Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Lietuva maza, net internete tokie dalykai dedasi, kad cia atpazysta nors vardu juk nera... g.gif

Mieloji Sauliute, ne man cia kistis i jusu santykius, tikko tu sieki cia taip rasydama?
Mes abzoryte palaikom taip kad, nzn ar verta cia kazka aiskintis
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
sorry mergytės, aš su jumis vėliau paplepėsiu, nesu linkusi į ginčus lotuliukas.gif
eteris laisvas, visi gali rašyti ką tik nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
sauliute, o kam viešai paklodes skalbti? Nu, buvo tai buvo, jei diedas nebūtų norėjęs, abžorytė surišusi jo nebūtų paėmus. Ar ne? Kodėl moterys labiausiai nekenčia moterų? Tu mylėjai, abžorytė mylėjo.. Nu, nevykėlį mylėjot, pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 31, 14:04)
Lietuva maza, net internete tokie dalykai dedasi, kad cia atpazysta nors vardu juk nera... g.gif

Mieloji Sauliute, ne man cia kistis i jusu santykius, tikko tu sieki cia taip rasydama?
Mes abzoryte palaikom taip kad, nzn ar verta cia kazka aiskintis

matyt nelabai nori but nepastebeta jei dedasi savo nuotraukos dali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 14:07)
matyt nelabai nori but nepastebeta jei dedasi savo nuotraukos dali  mirksiukas.gif

Bet ir ieškoti reikia mokėti biggrin.gif

Atsakyti
Nieko nesuprantu, bet ir nesigilinsiu smile.gif
Sauliute mes plepam apie meiles laukima...itariu tu cia ne tema truputeli rasai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 31, 14:06)
sauliute, o kam viešai paklodes skalbti? Nu, buvo tai buvo, jei diedas nebūtų norėjęs, abžorytė surišusi jo nebūtų paėmus. Ar ne? Kodėl moterys labiausiai nekenčia moterų? Tu mylėjai, abžorytė mylėjo.. Nu, nevykėlį mylėjot, pasitaiko.

jei atvirai tai cia del tu 2 metu...ir del to kad ji kazka rase apie tai kaip neisimyletu drauges antros puses ir piktinosi kaip driso kazkas isimyleti ta kuri ji myli.....mes tikrai nebuvom drauges bet viena kita buvo maciusios ne viena karta.....kam deklaruot tokias vertybes kuriu nesilaikai....kam rasyt tai ko nebuvo...

Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 31, 14:10)
Nieko nesuprantu, bet ir nesigilinsiu smile.gif
Sauliute mes plepam apie meiles laukima...itariu tu cia ne tema truputeli rasai  g.gif  g.gif

ech ta meile...nuostabus dalykas ir su daug kuo susijusi mirksiukas.gif
Atsakyti
aj nu vistiek, sauliute, manai pakeisi kazkokia nuomone apie abzoryte, kuria bent jau as esu susidariusi?? kazkaip labai beprasmiskai cia isiterpiai su savo snekomis
Atsakyti
QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 14:15)
jei atvirai tai cia del tu 2 metu...

Jei aš myliu, myliu kiekvieną dieną, nesvarbu, kad mylimasis gyvena su kažkuo. Tu skaičiuoji vienaip, ji - kitaip. Galų gale tai nieko nieko nekeičia..

QUOTE(sauliute @ 2007 08 31, 14:15)
ir del to kad ji kazka rase apie tai kaip neisimyletu drauges antros puses .

mes tikrai nebuvom drauges bet viena kita buvo maciusios ne viena karta

Na va, draugės jūs nebuvot. Pati ir atsakei.

Gal apie meilę kalbėkim. Dabar jau jokio skirtumo kas su kuo, negi ne?

Atsisveikinu, gero savaitgalio visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 31 rugpjūčio 2007 - 14:25
Beje, šiandien paskutinė vasaros diena. Laikas bėga ir nebegrįžta, lygiai taip pat kaip ir praeitis lieka praeičiai.. ax.gif
Atsakyti
Ok drugeli gero savaitgalio ir grazios rugsejo 1 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 31, 14:18)
aj nu vistiek, sauliute, manai pakeisi kazkokia nuomone apie abzoryte, kuria bent jau as esu susidariusi?? kazkaip labai beprasmiskai cia isiterpiai su savo snekomis

keist nuomones motyvu nera...cia del jos....kol realybe i akis nepabado tol svajoja
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 31, 14:22)
Na va, draugės jūs nebuvot. Pati ir atsakei.

jei gerai pamenu su dabartine jo drauge taip pat nebuvo draugemis mirksiukas.gif
Atsakyti