apie ką mes čia?
QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 13:21)
iskyrei pora ir tikejaisi buti laiminga?....ant kito asaru sau laimes nepastatysi....sakyciau auksine mintis
oi CrazySun nejuokink
bo labai juokas pradėjo imti nuo tavo klausimo 
būna kad kai kurie žmonės viską mato tik iš savo bokšto.. ką padarysi, juk jau priėjom išvados, kad visi mes skirtingi
niekam niekada nelinkėjau nieko blogo ir esu pirmiau laiminga nei nelaiminga, kad teko patirti gyvenime tai ką patyriau..
būna kad kai kurie žmonės viską mato tik iš savo bokšto.. ką padarysi, juk jau priėjom išvados, kad visi mes skirtingi
niekam niekada nelinkėjau nieko blogo ir esu pirmiau laiminga nei nelaiminga, kad teko patirti gyvenime tai ką patyriau..
QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 14:21)
iskyrei pora ir tikejaisi buti laiminga?....ant kito asaru sau laimes nepastatysi....sakyciau auksine mintis
Nu nepagaunu visai, nei is sio nei is to paraso cia visokiu nesamoniu, gal jai kaip ir vakar viesului priepuolis koks uzejes, tai reikejo kur nors parekauti ar ka
viskas gerai mergytės, jai įtarimas kad aš esu jos ex - ex
Man irgi įtarimas, kad ji yra mano ex - ex 
Jei taip yra iš tikrųjų, galiu apraminti, kad viskas savo normose
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 13:49)
viskas gerai mergytės, jai įtarimas kad aš esu jos ex - ex
Man irgi įtarimas, kad ji yra mano ex - ex 
niu aciu dievui kad viskas gerai...
bet zmones pavaro
Biski ne i tema dabar parasysiu, bet perskaiciau labai gera minti, gal ir jums patiks
"Itikinti galima tik tuo, kuo zmones nori buti itikinti."
J.Joubert
"Itikinti galima tik tuo, kuo zmones nori buti itikinti."
J.Joubert
Abzoryte, suprantu kad tau skaudu mano atveju buvo ir panasiai as pati ji palikau o po kurio laiko parasiau per skype, jis atrase...bet tavo atveju manau yra labai izeistas tavo ex orumas...o gal taip ir geriau,aisku sunku, bet juk pati zinai kad gyvenimas nestovi vietoj...
mes su tavim
p.s. stipriu poru niekas neisskiria...vadinasi kazkas buvo ne taip
mes su tavim
p.s. stipriu poru niekas neisskiria...vadinasi kazkas buvo ne taip
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 14:41)
oi CrazySun nejuokink
bo labai juokas pradėjo imti nuo tavo klausimo 
ot, juokinsiu
man labiau patinka, kai Tu linksma
GV, O TU TAI PRISIGALVOJI, TAI PER SENAS TAI PER JAUNAS, VISAI JAU....PATS TAS GRAZUOLYTE, JUK PACIAI JAU NEBE 16
sauliute, tai tas mistiškasis ex jau vėl laisvas. Nesnausk
Nagi merginos situacijos tai jus tikrai nezinot....tai mano reakcija i visa tai kas as cia paskaiciau....o jos ka neturetu buti?.....kam reikia matau tas viska suprato...
nu nemegstu kai ant balto sakoma juoda o ant juodo sakoma balta..
Na taip as esu ta apie kuria tu galvoji...tik va ptaisymas vienas anot jo jus niekada ir nebuvote pora (nesigilinau kodel jis taip sake)....tu skaiciuot nelabai moki....dejau dejau ir neikaip nesudejo is kur tie 2 metai buvimo poroje?.....gal cia iskaiciavai ir ta pusmeti kai mes dar gynenom kartu bet tu jau sildei kita jo sona? ....nugi prajuokinai
Papildyta:
ai drugeli kad ko tai nera noro
sirdute uzimta jau
tik va ko tai sukilo viskas paskaicius kai kuriuos postus...nesusilaikiau
nu nemegstu kai ant balto sakoma juoda o ant juodo sakoma balta..
Na taip as esu ta apie kuria tu galvoji...tik va ptaisymas vienas anot jo jus niekada ir nebuvote pora (nesigilinau kodel jis taip sake)....tu skaiciuot nelabai moki....dejau dejau ir neikaip nesudejo is kur tie 2 metai buvimo poroje?.....gal cia iskaiciavai ir ta pusmeti kai mes dar gynenom kartu bet tu jau sildei kita jo sona? ....nugi prajuokinai
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 31, 14:00)
ai drugeli kad ko tai nera noro
tik va ko tai sukilo viskas paskaicius kai kuriuos postus...nesusilaikiau