burnyte, kas tik po ranka, is pradziu tik ciulpe, dabar kai pagriebe mano pirsta ir i burna, supratau, kad kandziojas doh.gif Gal cia jam dantukai??? Ar siaip tik naujas atradimas, kandziotis? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 11:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera g.gif ?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu? g.gif Kada isdygo jums pirmas dantukas? thumbup.gif

Mūsų dukrytei pirmasis dantukas prasikalė apie vienuoliktą mėnesį...mes abu su vyru ...odontologai smile.gif ...nedarėm nieko , kad "pagreitinti" procesą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(XVXVX @ 2008 11 24, 19:31)
Maniskis tai viska kisa i burnyte, kas tik po ranka, is pradziu tik ciulpe, dabar kai pagriebe mano pirsta ir i burna, supratau, kad kandziojas  doh.gif  Gal cia jam dantukai??? Ar siaip tik naujas atradimas, kandziotis?  tongue.gif

Tokių "požymių" ir mes buvome pastebėję nuo ketvirto mėnesio smile.gif ,bet prasikalė...vienuolikos mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes irgi kankinames su dantuku dygimu,zyzimas tai gal nuo kokiu 6 men. o dar tuoj 7men. mum tai dabar kankina labai auksta temperatura 38-39 . ir viens dantukas lyg jau matosi,o kito dar nematyt verysad.gif varkstam su mazyle tiek nakti,tiek diena,nepadeda nei tepalai,nei vibrokol zvakutes verysad.gif gal kam irgi tai sunkiai dygo kaip mum su auksta temperatura,pasipasakokit kiek dienu normalu kad butu auksta temperatura,nes mes jau trecia diena kovojam su temperatura verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kai mums dygo dantukai temperatūra 39,4 laikėsi 4 dienas. Vaistais jos nenumuši. Pastebėjau, ir gydytoja vėliau pasakė, kad tada temperatūra atrodo savaime nukrenta be jokio prakaitavimo ir vėl užkyla po to.
Atsakyti
QUOTE(Nerilė @ 2008 11 30, 21:04)
Kai mums dygo dantukai temperatūra 39,4 laikėsi 4 dienas. Vaistais jos nenumuši. Pastebėjau, ir gydytoja vėliau pasakė, kad tada temperatūra atrodo savaime nukrenta be jokio prakaitavimo ir vėl užkyla po to.

oi kad taip ir butu,nes baisiai graudu imazaja ziuret,o ir paracetamolio zvakutes nieko nepadeda,tik sumazina temperatura keliom dalelem,o veliau vel uzkyla
verysad.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti
skiaciau apie ta panadol syrupuka,manau neblogas vaistukas,reiktu ta pabandyti,gal palengvins musu skausmus wub.gif wub.gif
http://www.vaistai.l...rchword=panadol
Papildyta:
cia issami info apie panadol,gal kam pades wub.gif wub.gif lengviau issivaduot is skausmuku rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamos ax.gif
mes su dantuku dygimu kovojom ir su dentinox tepaliuku ir vuburcol zvakutemis, priemones thumbup.gif
Atsakyti
Mums labai padeda "dentinox', maze labai nurimsta, kai patepu. Pries nakti "viburkol" zvakutes. Siaip temperatura labai auksta nekyla, iki kokiu 37.7 laipsniu, bet pati savaime ir nukrenta. Tiesa, vakar sulaukem pirmojo dantuko, dabar laukiam antro (tuoj, tuoj) biggrin.gif .
Atsakyti