Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

sveikos,va mes tai vakar pastebejom dantuka,ir greit turetu pasirodyt antras, 4u.gif
nu mes tai buvom irzlus,sunkiai miegam
Atsakyti
mums pirmieji 2 dantukai išdygo 3,5 mėn, trečias išdygo šiande-6 mėnesiukų proga bigsmile.gif porą dienų prieš prasikalant vakarais paskaudėdavo, bet patepdavau kamistad baby tepaliuku ir užmigdavo ramiai mažylė nakties miegeliui wub.gif
jau ir ketvirtas dantukas tuoj išlys, įbrėžimas jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 30 gruodžio 2008 - 17:45
gal kvailas klausimas, bet mano dukryte jau visa menesi trina veiduka bei akytes ir verkia pries uzmiegant.Dabar jau nakti kartais keliasi ir verkia. Ar tai gali buti dantys.KAip suzinoti, kurioj vietoj turi patinti dantenos blink.gif
Atsakyti
akis trina ir verkia nes nori miego,čia ne dantys kalti.

o dantenas patinusias galima pajausti įkišus pirštą į burną ir apčiupinėjus visas .nebūtinai jos turi būti patinusios.mano nei vienam sūnui nebuvo patinę dantenos.vieniems dantys dygsta su skausmais ir temperatūra,o kitiems (mūsų atveju ) nepastebimai bigsmile.gif dantų dygimas ir jų sveikata priklauso nuo paveldimumo.taigi jeigu jums ,ar jūsų vyrui ,dygo sunkiai ,tai ir vaiku gali taip būt.reikia močiučių pasiklausinėt kaip ten su tais dantims buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olik @ 2008 12 30, 19:59)
gal kvailas klausimas, bet mano dukryte jau visa menesi trina veiduka bei akytes ir verkia pries uzmiegant.Dabar jau nakti kartais keliasi ir verkia. Ar tai gali buti dantys.KAip suzinoti, kurioj vietoj turi patinti dantenos blink.gif

manoji taip daro, kai nosyte bega....trinka rankyte per visa veiduka...ta beganti nosis nebutinai sloga, tiesiog is lauko grizus ar siaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 01 02, 21:42)
manoji taip daro, kai nosyte bega....trinka rankyte per visa veiduka...ta beganti nosis nebutinai sloga, tiesiog is lauko grizus ar siaip ax.gif

sveikos mamos, mano mazajai 4 men, bet jau pradeda kaltis pirmas dantukas, tapo nerami, naktimis verkia daznai net per miegus
Atsakyti
nors vėlai,bet sulaukėm pirmojo dantuko bigsmile.gif jau išlindę krašteliai thumbup.gif
Atsakyti
mano maziui uzvakar islindo pirmasis dantukas thumbup.gif , bet lindo tai jis sunkiai.Dantenytes lyg ir nebuvo smarkiai patinusios, bet temperatura buvo sukilusi net iki 39,5 blink.gif.ir dabar mazius visa laika piktas prasosi ant ranku
Atsakyti
Na va ir antras prieš dvi dienas "padykėlis" prasikalė. wub.gif Oi kiek vargo apturėjau doh.gif Nors jau abu dantukai prasikalę, bet matyt mažiukė pervargo, kol jie išlindo. Vis dar pikta, sunkiai užmiega, prabudinėja verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katukė: 04 sausio 2009 - 21:14
Šiandiena ir aš radau pirmąjį dukrytės dantuką burnytėje bigsmile.gif Dukrytei beveik 10 mėn., o išdygo lengvai, jokių požymių nebuvo- nei zirzė, nei seilės bėgo thumbup.gif
Atsakyti
mes jau turim ir antra dantuka 4u.gif
Atsakyti
mums pirmieji dantukai isdygo 4 men ax.gif po to apstojo ir pradejo kaltis 7 men doh.gif , dabar jau turim 8 dantukus ax.gif
Atsakyti