Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

vienu žodžiu... pabandžiau grupiokui parašyt jam puikiausiai nusisiunčia... o ten ne...
gal ir užblokavo.. ką čia gali žinot...
vienu žodžiu... yra kaip yra... vadinasi laikas pradėti naują gyvenimą... pats laikas...
Atsakyti
na ką... išsinagrinėjau skype...
yra variantas ir užblokuoti... yra variantas ir išmesti iš contact listo ir nurodyti, kad gautum žinutes tik iš tų, kurie yra tavo contact liste....

tada dėl įsitikinimo paspaudžiau ant jo Call.... ir ką jūs manote... sujungimas neįmanomas...

net neįsivaizdavau kad taip gyvenime būna... žmogus kurį tu mylėjai labiau už viską... še tau.. tiesiog išmeta kaip nereikalingą daiktą...

ech.. nenoriu daugiau nieko prie savęs prisileisti..

einu geriau dirbti.. gyvenimas tęsiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 12:44)
yra variantas ir užblokuoti... yra variantas ir išmesti iš contact listo ir nurodyti, kad gautum žinutes tik iš tų, kurie yra tavo contact liste....

tada dėl įsitikinimo paspaudžiau ant jo Call.... ir ką jūs manote... sujungimas neįmanomas...

net neįsivaizdavau kad taip gyvenime būna... žmogus kurį tu mylėjai labiau už viską... še tau.. tiesiog išmeta kaip nereikalingą daiktą...

ech.. nenoriu daugiau nieko prie savęs prisileisti..

einu geriau dirbti.. gyvenimas tęsiasi  4u.gif

Vajej.. verysad.gif laikykis, brangioji blush2.gif Gyvenimas tikrai tesiasi! Ir nepergyvenk wink.gif ne tas zmogus tikriausiai buvo wub.gif
Atsakyti
abzoryte, nenusimink....
ir labai blogai negalvok apie ta zmogu...aisku, gal sunku taip..bet gal tiesiog, kaip ir pati minejai, jis nori ramybes...kas ten zino....
Zodziu, nesigrauzk ir nukreipk mintis kitur 4u.gif
Atsakyti
Abžoriuk, su savo ex skype pasielgiau taip pat, kaip tavasis. Vien dėl to, kad nekiltų pagunda paklausti kaip sekasi...
Atsakyti
blogai negalvoju... niekada apie jį blogai negalvojau...
yra kaip yra.. priežasčių gali būti įvairiausių.. anksčiau mėgdavau daryti išvadas anksčiau laiko, dabar jau mečiau šitą durną įprotį 4u.gif

Papildyta:
Drugeli.. gali būti kad taip kitiems lengviau.. bet man kažkaip nepavyksta suprasti kaip žmonės išmetami taip lengvai iš gyvenimo... ištrini skype kontaktą ir viskas..

dievulėliau dievulėliau.. aš tikrai nenoriu jokio vyro dar artimiausius pusę metų bent jau tikrai... doh.gif pačiu laiku deduosi breketus, bus mažesnė tikimybė kad jis atsiras blink.gif

nuoširdžiai - nieko aš nebelaukiu, nes nenoriu būti kažkam tik dviejų metų draugas, kurį vėliau imsim ir ištrinsim... nieko man nereikia, pagyvensiu ir viena!

bet palaikysiu jums čia kompaniją jūsų meilės belaukiant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 31, 12:57)
Abžoriuk, su savo ex skype pasielgiau taip pat, kaip tavasis. Vien dėl to, kad nekiltų pagunda paklausti kaip sekasi...

drinks_cheers.gif Taip pat darau ir aš smile.gif

Abzoryte, tavo žmogus nėra blogas, šaltas ar piktas. Jis tiesiog gyvena be tavęs. Ir teks su tuo susitaikyti, nors ir kaip skaudu smile.gif ax.gif Vienas iš punktų sako- nesigrežiok į praeitį. Ir negalvok, jog tu tik laikysi mums kompaniją. Pati dalyvausi ir ne pasyviai smile.gif Supratai?
Siūlau dar vieną punktą- pradėjus laikytis punktų- negalima trauktis atgal.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 12:44)

mažute, bet įžvelk ir šviesiąją pusę - dabar jau nebekils jokių abejonių..
velnias, gal ir man ką nors panašaus padaryti?
Atsakyti
aš ir nesakiau kad jis blogas, šaltas ar piktas... jis geras žmogus.. tik aš žmonių apskritai nesuprantu... nenoriu daugiau jokių žmonių... absoliučiai!!! nenoriu daugiau nieko! jie tik skaudina mane daugiau nieko!

tegu visi gyvena savo gyvenimą... jis... aš.. ir visiems bus gerai...
o punktus aš vykdau... rašau anglišką CV šiuo metu.. taigi viskas juda į priekį ir be vyro.. ir be svajonių apie vyrą...

o už jį nebuvo vakaro kad nepasimelsčiau atsigulusi.. tegu gyvena... pabandžiau paskutinį kartą ir visai dėl to nesigailiu...
Atsakyti
Na, ir kaip tu sugebi išlikti tokia gera? o aš kartais galėčiau pasiųsti juos visus toli toli. ir dar palinkėti ką nors šlykštaus..
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 12:27)
aš ir nesakiau kad jis blogas, šaltas ar piktas... jis geras žmogus.. tik aš žmonių apskritai nesuprantu... nenoriu daugiau jokių žmonių... absoliučiai!!! nenoriu daugiau nieko! jie tik skaudina mane daugiau nieko!

tegu visi gyvena savo gyvenimą... jis... aš.. ir visiems bus gerai...
o punktus aš vykdau... rašau anglišką CV šiuo metu.. taigi viskas juda į priekį ir be vyro.. ir be svajonių apie vyrą...

o už jį nebuvo vakaro kad nepasimelsčiau atsigulusi.. tegu gyvena... pabandžiau paskutinį kartą ir visai dėl to nesigailiu...

unsure.gif unsure.gif
geriau suvoktitai anksciau nei veliau...
butum neperasiusi, ir butum kankinusis kelias savaites- rasyt nerasyt..
pabandei, nepavyko, isliejai pykti ir vel bandysi su viskuo susitaikyti..
laikykis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 31, 13:25)
mažute, bet įžvelk ir šviesiąją pusę - dabar jau nebekils jokių abejonių..
velnias, gal ir man ką nors panašaus padaryti?

būtent.. jau nebekyla abejonių... nebekyla abejonių, kad žmonės yra visai ne tokie kokius aš juos įsivaizdavau.. yra žmonių kurie turi kitokias širdis.. kitokį mąstymą.. kitokį požiūrį... o aš trenkta.. aš tikiu kažkokia trenkta amžinybe... aš tikiu kad gyva žmogaus širdis yra brangiau už bet kokius savo principus ir pan...
vienu žodžiu.. man labai gerai gyvenasi vienai.. ir labai daug punktų turiu dar nuveikti... taigi uždarau jausmus giliai ir išmetu raktą velniop...
Atsakyti