Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

QUOTE(kur-rita @ 2008 12 15, 10:23)
mums dar tik 3men ir 2sav,bet atrodo ir mums jau prasides dantukai blink.gif .vakar tem pakilo, neramus,sejlejasi viska i burnyte kisa,pirstus kramto,ir jau 2d labai mazai valgo verysad.gif

O mums išdygo 3mėnesių ir 3 savaičių. Nesitikėjau, kad visas dukrytės neramumas ir nenoras valgyti dėl dantukų. Nu ankstoka blink.gif Aišku sūnui dantuką pamačiau vėliau, keturių mėnesių. Net nepastebėjau kada išlindo.
Kažin nuo ko priklauso dantukų dygimas? Paveldima ar kaip. g.gif
Atsakyti
mano berniukui dantukui prasikale pirmieji nuo 4men.. 8men jau turejom 8 dantukus, dideliu skausmu ir temp neturejom, bet kad nepastebint islindo ir taip nebuvo.. dabar esam 9 virs menesio ir laukiam sekanciu dantuku, dantenos patinusios, vaikas neramus..
is pradziu valemes dantukus gan noriai, siuo metu nebelai nori, pats "valo"..
Atsakyti
o musu mazoji ne per seniausia sulauke pirmojo dantuko, pries kokias 2 savaites, bet man atrodo kad bus greitai ir antras nes tokia jau zirzilia kad neklausk.
Atsakyti
na paskaicius jusu atsakymus tai gal ir mum nedaug jau liko laukti iki dantuku doh.gif viska kaisioja i burnyte seiliojas siaubingai.o kai su pirstu dantenas jai paciupinejau tai ji dziauges lotuliukas.gif rami pasidare ir sypsojos biggrin.gif ir kietokos tokios dantenos doh.gif
Atsakyti
Mums jau 9 mėn ir 4 dienos ir neturim nei vieno dantuko doh.gif
Atsakyti
O mes pirmuju dantuku sulaukem, kai buvo 10 men ir 1 sav. smile.gif wub.gif
Atsakyti
mes pirmuju dantuku sulaukem 3 men .Pirmasis islindo 3 men ir 1 savaites, o kitas uz dvieju dienu islindo. Veliau 5 men dar vienas, o dar veliau puses metu islindo dar 5 dantukai...visi kas kelias dienas....dabar esam 8 men ir turim 8 dantukus...rodos greit bus dar vienas g.gif
Atsakyti
sveikos
mes jau apie menesi kankinames su dantukais,dantenos jau baltos ir isbrinkusios,o dantuku vis nesulaukiam,vargselis mano labai nervuotas vis zizia ir zizia doh.gif ,gal galetumete patarti koki tepaliuka kuris jums padejo,nes kuruos mes pirkom nepadeda.....
Atsakyti
6 mėnesiai su uodegyte. Viskas keliauja į burną, pradėjo labai seilėtis. Čiuopiant jaučiami kauburėliai.. Tikiuosi per kitus.. artimiausius 6 mėnesius sulaukti dantukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 29, 16:21)
sveikos
mes jau apie menesi kankinames su dantukais,dantenos jau baltos ir isbrinkusios,o dantuku vis nesulaukiam,vargselis mano labai nervuotas vis zizia ir zizia doh.gif ,gal galetumete patarti koki tepaliuka kuris jums padejo,nes kuruos mes pirkom nepadeda.....

mums labai padejo kamistad baby thumbup.gif sekmes 4u.gif ir dar per dantuku dygima as duodavau tokia vaikiska arbatyte, ligtais "bay - bay" vadinasi...jos sudetyje yra ramuneliu, melisu...ji tokia raminanti biski.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmųjų dantukų sulaukėm turėdami kiek daugiau negu 5 mėn. Išdygo apačioje 2 iškart smile.gif . Nebuvo vaikas labai jau irzlus, tik naktį kiek prasčiau miegodavo ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mano dukrytei uz keliu savaiteliu bus 6 menesiukai, dar neturim dantuku smile.gif bet galbut greitai sulauksim, nes dantenytes truputi pabrinkusios, pabalusios, viskas keliauja i burnyte ir kumstukas, ir zaisliukai, kartais pazirzia matyt dantenikes niezti, tai patepu dentinox tepaliuku.
Atsakyti