Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

apie ką mes čia? bigsmile.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 13:21)
iskyrei pora ir tikejaisi buti laiminga?....ant kito asaru sau laimes nepastatysi....sakyciau auksine mintis

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
oi CrazySun nejuokink lotuliukas.gif bo labai juokas pradėjo imti nuo tavo klausimo lotuliukas.gif

būna kad kai kurie žmonės viską mato tik iš savo bokšto.. ką padarysi, juk jau priėjom išvados, kad visi mes skirtingi drinks_cheers.gif

niekam niekada nelinkėjau nieko blogo ir esu pirmiau laiminga nei nelaiminga, kad teko patirti gyvenime tai ką patyriau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 14:21)
iskyrei pora ir tikejaisi buti laiminga?....ant kito asaru sau laimes nepastatysi....sakyciau auksine mintis

Nu nepagaunu visai, nei is sio nei is to paraso cia visokiu nesamoniu, gal jai kaip ir vakar viesului priepuolis koks uzejes, tai reikejo kur nors parekauti ar ka g.gif
Atsakyti
viskas gerai mergytės, jai įtarimas kad aš esu jos ex - ex biggrin.gif Man irgi įtarimas, kad ji yra mano ex - ex biggrin.gif

Jei taip yra iš tikrųjų, galiu apraminti, kad viskas savo normose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 13:49)
viskas gerai mergytės, jai įtarimas kad aš esu jos ex - ex biggrin.gif Man irgi įtarimas, kad ji yra mano ex - ex biggrin.gif

Jei taip yra iš tikrųjų, galiu apraminti, kad viskas savo normose  lotuliukas.gif

g.gif
niu aciu dievui kad viskas gerai...
bet zmones pavaro ax.gif
Atsakyti
Biski ne i tema dabar parasysiu, bet perskaiciau labai gera minti, gal ir jums patiks rolleyes.gif ax.gif

"Itikinti galima tik tuo, kuo zmones nori buti itikinti."
J.Joubert
Atsakyti
Abzoryte, suprantu kad tau skaudu mano atveju buvo ir panasiai as pati ji palikau o po kurio laiko parasiau per skype, jis atrase...bet tavo atveju manau yra labai izeistas tavo ex orumas...o gal taip ir geriau,aisku sunku, bet juk pati zinai kad gyvenimas nestovi vietoj...
mes su tavim 4u.gif

p.s. stipriu poru niekas neisskiria...vadinasi kazkas buvo ne taip 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 14:41)
oi CrazySun nejuokink  lotuliukas.gif  bo labai juokas pradėjo imti nuo tavo klausimo  lotuliukas.gif

būna kad kai kurie žmonės viską mato tik iš savo bokšto.. ką padarysi, juk jau priėjom išvados, kad visi mes skirtingi  drinks_cheers.gif

niekam niekada nelinkėjau nieko blogo ir esu pirmiau laiminga nei nelaiminga, kad teko patirti gyvenime tai ką patyriau..  4u.gif

ot, juokinsiu blush2.gif
man labiau patinka, kai Tu linksma bigsmile.gif
Atsakyti
GV, O TU TAI PRISIGALVOJI, TAI PER SENAS TAI PER JAUNAS, VISAI JAU....PATS TAS GRAZUOLYTE, JUK PACIAI JAU NEBE 16 ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
sauliute, tai tas mistiškasis ex jau vėl laisvas. Nesnausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nagi merginos situacijos tai jus tikrai nezinot....tai mano reakcija i visa tai kas as cia paskaiciau....o jos ka neturetu buti?.....kam reikia matau tas viska suprato...
nu nemegstu kai ant balto sakoma juoda o ant juodo sakoma balta..

Na taip as esu ta apie kuria tu galvoji...tik va ptaisymas vienas anot jo jus niekada ir nebuvote pora (nesigilinau kodel jis taip sake)....tu skaiciuot nelabai moki....dejau dejau ir neikaip nesudejo is kur tie 2 metai buvimo poroje?.....gal cia iskaiciavai ir ta pusmeti kai mes dar gynenom kartu bet tu jau sildei kita jo sona? ....nugi prajuokinai

Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 31, 14:00)
sauliute, tai tas mistiškasis ex jau vėl laisvas. Nesnausk  mirksiukas.gif

ai drugeli kad ko tai nera noro lotuliukas.gif sirdute uzimta jau mirksiukas.gif

tik va ko tai sukilo viskas paskaicius kai kuriuos postus...nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliute: 31 rugpjūčio 2007 - 14:04