mes jau turime pirmaji kramtuka
mums 3,5 men islindo. matosi ir antras salia baltuoja, bet dar neislenda...

Labutes, po naujametines nakties mes pagaliau sulaukem irgi pirmojo dantuko
(mums 8 men.
)

Na mes dar vis laukiame, kol kas neturim nei vieno - bet jau gan ilga laika blogai miegam ir naktim daznai kniurksi - galetu jau ir greiciau islysti

MAno dukrytei dabar 7 su pusę mėn ir turim jau 3 dantukus, o 4 pakeliui. Pirmas išdygo 4,5 o antras po 10 dienų. 3 sulaukėm per naujus metus. Bet nematau didelės problemos kada tie dantys dygsta,vieniems anksčiau kitiems vėliau. TAd mamytės kurių kleckučiai dar be dantų neverta jaudintis,kada ateis laikas tada ir išdygs
na mano suneliui irgi jau bus tuo 8menesiai o mes dar neivieno neurim dantuko o buna ir neramus ir vis galvoju kad jau dantukai bet vis apgauna vis dar laukiam dantuku

o ar buna kokie nors pozymiai pries dygstant dantukams?
ar tiesa kad seiles upeliais teka?
Mes kai buvom 6 menesiu pas gydytoja paziurejo dantenikes - sako nu jau tikrai greit turi prasikalt, dabar nuejom 9 menesiu proga - paziurejusi ta pati pasake
tai ir tikek daktarais

QUOTE(LaVitaea @ 2009 01 07, 15:28)
na as tai supratau kad tuoj bus, nes vaikas laaaabbbaaaiiiii daug kakot pradejo per diena, plius labai sumazejo apetitas.......o del seiletekiu tai nzn ar tiesa, nes mes seiletis smarkiai pradejom vos 3.5men

QUOTE(LaVitaea @ 2009 01 07, 15:28)
būna seilėtekis.kasosi-kiša rankas ar žaislą į burna.patinsta dantenos.pakyla temperatūra,bet nedidele iki 38C,ne daugiau.kūdikis neramus,blogai miega.matosi dantenose balti taškeliai.bet nebūtinai visi požymiai iškart.gali ir nepastebimai dantys išdygti.mano vyresnėlis tai seilėjosi stipriai,barzda raudona buvo,o mažasis nepastebėjau jokių požymių,tik baltus taškelius dantenose