Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 30, 22:29)
Pats laikas bus pasimokyt atsakomybes, kiek zinau tai tik tu:))) abzoryte kauniete:)))

Gv, gal tu zinai kur vilniuje koki kambariuka issinuomot porai men...nes jau isprotet baigiu.,.ka reiskia gyvent kaime,...kaimiete nori i miesta istrukt praktika atlikt, o va net nera ka issinuomot doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai kodėl mes Kaune nesimeet'inam? Na, jei reikia, tai pagalvosiu...
O dėl kambariuko, tai pasidairysiu. Kiek gali sau nuomai leisti?
Atsakyti
saldžių sapnų Viltei 4u.gif

GV, laikyk abu, tik vieną stipriau biggrin.gif

o abzorytė rimtai kažkur nusimuilino nepranešus g.gif kažin kaip ten su tuo misteriu bankininku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 22:34)
Tai kodėl mes Kaune nesimeet'inam? Na, jei reikia, tai pagalvosiu...
O dėl kambariuko, tai pasidairysiu. Kiek gali sau nuomai leisti?

Tikrai nezinau, cia taryba nusprende:)))

o del kambariuko noretusi kuo pigiau net nzn... doh.gif ax.gif ax.gif ax.gif
ok labai dekinga tau busiu, neliksiu skolinga:))) drinks_cheers.gif
Papildyta:
Viskas jungiu SM, REIKIA SIANDIEN DARBA PARASYT...

Sekmes tau gv, ziurek paderink gal draugu neblogu tavo tas grazuoliukas turi:))))supermylymiausias prisimink lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labankt
GRAZIU SAPNU
Atsakyti
Nemirtingos Jūs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labanaktis 4u.gif
Visiškai nenoriu miego...
Va ką reiškia geras bučinukas- veikia geriau nei litras žaliosios arbatos su kava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 30, 22:46)
Nemirtingos Jūs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Labanaktis  4u.gif
Visiškai nenoriu miego...
Va ką reiškia geras bučinukas- veikia geriau nei litras žaliosios arbatos su kava  lotuliukas.gif

Jo, pakyleta esi...super....dar drugeliai neskraidzioja po pilva?papasakok apie ji???neatsimenu kada buciavausi g.gif g.gif g.gif prie kokius 2 menesius . g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Nu ir prišnekėjot! doh.gif Tik palik jus vienas lotuliukas.gif

Ale mano kraujo grupė III+ blink.gif Net negera pasidarė kai perskaičiau swoon.gif
O dar prieš porą dienų rašiau, kad noriu duoti kraujo...

Buvau dingusi, nes sesutė buvo į svečius užsukusi wub.gif

O bankininkas man nuo pat pradžių nebuvo įdomus ir nėra įdomus schmoll.gif Nepatinka man žmonės, kurie nemoka pasijuokti iš gyvenimo lotuliukas.gif

Tai tik sesę išlydėjau ir puoliau siųsti savo CV, bo darbe šiandien buvau apsikasusi ne tas žodis! blink.gif O šiandien jau paskutinė diena buvo, tai aš kaip pažangi studentė išsiunčiau likus valandai iki šios dienos pabaigos thumbup.gif

O ryt kitam skelbimui paskutinė diena, tik ten anglišką CV reikia sukurpti, ryt teks darbe pasimuliuoti ax.gif

Žodžiu vykdau punktus sąžiningai thumbup.gif
Papildyta:
O meetą tai kaip ir norėjom mes su CrazySun Kaune organizuoti, ale toks įspūdis, kad mes dvi ir tesam kaune biggrin.gif Dar wilmita 4u.gif Bet visos kitos tai iš Vilniaus.. Todėl man ne bėda atvažiuoti ir į Vilnių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 30 rugpjūčio 2007 - 22:21
Ai.. doh.gif Prisiminiau dar ko nepasakojau biggrin.gif

Čia jau prieš dvi dienas buvo! Taigi jau vėlai vakare prisėdau prie kompo, berods tada naktį kai nesimiegojo čia man.. Ir kadangi pas mane laptopas, tai naudojuosi ne pele o tuo touchpadu tiesiog.. Gmailas buvo atidarytas ir beslinkdama pelyte užkliudžiau jo kontakta ir pradėjo skambint! aš aišku akimirksiu Cancel'inau.. blink.gif Ale paskui galvoju sakys, o tai durna skambinėja lotuliukas.gif Tai ir parašiau: čia netyčia smile.gif

Manote susilaukiau ko nors? Nei mū, ne be.... doh.gif Še tai tau kuo tampa draugai.... sad.gif

Nesigraudinu aš šį vakarą, ale tik taip prisiminiau ir pamaniau papasakosiu... Nuo tokios meilės iki tuščios vietos...

