Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Abzoryte, viskas bus gerai, pamatysi smile.gif
buvo identiška situacija, skauda, bet praeina..
ir vis tiek į gyvenimą dar žiūriu per rožinius akinius... blush2.gif
Atsakyti
jeigu jie turi kitokį mąstymą, tai dar nereiškia, kad trenkta esi tu!! Aš tikiu, kad vieną dieną mes jiems dar padėkosime, kad mus paliko...
O rakto neišmesk. tik paslėpk jį kuriam laikui. paslėpk taip, kad vieną gražią dieną be jokių širdies nuoskaudų ir abejonių, galėtum ją atrakinti.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 12:08)
bet man kažkaip nepavyksta suprasti kaip žmonės išmetami taip lengvai iš gyvenimo... ištrini skype kontaktą ir viskas..

Kodėl išmetami? Nes skauda. Aš netikiu, kad buvę mylimieji gali tapti draugais. Tik su vienu ex palaikau ryšį, nes auginu jo dukrą. Kitas man dar draugaujant sakė, kad jei ką, nenorės manęs matyti, išbrauks lyg nebūtų buvę. Aš pati neišbraukiu, juk buvo. Bet klausti kaip sekasi, kaip gyvena.. Tam, kuris mane išbraukė dar kuris laikas parašydavau sms. Na, kaip sekasi smile.gif Bet supratau kad klausinėju ir rašinėju tik tam, kad įsitikinčiau kad jam dar skauda. Mečiau tą reikalą, numerį ištryniau. Kitas kuris laikas rašė laiškus, prašė sugrįžti. Dabar jau tylu ramu.. Ir nežinau, ar norėčiau susitikti, ar turėčiau ką pasakyti. Viskas bus melas, pokalbis apie orą bus melas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 31 rugpjūčio 2007 - 12:44
Na matai Drugeli... visi mes skirtingi... aš daug ką labai aukštinu ir idealizuoju.. tą suvokiu ir pati... bet nors ir mane labai įskaudino mano prieš tai buvęs.. nors ir aš pati jį palikau.. nors ir jis bandė mane susigrąžinti.. aš nieko neblokavau ir nenusisukau nuo jo kaip nuo kokio raupsuotojo... susitikti man su juo neteko.. bet porą kartų buvau susirašiusi ir labai žmoniškai...
šiuo atveju aš nieko iš jo nenorėjau.. tiesiog sapnavau.. tiesiog labai rūpi.. tiesiog norėjau paklausti... mano manymu tai paminamas tiesiog žmoniškumas... kai nenuėjo į skype, aš parašiau jam dar ir sms su tuo pačiu: kaip gi tu laikaisi... atsakymo nesulaukiau... bet jau ne esmė... esmė ta, kad meilė buvo netikra.. ir man skaudu kad žmonės vartoja šį žodį taip paprastai ir lengvai lyg sakytų "labas rytas"..
bet gerai CrazySun sako, paskaudės ir praeis.. žinoma kad praeis..
jau net ir skausmas kitoks tapo.. išmokau turbūt net kitaip kentėti.. be ašarų..

labai gerai kad parašiau šiandien.. sugrioviau savo pačios iliuciją..
ir supratau eilinį kartą, kad aš vistik žiūriu į pasaulį šiek tiek kitaip... žmonės ateina ir išeina.. o man per skaudūs išėjimai.. todėl nenoriu kad kažkas ateitų, nes ir jis išeis anksčiau ar vėliau....
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 12:51)
esmė ta, kad meilė buvo netikra..

Abžoriuk, juk pati sakai kad visi skirtingi. Kiekvienas skauda savaip. Kontaktų užblokavimas - nebūtinai netikros meilės ženklas. Visiškai nebūtinai. Tiesiog kiekvienas su savo skaumu tvarkosi savaip. Aš ištryniau bendras nuotraukas. Praktiškai tiesioginis ištrynimas iš gyvenimo smile.gif Bet aš nenoriu kad man po akim šmėžuotų tai, kas skauda. Skype kontaktas tas pats - jis nuolat po akim. Skausmas nuolat po akimis. Pirmu reikalu viską ištryniau. Kad galėčiau skaudėti viena, kai tamsu, kai visi miega..
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 13:51)
bet jau ne esmė... esmė ta, kad meilė buvo netikra.. ir man skaudu kad žmonės vartoja šį žodį taip paprastai ir lengvai lyg sakytų "labas rytas"..
bet gerai CrazySun sako, paskaudės ir praeis.. žinoma kad praeis..
jau net ir skausmas kitoks tapo.. išmokau turbūt net kitaip kentėti.. be ašarų..

labai gerai kad parašiau šiandien.. sugrioviau savo pačios iliuciją..
ir supratau eilinį kartą, kad aš vistik žiūriu į pasaulį šiek tiek kitaip... žmonės ateina ir išeina.. o man per skaudūs išėjimai.. todėl nenoriu kad kažkas ateitų, nes ir jis išeis anksčiau ar vėliau....

Bet kodėl tu galvoji, kad meilė buvo netikra? Juk niekas nėra pasakęs, kad ta tikroji meilė yra tik tada, kai žmonės išlieka kartu. aš kažkaip galvoju, kad jei tuo metu buvo pasakyti šie žodžiai, tai, vadinasi, žmonės iš tikrųjų taip jautėsi, jeigu nieko nesitikėjo už tai gauti. Deja, nė vienas nesame apsaugoti nuo jausmų kaitos.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 08 31, 13:36)
Abzoryte, viskas bus gerai, pamatysi  smile.gif
buvo identiška situacija, skauda, bet praeina..
ir vis tiek į gyvenimą dar žiūriu per rožinius akinius...  blush2.gif

Skausmas tikrai preina, tik gaila, kad palieka gilius randus, kurie karts nuo karto primena apie save, ir tada vel pasidaro liudna verysad.gif
Atsakyti
bet aš netikiu jausmų kaita... sad.gif aš visada tikėjau, kad meilės tikrumas yra amžinybė...
vienu žodžiu... užverčiau aš jus šiandien savo nesąmonėmis... pamirštam visą šią košę... man gerai bus ir be vyro... šitaip jaučiuosi daug saugesnė..

ačiū jums labai... 4u.gif
Atsakyti
Xingute, patikėk, žinau.. skauda..
yra žmonių,kurie moka "užsiblokuoti" po kiek laiko..aš pvz., net daug laiko praėjus, viską prisimenu kaip šiandien..o tuo metu net nelabai suvokiau,kad tokie stiprūs mano jausmai...
Abzoryt, aišku, kiekvienas išgyvena skirtingai...bet skaitau Tavo mintis ir..toks jausmas, kad aš būčiau rašius..
ir nors skauda, bet labai gera prisimint.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 31 rugpjūčio 2007 - 13:07
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 14:02)
bet aš netikiu jausmų kaita... sad.gif

Aš irgi netikėjau.. bet situacijos pasikartojimas ne tik mano, bet ir aplinkinių gyvenimuose, privertė nuomonę pakeisti.. deja...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 31, 13:02)
bet aš netikiu jausmų kaita... sad.gif aš visada tikėjau, kad meilės tikrumas yra amžinybė...
vienu žodžiu... užverčiau aš jus šiandien savo nesąmonėmis... pamirštam visą šią košę... man gerai bus ir be vyro... šitaip jaučiuosi daug saugesnė..

ačiū jums labai...  4u.gif

iskyrei pora ir tikejaisi buti laiminga?....ant kito asaru sau laimes nepastatysi....sakyciau auksine mintis
Atsakyti
no comments doh.gif
tau irgi linkiu labai geros dienos 4u.gif
Atsakyti