Įkraunama...
Įkraunama...

MAGGI idėja pietums

Makaronai netgi labai nepatiko niekas is seimynos nevalge schmoll.gif
Atsakyti
Mane tai labai gundo sonkauliukams ir zuviai,reiks isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
Esu kepusi ŠULTINGAS kulšeles, man asmeniškai nieko ypatingo. kai pati išsiprieskoniauju - daug skaniau ir sveikiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi schmoll.gif dariau vistiena su grietinele ir zolelemis,nepatiko,sultinga vistiena irgi ne,daugiau nebandysiu
Atsakyti
Jau magi idėja kaip pamėgom:) Visada turim namuose, pora pakelių wub.gif
Labiausiai patiko makaronų su kumpiu ir keptos vištienos:) Bulvių apkepėlei irgi skanu, bet jau pabodo, riebiai gaunasi... Galvoju gal grietinę per riabią dedam...
Atsakyti
teko svečiuose ragaut ir labai nepatiko g.gif

QUOTE(laizanika @ 2010 10 18, 17:17)
tik jeigu neraso E tai nereiskia kad nera, tie konservantai turi ir savo pavadinimus.

čia ne į temą, bet yra tų prieskonių ir be E mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinencija: 04 lapkričio 2010 - 00:44
QUOTE(Ineta.V @ 2010 10 22, 12:44)
Mane tai labai gundo sonkauliukams ir zuviai,reiks isbandyt thumbup.gif
Šonkauliukai man laabai patiko, o mišinys žuviai, tai nebuvo kažkoks ypatingas
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2010 11 04, 11:04)
Šonkauliukai man laabai patiko, o mišinys žuviai, tai nebuvo kažkoks ypatingas

Sonkaulius siandien pietum valgem, man tai thumbup.gif As tai visad uzpilu sonkualius tuo misiniu is vakaro, per nakty laikau saldytuve toje rankoveje ir paskui kepu. Zuvis patiko, karta tebandziau, vakare darysiu antra karta. Aisku visus tuos padazus labai nesunkiai galima pasidaryti paciam, bet taip paprasciau.
Atsakyti
zuvis tai super thumbup.gif
Atsakyti
man ir sonkauliukai lanai patiko,ypac jei greitai nori geru pietu thumbup.gif o vistiena schmoll.gif daug skaniau pacios marinuota.
Atsakyti
Man labai patiko misinys makaronams su kumpiu ir grietinele thumbup.gif bet itariu,kad kazka panasaus galima ir paciai susimakaluoti ax.gif gal kas nors bande? nes manau,kad gautusi ir pigiau ir negrauztu sazine, kad konservantus valgom doh.gif
Atsakyti
kad ideju nepritruksta tai ir magi nereik lotuliukas.gif o ir mb grieztai pries visokius tokius tai schmoll.gif
Atsakyti