Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Laba ryta,

Na ziuriu kai kuriems praeitas vakaras buvo labai geras smile.gif oi dziaugiuosi Gimusi_vasara del taves, super!!!!!!!!!!!!! Taip ir toliau!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif

Na o man vakar filmas buvo geras thumbup.gif o visa kita nelabai verysad.gif eilini syki nusivyliau, nu sakes, vat ir stengis isbristi is depresijos, neimanoma kai taip viskas "sekasi" verysad.gif

Na tikekimes si diena bus geresne, juk penktadienis ir savaitgalis arteja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 31 rugpjūčio 2007 - 07:36
QUOTE(Xingute @ 2007 08 31, 07:35)
Laba ryta,

Na ziuriu kai kuriems praeitas vakaras buvo labai geras smile.gif oi dziaugiuosi Gimusi_vasara del taves, super!!!!!!!!!!!!! Taip ir toliau!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif

Na o man vakar filmas buvo geras  thumbup.gif  o visa kita nelabai  verysad.gif  eilini syki nusivyliau, nu sakes, vat ir stengis isbristi is depresijos, neimanoma kai taip viskas "sekasi"  verysad.gif

Na tikekimes si diena bus geresne, juk penktadienis ir savaitgalis arteja  rolleyes.gif

labutes labutes smile.gif
tai xingute - kiek pamenu toj kompanijoj kur ejote i filma, turejo buti kazkoks simpatulka? ir kaip? reikejo aki merkti.. (tikiuosi nieko nemaisau) smile.gif
o as vakar taip sauniai irgi filme pabuvau, pradejau megti veiksmo filmus biggrin.gif
ir siaip ramiai ir labai sauniai praleidau viena vakara... namcuiai net bligejo is to didelio ramumo smile.gif ir verkti jau nebenorejau.. jau po truputi viskas labai pradejo tvarkytis..
drinks_cheers.gif
penktadienis!!!! smile.gif
ryt mamontovo koncerta skatedros aikstej, mergaites smile.gif savo ex deka ji esu labai pamilusi smile.gif
Atsakyti
Nu, mergos, eikit kaku, tiek priplept vakarais... doh.gif

O aš vakar fantastiškai laiką praleidau - su berniuku papietavom, kol pietavom jo ex atnešė jam namų raktą ir išskubėjo į pasimatymą laugh.gif Tada važiavom pas jį ir gėrėm arbatą, lai lai nai nai... rolleyes.gif biggrin.gif

Sveikinu prisijungusias naujas nares, pas mus, su mumis geriausia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 31, 08:04)
ryt mamontovo koncerta skatedros aikstej, mergaites smile.gif savo ex deka ji esu labai pamilusi smile.gif

Tu skambi lyg mano nepavykusio vieno iš dviejų buvusi mergina biggrin.gif Negi sutapimas? laugh.gif Jis irgi baisiausiai Mamontovą, Kino ir Depesh Mode myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 31, 09:04)
labutes labutes smile.gif
tai xingute - kiek pamenu toj kompanijoj kur ejote i filma, turejo buti kazkoks simpatulka? ir kaip? reikejo aki merkti.. (tikiuosi nieko nemaisau) smile.gif
o as vakar taip sauniai irgi filme pabuvau, pradejau megti veiksmo filmus biggrin.gif
ir siaip ramiai ir labai sauniai praleidau viena vakara... namcuiai net bligejo is to didelio ramumo smile.gif ir verkti jau nebenorejau.. jau po truputi viskas labai pradejo tvarkytis..
drinks_cheers.gif
penktadienis!!!! smile.gif

Jo jo nieko nemaisai buvo tas simpatulka, bet visai kazkoks jisai doh.gif Visa vakara lyg ir super buvo, demesio man skyre jau labai daug ir kazkaip pasijauciau gerai, o paskui kai su visais draugais paziurejom filma tai jisai paeme ir isdume kazkur, nei mazdaug "labas nei ate". Nu visai nesupratau as nieko ir tokia pasimetusi stovejau, nu bet gerai isejus i lauka vejas kaip trenke i veida iskarto atsigavau ir jau namo normaliai vaziavau. Nu gal as ka ne taip pasakiau, padariau, nu bet nezinau, pasimeciau g.gif sad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 31 rugpjūčio 2007 - 08:49
QUOTE(Xingute @ 2007 08 31, 09:48)
Nu gal as ka ne taip pasakiau, padariau, nu bet nezinau, pasimeciau  g.gif  sad.gif    verysad.gif

Neprisigalvok. Viską tu gerai padarei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 31, 10:02)
Neprisigalvok. Viską tu gerai padarei  mirksiukas.gif

Na bandysiu tiketis, kad kitas kartas bus sekmingesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 31, 10:03)
Na bandysiu tiketis, kad kitas kartas bus sekmingesnis  rolleyes.gif

žinoma, kad taip bigsmile.gif
gal berniukas turėjo kitų reikalų ir tiek smile.gif viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinoma, kad meile ateis wub.gif Pas mane ji atejo, nors as visai nesitikejau to bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 31, 08:37)
Nu, mergos, eikit kaku, tiek priplept vakarais...  doh.gif

O aš vakar fantastiškai laiką praleidau - su berniuku papietavom, kol pietavom jo ex atnešė jam namų raktą ir išskubėjo į pasimatymą laugh.gif Tada važiavom pas jį ir gėrėm arbatą, lai lai nai nai...  rolleyes.gif  biggrin.gif
Sveikinu prisijungusias naujas nares, pas mus, su mumis geriausia  biggrin.gif
Papildyta:
Tu skambi lyg mano nepavykusio vieno iš dviejų buvusi mergina biggrin.gif Negi sutapimas? laugh.gif Jis irgi baisiausiai Mamontovą, Kino ir Depesh Mode myli  smile.gif

g.gif
gal ne...
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu_Ryga:): 31 rugpjūčio 2007 - 09:59
Kaip jumis ACIU visoms uz palaikyma, net geriau jauciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 31, 10:00)
Kaip jumis ACIU visoms uz palaikyma, net geriau jauciuosi  ax.gif

pakvuesk ji arbatos biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 31, 11:04)
pakvuesk ji arbatos biggrin.gif mirksiukas.gif

Vat cia yra pati didziausia problema!!!!!!!!!!!! Niekada pirma neprieisiu, neuzkalbinsiu ir pirma niekur nekviesiu ( paskui jau kai viskas lyg isivaziuoja, tada norma, bet pradzioj...). Cia yra mano didele problema, negaliu sito padaryti nors tu ka doh.gif Tiesiog padariau taip pora kartu anksciau ir tikrai buvo rezultatai nekokie verysad.gif Todel dabar tokia didele baime turiu. Bet anyway viskas bus gerai rolleyes.gif

Atsakyti