QUOTE(Vasariss @ 2010 05 21, 19:08)
Šiandien gaminsiu Spaghetti Bolognese. Gal kas yra ragavęs? Patiko ?
Na pasigaminau pats. Nepatiko.
as snekejau su gydytoja, sake ta konservantu zala yra ispustas reikalas - labai priklauso nuo zmogaus organizmo. gali pakenkti, jei zmogus jautrus, alergiskas, ir gali buti visiskai normaliai, jei organizmas stirpus, sulauks net ir 80 m. nors ir visa gyvenima valgys E621. ekologija dabar labai madinga pasidarius - pelnas nemazas kai kam eina, tik visada reikia ziureti kritiskai - ir i ekologija, ir i konservantus.
QUOTE(amber123 @ 2010 03 14, 22:36)
Nu sito brudo gyvenime nepirksiu..
1. nepatiko skonis
2. pamacius sudeti vos sirdis nesustojo..
nesu ten kokia sveiko maisto garbintoja, bet vien kad E621 ir modifikuotas krakmolas yra tai.. uzsiberkit nuodu ziurkem ir bus poveikis tas pats 
Papildyta:
Jei pati norit 50m nesulaukus mirt nuo vezio, tai jusu reikalas.. bet bent vaiku netrucikit
su tokiu poziuriu toli nenuvaziuosit.. ir E E nelygu.. pasiskaitykit apie E 621 ir jei poto bus dzin, tai neturiu ka pasakyt 
1. nepatiko skonis
2. pamacius sudeti vos sirdis nesustojo..

Papildyta:
Jei pati norit 50m nesulaukus mirt nuo vezio, tai jusu reikalas.. bet bent vaiku netrucikit

Bandžiau ir aš tą "Maggi idea" nu gi skanu labai skanu gaunasi su brangiausiu net pirstelius laižėm.. išbandėm ir vištienai, ir makaronų apkepui, ir ypač mums patiko bulvių apkepui.. bet pažiūrėjus to "malonumo" sudėtį kažkaip ir noras praėjo tokį "brudą" valgyt, kad ir kaip skanu būtų
taigi dabar į grietinę įvairiausių prieskonių primaišau, žolelių idedu
taigi skonis ne ką prastesnis gaunasi
na bet manau, kad sveikiau gaunasi - tai tikrai..

Išbandžiau vieną makaronams, tai niekam nepatiko, pagnaibė mano bernai ir paliko
Aš geriau su savo susimaišytais prieksoniais be visokių priedų ir šviežiom prieskoninėm žolėm pasigaminsiu
Kitų nė nebandysiu ragaut

nezinau kaip jum, bet man tai atrodo su ta magi ideja pietum tai nesamone, taigi viska pats gali pasidaryt, na zinoma jei laiko nera tai gal ir iseitis.
man ši idėja irgi nelabai logiška, nes pvz grietinėlės padažas vištienai iš miltelių tikrai ne koks ir daug skaniau kai pati nusiperku grietinėlės ir pasidarau....
vakar bandziau vistienai-patiko
Aš tai nusiperku paragauju jei namiškiam patinka tai nukopijuoju receptuką,nes už tokį mažą pakutį kaskart tiek mokėti gaila.Padažas makaronam jau tapo firminiu
:visi nori paragaut tik ne namiškiai,nes jau atsibodęs

QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 03 22, 03:14)
Vegeta taip pat vezi sukelia, kaip ir maggi idea visi EEEE

QUOTE(Vasariss @ 2010 05 21, 19:08)
Šiandien gaminsiu Spaghetti Bolognese. Gal kas yra ragavęs? Patiko ?
Šitas labiausiai nevykęs

Skaniausi makaronams ir sultingai vištienai

QUOTE(ssanta @ 2010 06 18, 22:46)
nezinau kaip jum, bet man tai atrodo su ta magi ideja pietum tai nesamone, taigi viska pats gali pasidaryt, na zinoma jei laiko nera tai gal ir iseitis.
Bandėt?