Įkraunama...
Įkraunama...

MAGGI idėja pietums

As dariau sultiga kiauliena... rezultatas - schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
sultinga vistiena - nieko ypatingo...
daug skaniau paciai pasimarinuot mesyte ir paskui orkaitej ja iskept, o nes valgyt bulves, mesa ir darzoves to pacio skonio iskeptus vienoj rankovej... Pabandziau, bet nepatiko, daugiau tikrai pinigu neleisiu... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 10, 20:22)
gal kas bandet ideja "balandeliams kitaip"

nakagi isbandziau, o boze boze schmoll.gif daugiau pazadejau sau nepirkt nieko, teko isgriebt tuos balandzius ir pervirt kitam puode o magi ideja ismest, nevalgoma ten arba reikia savaite but nevalgius doh.gif
Atsakyti
esam isbande maggi ideja vistienai tai pirma karta nelabai, o antra karta pridejau dar druskos ir ilgiau pakepiau prapjovus maiseli tai super gavosi thumbup.gif o maggi ideja sonkauliukams tai visi apsilaize pirstukus wub.gif
Atsakyti
man tai patinka sonkauliukams Maggi thumbup.gif , kitu nebandziau, ten tei priedai nelabai mane vilioja ....
Atsakyti
Aš manau geriau pačiai susikurti "IDĖJĄ PIETUMS" nei pirkti, nes pirktiniuose tokiu priedų būna pridėta, kad nelabai pačiai norisi dėt i burną o ką jau kabėt apie vaikučius.... čia mano tokia nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adžuba: 04 birželio 2011 - 23:29
Šiand dariau balandėlius kitaip,visiškas pravalas.Kur tu gausi orginala. Nu š ... visom prasmėm,mano šeima nevalgė
Atsakyti
aš irgio nesu už tas idėjas, nieko ten doro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 05 31, 13:55)
man tai patinka sonkauliukams Maggi  thumbup.gif , kitu nebandziau, ten tei priedai nelabai mane vilioja ....

drinks_cheers.gif Vienintelis geras variantas tai sonkauliukams visos kitos idejos s.... ir tai isbandziau ,kai vaiku nebuvo namie tokio brudo vaikams neduodu schmoll.gif
Atsakyti
sonkauliukams tai super thumbup.gif balandeliams 2 kartus dariau, tai man patiko, ir sveciams mano patiko blush2.gif bet 3cia karta dariau be magi, dejau grietine, karaliska kecupa su gabaliukais ir prieskoniu pagal save, tai gavosi skaniau, tai daugiau nebeprksiu/// o MB tai labai megsta ta kur spageciam su varsu, tai kartais perku. bulviu apkepui bandziau, tai man bulves neiskepe, o kol laukiau kol iskeps, tai ta "ideja" sukepe... truputi nesamone gavosi... tai kit kart jei sumastysiu daryt, tai apvirsiu bulves pries tai 4u.gif sultingai vistienai valgiau sveciuose, drauge visa visciuka rankovej kepe, tai irgi visiem skanu buvo thumbup.gif ideja sultingai kiaulienai valgiau pas drauge, tai man irgi patiko, pas mane buvo versienos, pabandiau pasidaryt, tai nlb skanu... verysad.gif bet gal del to kad as keptos versienos ir nemegstu rolleyes.gif
Atsakyti
P.S. tik visos kurios sako kad cia chemija ir sako kad geriau darytu savo padazus... tai is ko jus darot? pvz man neskanu o MB tuo labiau naturali garuose virta mesa. vistiek dedat grietinele, pomidoru pasta, prieskonius (santamarija ar dar blogiau- vegeta!) tai ten jau be E, ane???? blink.gif ir siaip jau snekant, kad ir ta mesa, kuria perkat parduotuvej, tai ant ko jinai ir kokiom salygom uzauginta? nebent esat ukininkes ir pacios auginat gyvulius, pasarus jiems, savo prieskonius. melziat karves, gaminat grietinele. kecupa darot is savo siltnamio pomidoru... tikrai keistai skamba "vietoj sitos chemijos geriau pasidaryciau savo padaza... ir t.t... ir aisku, kas gamint nemoka jokios idejos nepagelbes. priklauso ir koki farsa ar kokia vistiena dedat wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintare @ 2011 07 18, 22:00)
tai is ko jus darot? pvz man neskanu o MB tuo labiau naturali garuose virta mesa. vistiek dedat grietinele, pomidoru pasta, prieskonius (santamarija ar dar blogiau- vegeta!) tai ten jau be E, ane????  blink.gif

Na, yra žmonių, kurie vertina natūralų mėsos ir kitų produktų skonį. O kalbant apie tai, ką naudojam, tai gali būti druska, pipirai, česnakai, kario prieskoniai, čili pipirai, kajeno pipirai, paprika, bazilikai, petražolės ir taaaaip toliau. Vegeta yra š***s paskutinis. Perkant prieskonius, nepatingėkit perskaityt sudėties, visokių gėrybių galima atrasti.
Atsakyti
tai as suprantu toki poziuri wink.gif ir netgi kai kuriu prieskoniu uzsiauginu pati wink.gif bet mane nustebino tokie komentarai panasiai kaip vos ne " kam ta chemija, jei yra vegeta, pomidoru pasta ir kt priesk." lotuliukas.gif
Atsakyti