Va kaip būna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 30 rugpjūčio 2007 - 22:48
sveikos supermylimiausios 4u.gif

prisedau sian prie kompo visa pikta, liudna ir dar visokia kitokia verysad.gif
bet kazkaip paskaiciu jusu foruma jauciuosi geriau.. Cia gal toks tikras lietuviskas bruozas suveike.. schmoll.gif pasirodo, ne man vienai truskta meiles..
tai ar padesit man atgaut pasitikejima savimi? 4u.gif
nes jau nebezinau ka daryti... atrodo, kad esu normali, na gal tik megstu sakyti viska, ka galvoju.. o su tais vaikinais man iseina pabendrauti kuri laika, ir poto viskas nutruksta.. nesuprantu kodel.. ir dar, demesio gaunu lyg ir nemazai, bet tarp tu kalbinanciu nera normaliu,.. nu tikrai.. nes nepatinka man tokie, kurie galvoja, kad jiem uztenka grazios masinos ir pinigeliu... tikrai jau ne...
ir daznai kyla klausimas, tai kur rasti tuos normalius? kur vilniuj yra vieta, kur renkasi normalus zmones????? dirbu mazam kolektyve, kur neateina labai jau daug nauju zmoniu (isskyrus pastininkus biggrin.gif ), i namus nepasibels, o sporte vien tik vede arba jau uzimti.. ai, arba seniai (na, pagal mano amziu, tokius laikau, kam virs 40). labai ilgai man nieko nereikejo, man uztekdavo gauti demesio is man patinkancio vaikino ir poto pati nebebendraudavau su juo.. tai dabar matyt atsiduriau kitoj barikados pusej.. bet man reikia kazko salia, kad mane kas nors paguostu, kad kartu su manim pasidizaugti.. drinks_cheers.gif
jau ne nebezinau, kaip sulaukti tos meiles??? zinau, kad ji ateina, kai nelauki, bet ... as jau pavargau buti viena... wub.gif

na, truputuka issipasakojau, pasidare dar lengviau, einu vykdyti jusu 12 punkto.
iKi rytojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezerbele @ 2007 08 30, 23:58)
jau ne nebezinau, kaip sulaukti tos meiles??? zinau, kad ji ateina, kai nelauki, bet ... as jau pavargau buti viena...  wub.gif

Sveika atvykusi į Super Mylimiausių klubą ziezirbele 4u.gif

Iš karto atsakau tau į paskutinį klausimą:
- Vykdyti visus surašytus punktus lotuliukas.gif Kai būsi labai įsijautusi į visų tų punktų vykdymą nė nepajausi kaip ta Meilė iš kažkur išdygs thumbup.gif

Viena pavargsti.. Bet mūsų, oi kiek čia daug lotuliukas.gif Ir liūdim kartu, ir juokiamės kartu ir netgi keistis nusprendėm kartu drinks_cheers.gif Taigi tu jau ne viena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 30 rugpjūčio 2007 - 23:07
Sveika ziezerbele, pritariu abzorytei, tu ne viena tokia, cia mums visoms panasi situacija, paskaityk senaja tema, jei ji dar yra pamatysi atrasi daugybe panasumu...mums cia visoms ir mes laukiam tos meiles patike ir ji mus aplankys
dar karta sveikinu prie musu prisijungus thumbup.gif drinks_cheers.gif

Abzoryte, aisku galime ir Kaune daryti ta meeta, juk merginos Lietuvos atstumais tai manau tikrai nesvarbu, Vilnius ar Kaunas, o tu mieloji, baik cia liudet ir galvot apie praeiti...gal reiks bausmiu sarasiuka sudaryt nevykdant punktu ax.gif mirksiukas.gif
Jokiu minciu apie praeiti..kai uzsidaro vienos durys, butinai atsidaro kitos drinks_cheers.gif thumbup.gif
Labanakt...dziaugiuosi uz save parasiau beveik v thumbup.gif isa darba nebedaug liko ryt uzbaigsiu...
Beje siandien mano mergaites suzinojo kad as nebedirbsiu vienam darbe, tai rasinejo zinutes, skambino verkdamos, kaip cia as jusu nebemokysiu sokt...tokia buvo meile nebesveika, tokia nuosirdi,tauri,silta....tokiu emociju as nesulaukdavau net namuose kai gyvenau su ex...ot sudz.... kazkaip ir as susigraudinau taip myliu tuos vaikus, bet nebegaliu visko suderint darbo, mokslu o db ir praktikos doh.gif
ok supermylymosios lekiu 12 punkto blush2.gif iki
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Grazi dienele, ar ne??? wub.gif Man patinka penktadieniai thumbup.gif

Sveikia prisijungusi, ziezerbele 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms
Pamatysite, šiandien nutiks kažkas laaaabai gero mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti