Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Aš tai irgi bernų pirma nekviečiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tai sunkus buvo rytas... vėl kažkoks sudėtingas susitaikymas su realybe doh.gif

žinot... labai noriu pašnekint savo ex per skype... tiesiog paklausti kaip jis... kaip laikosi...

manot kad kvailai pasielgčiau jei tiesiog parašyčiau...?
o gal tik save labiau įskaudinčiau..?

bliamba.. ir kodėl net ir trims mėnesiams praėjus man atrodo kad jis išėjo lyg vakar.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 31, 10:21)
Aš tai irgi bernų pirma nekviečiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

uj mergiates, pilnos jus kompleksu kazkokiu ir manau kvailu isitikinimu biggrin.gif
balti zirgai ir pan smile.gif
del laimes reikia kovoti smile.gif

bet cia matyt mano budas kaltas smile.gif
as siaip megstanti palyderiauti, tai ir asmeniniuose santykiuose neatsisakau daznai daryti tai ka noriu padaryti, negalvodama apie pasekmes.. doh.gif

tik paskui kartais susigriebiu, kad savigarba baigiu prarast lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 11:24)
o man tai sunkus buvo rytas... vėl kažkoks sudėtingas susitaikymas su realybe  doh.gif

žinot... labai noriu pašnekint savo ex per skype... tiesiog paklausti kaip jis... kaip laikosi...

bliamba.. ir kodėl net ir trims mėnesiams praėjus man atrodo kad jis išėjo lyg vakar..  doh.gif

As tai nemanau, kad kvailai pasielgtum, bet vat kad save iskaudinsi ir gali buti tik sunkiau tai bus manau tikrai unsure.gif cia mano nuomone.
Atsakyti
o man tai sunkus buvo rytas... vėl kažkoks sudėtingas susitaikymas su realybe  doh.gif

bliamba.. ir kodėl net ir trims mėnesiams praėjus man atrodo kad jis išėjo lyg vakar..  doh.gif

nežinau kas čia darosi, bet aš taip pat jaučiuosi visišką ramybę praradusi. vakar vakare taip užsisvajojau, taip liūdna pasidarė, o šįryt atsibudau tokios pačios nuotaikos...
bandom, abzoryte, laikytis kartu..? na, bent jau mano situacijoje tas pakalbinimas niekuo nepadėtų, manau būtų tik skaudžiau.. kažkaip atrodo, kad ir tau dar nelaikas...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 10:24)

as tai paklausiciau kaip sekasi smile.gif
kam save varzyti?
neatsakys, pats kaltas ax.gif
o tu vienaip ar kitaip jausiesi nelabai kaip... unsure.gif
tad kam nedaryti jei galima padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 31, 11:24)
uj mergiates, pilnos jus kompleksu kazkokiu ir manau kvailu
tik paskui kartais susigriebiu, kad savigarba baigiu prarast  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

savigarba yra turbūt vienintelis dalykas, kuris man liko... negaliu, tiesiog negaliu ir jos dar prarasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Abzoryte..iš savo patirties galėčiau patart nerašyt..nes buvo tokių atvejų, kad dar blogiau po tokio parašymo..neskaudink sau širdelės, mergyt... console.gif
žinau, kad negalvoti nesiseka, bet juk pati supranti, kad čia tik silpnumo akimirka..juk Tu jau visai kitokia nei su juo būdama mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jo.. gal tu ir teisi Dovyyyle.. gal ir ne laikas... juk tiek dėmesio rodžiau liepos mėnesį dar.. ir atsitrenkdavau lyg į sieną... juk žino kad aš ant jo pykčio nelaikau.. jei nors kažkiek būčiau įdomi parašytų...

labai norėčiau su juo bendrauti... tik labai baisu atsimušti vėl į tą sieną... tai skaudžiausia ką patyriau..
ech... net nežinau ko klausyti.. širdies ar proto.... doh.gif
Atsakyti

Abzoryte, nerasyk. Nėra čia ko- pačiai tik bus skaudžiau. Kalbu iš patirties doh.gif
Į pasimatymą bernų pirma niekada nekviečiau ir nekviesiu. biggrin.gif

Ką tik sužinojau ir vos lengvo infarkto negavau- mano gražiajai naujajai simpatijai 31 metai. doh.gif O atrodo daug jaunesnis. Jis man per senas tokiu atveju. Man 25... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 10:30)
nu jo.. gal tu ir teisi Dovyyyle.. gal ir ne laikas... juk tiek dėmesio rodžiau liepos mėnesį dar.. ir atsitrenkdavau lyg į sieną... juk žino kad aš ant jo pykčio nelaikau.. jei nors kažkiek būčiau įdomi parašytų...

labai norėčiau su juo bendrauti... tik labai baisu atsimušti vėl į tą sieną... tai skaudžiausia ką patyriau..
ech... net nežinau ko klausyti.. širdies ar proto....  doh.gif

unsure.gif sunku ka ir patart...

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 31, 10:43)
Abzoryte, nerasyk. Nėra čia ko- pačiai tik bus skaudžiau. Kalbu iš patirties  doh.gif
Į pasimatymą bernų pirma niekada nekviečiau ir nekviesiu. biggrin.gif

Ką tik sužinojau ir vos lengvo infarkto negavau- mano gražiajai naujajai simpatijai 31 metai.  doh.gif O atrodo daug jaunesnis. Jis man per senas tokiu atveju. Man 25...  smile.gif

ka?????????????????? blink.gif blink.gif blink.gif
nu norisi nusikeikt!
kas cia per - taiu per senas???????
jetau jetau !
schmoll.gif schmoll.gif
pats tas sakyciau smile.gif
perleisk man...
man kaip tik smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 31, 10:43)

Ką tik sužinojau ir vos lengvo infarkto negavau- mano gražiajai naujajai simpatijai 31 metai.  doh.gif O atrodo daug jaunesnis. Jis man per senas tokiu atveju. Man 25...  smile.gif

lotuliukas.gif Nu siaip nera gi tie metai svarbu, bet man irgi butu per senas 31-eriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti